- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #3.481
%3 lük dilime girebilirsiniz adam iddalı 10 yıl çalışma yapmış tıbbi bir açıklaması da var ama Allah bilir tabi hayırlısı olsunBende rus takvimi, cin takvimi, kan yenileme falan hepsi kız gosteriyo. Ogluma kız kardes gonlumden geciyodu tabiki eli ayagi saglam olsun saglikla gelsinler kucaklarimiza önemli olan o ama her annenin gönlünde bisi yatiyo iste. Ama bence arvenin tespitler dogru. 9 keseyi de tutturmuş masallahben rotayi maviliklere çevireyim. Ogluma suç ortagı
Teşekkür ederim canım moral oldu bana sağol seninle aramızda 10-11 gün var sanırım senden sonra bende bu hafta görürüm inşallah.Üstten bakıldı bana alttan hiç bakmadılar
Saglikla alın kucaginiza insallah. Allah size bagislasin meleginizi
Cok gecmis olsun insallah saglikla tutunur yavrun benimde randevudsn sonra baya kanamam oldu 2 gun gecdi sonra. Alttsn bakilincA bende oluyor malesef normalmis bazilarinda. Insallah hicbir sorun olmaz saglikla dogurursun
Allah razı olsun sağlıklı ve hayırlı bir evlatsa alayım inşallah kucağımaAmiiiin hepimiz içinçıkmayan da oluyormuş tabi zaten yaklaşık 1.5 aya kadar öğreneceğiz hep birlikte inşallah Allah sağlık versin tek dileğim bu rüyalarım da haberci miymiş merak ediyorum
Sizin vajinal mi ?
Şunlar var kuzum işte bnde anlamıyorum buradakiler erkek dedi başka bi ekip arkadaşlarımın hepsi kız dedi ikiye bölündük bi de kese yuvarlak olunca kafalar karıştıAh siZin bebişte ortada amaaabaşka var mı bakabileceğimiz usg
Karından canımSizin vajinal mi ?
3. Fotoya göre karındansa erkekŞunlar var kuzum işte bnde anlamıyorum buradakiler erkek dedi başka bi ekip arkadaşlarımın hepsi kız dedi ikiye bölündük bi de kese yuvarlak olunca kafalar karıştı
Ben miyim bana mı dediniz kız diye acaba?Bu arada ramziye göre söylüyorum erkek diye ama nedense ilk bakışta kız Hissettim hayırlısı olsun
bebeğiniz iyiymiş onu görmüşsünüz en azından iyi yönünden bakın, inşallah sorunsuz geçer 3 ayınız. Kan sulandırıcılara devam ediyo musunuz ? Kanamayı etkiliyor mu acaba ?Slm kızlar simdi geldik. Doktorumun sabahtan plansız 1 normal 1 acil sezeryani olmus.resmen hastane kapisinda bekledik.
Bugün tam 8+0 olmusum bebek 1.64cm kese bebek kalp atisi gayet iyi. Ama kanama alanı büyümüş. Gecen hafta kanama alani 0.74 dü bugün 1.8 e cikmis. Yine igne oldum. 3 ay biyene kadar riskli gebelik kimseye söyleme dedi. Şuanda kanamam yok ama olabilir ama fazla olursa muhakkak gel dedi. Yatiyorum boylu boyunca
bebeğiniz iyiymiş onu görmüşsünüz en azından iyi yönünden bakın, inşallah sorunsuz geçer 3 ayınız. Kan sulandırıcılara devam ediyo musunuz ? Kanamayı etkiliyor mu acaba ?
Vajinal ultrason ile cinsiyet tahmini
Gebeliğin yine 6-7. haftalarındaki vajinal ultrason ile bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bebek sağda ise erkek , sol yada sol tarafa yakınsa bebek kız demekmiş.
böyle yazıyor cnm. karından ultrasonda ayna yansıması olduğu için tam tersi. yani bebek soldaysa erkek sağdaysa kız. benim ilk bebeğim erkek ve bu teoriye göre tutuyor. bu gebeliğimde dün sağda göründü bunda da tutarsa
Benım karın ultrsonda solda duruyor sankıVajinal ultrason ile cinsiyet tahmini
Gebeliğin yine 6-7. haftalarındaki vajinal ultrason ile bebeğin konumuna göre cinsiyet tahmini yapılıyor. Bebek sağda ise erkek , sol yada sol tarafa yakınsa bebek kız demekmiş.
böyle yazıyor cnm. karından ultrasonda ayna yansıması olduğu için tam tersi. yani bebek soldaysa erkek sağdaysa kız. benim ilk bebeğim erkek ve bu teoriye göre tutuyor. bu gebeliğimde dün sağda göründü bunda da tutarsa kız olacak gibi görünüyor.
Çok gecmıs olsun canım ınsallah bebegin senı bırakmıcak ben ınanıyorum buna masalalh buyumusteSlm kızlar simdi geldik. Doktorumun sabahtan plansız 1 normal 1 acil sezeryani olmus.resmen hastane kapisinda bekledik.
Bugün tam 8+0 olmusum bebek 1.64cm kese bebek kalp atisi gayet iyi. Ama kanama alanı büyümüş. Gecen hafta kanama alani 0.74 dü bugün 1.8 e cikmis. Yine igne oldum. 3 ay biyene kadar riskli gebelik kimseye söyleme dedi. Şuanda kanamam yok ama olabilir ama fazla olursa muhakkak gel dedi. Yatiyorum boylu boyunca
Evet ama o benim hissiyatım kızBen miyim bana mı dediniz kız diye acaba?
Çok geçmiş olsun benim de öyle iğne ve progestan kullanıyorum ve sürekli yatıyorum. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsinSlm kızlar simdi geldik. Doktorumun sabahtan plansız 1 normal 1 acil sezeryani olmus.resmen hastane kapisinda bekledik.
AminnnnnVaaaykuzum sağolasın senin de sağlıkla ilerlesin inşallah
Allah yardımcın olsun canım oğluna bakacak kimse yokmu sen dinlensen üç aya kadar umarım sıkıntısız atlatırsınSlm kızlar simdi geldik. Doktorumun sabahtan plansız 1 normal 1 acil sezeryani olmus.resmen hastane kapisinda bekledik.
Ay ağzınız bal yesinEvet ama o benim hissiyatım kızRamziye göre 3. Fotoda erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?