- 14 Ekim 2020
- 158
- 206
- 18
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #3.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli haberlerle gel cnm bize hbr vermeyi unutmaKızlar hafta sonunu geçirmeyi göze alamadım, dayanamadım şuan kana gidiyorum. Gecikmenin 5. Günü inşallah vardır ya hafif kasık batmaları kremsi beyaz akıntı devam ediyor
İnş güzel haberlerle gelirsin cnmKızlar hafta sonunu geçirmeyi göze alamadım, dayanamadım şuan kana gidiyorum. Gecikmenin 5. Günü inşallah vardır ya hafif kasık batmaları kremsi beyaz akıntı devam ediyor
Merhaba, 2 oglum var 6 ve 2.5 yasindalar. 3.cok buyuk surpriz oldu bize. Hayirlisiyla saglikla gelsinlerBir kızım bir oğlum var 3. Bebeğin cinsiyeti çokta önemli değil hangisi olsa razıyım ama bende yine de çok merak ediyorum. Sağlıkla gelsin kuzucuklar. Benim gibi 3. Bebeğini bekleyen anneler var mı sayfamızda
Kızlar hafta sonunu geçirmeyi göze alamadım, dayanamadım şuan kana gidiyorum. Gecikmenin 5. Günü inşallah vardır ya hafif kasık batmaları kremsi beyaz akıntı devam ediyor
Ne bileyim doktor sorun yok falan dedi ama azicikta insan hamile oldgnu anlamak istiyorO zmn bu durumun tadini cikar![]()
Masallah Ne kadar sansli oldugunu bil ve tadini cikar benceNe bileyim doktor sorun yok falan dedi ama azicikta insan hamile oldgnu anlamak istiyor![]()
Teoriye göre kızayy ya canım şimdi ekledim karın usg
Vajinalse teoriye göre erkekBundan mı anlaşılıyor benimkine de bakabilir misiniz :) ama bu alttan muayene görüntüsü
Sağa daha yakın gibi görünüyor oyüzden teoriye göre erkekBu da benim ultrasonum 6+5 de vajinal muayene![]()
Tekrar çekebilir misiniz yan çekmişsiniz sanırımEki Görüntüle 2747730 Benim neymiş bakalımkarından bakıldı
Sağa daha yakın gibi görünüyor oyüzden teoriye göre erkek![]()
Rica ederim hayırlı sağlıklı olsunlar inşTesekkür ederim. Çin rus bütün takvimlerine görede erkek. Saglikli olsunlarda. Ama insan merak da ediyor
Rica ederim hayırlı sağlıklı olsunlar inşO değilde onca yorum yaptım hepsi tam tersi çıkıyormuş
Herkes beni topa tutmasın dediğim gibi teoriye göre yorumluyorum
![]()
Çin takviminde çok değişiyor ya ona inanmıyorum ben tutanda çok tutmayandaYok canim tahmin bu. Bende cin takvimine baktım şimdi.otomatik hesaplayıcıda hamile kaldiginiz ayı soruyor. Benim sat 30 ekim yumurtlama 9 kasım. Ekim yazarsam erkek kasım yazarsam kız çıkıyor![]()
Merhaba bebiş tam ortadaBenimkinede bakar misiniz en son 6+2 cumartesi kanama olunca gitmistim vajinal bu arada
Yapmıştım 3 gün gecikmede ve önceki günlerde hep negatifti. Arada silik çıktığı da olmuştu. Reglim hala gelmeyince kana gittim sonucu bekliyorum şimdi inşallah vardırTest yapmadın mi evde
Merhaba bebiş tam ortadabaşka usg var mı?
Birde 5+4 de gittigim var ama donmus sanki bende anlamadim ilk kese gormeye gititgimse boyleydi![]()
İnşallah canım ne zaman cikarmis sonuç bende merak ettimYapmıştım 3 gün gecikmede ve önceki günlerde hep negatifti. Arada silik çıktığı da olmuştu. Reglim hala gelmeyince kana gittim sonucu bekliyorum şimdi inşallah vardır![]()