- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #3.461
Normal canım bendede çok ağrı var 5+5 benimde bazen çok fazla oluyor ağrı korkmaya başlıyorum birşeymi olacak diye bazen hafif oluyor değişiyor yaniArkadaşlar bende 4+6 oldum bugün , belim ağrıyor , ara ara kasık ağrım oluyor adet olacakmış gibi normal mi sizce ? Bazı yerlerde okudum normal yazıyor ama içim rahat değil yine de
Merhaba kız bebişBunada bakarmisin vajinal:)
Belli olunca yazarim:)Merhaba kız bebişSağlıkla gelsin
Ah sizin bebiş ortada başka var mı foto ve vajinal mi karından mı bu fotoBana da yorum yapabilirmisiniz 6+6
Karından usgAh sizin bebiş ortada başka var mı foto ve vajinal mi karından mı bu foto
Amiiiin hepimiz içinErkekHayırlı sağlıklı evlat olsun hepsiii belki %3 lük dilime girersiniz gönlünüzün muradını versin Rabbim
Buda 6+1 karındaAh sizin bebiş ortada başka var mı foto ve vajinal mi karından mı bu foto
Cnm cok gecmis olsun insallahh bebegin seninle kalacak sag salim doğacak Allah yardımciniz olsunRica ederim amin inşallahbenim sıkıntılı geçiyor çarşamba günü kontrolümde herşey normaldi sonra kırmızı adet kanı gibi kanamam başladı iğne ve progestan kullanıyorum çok uzun zamandır bekliyordum bu minik mucizemi ama Rabbim hayırlısını versin, benim için hepiniz dua ederseniz çok sevinirim
Cok gecmis olsun insallah saglikla tutunur yavrun benimde randevudsn sonra baya kanamam oldu 2 gun gecdi sonra. Alttsn bakilincA bende oluyor malesef normalmis bazilarinda. Insallah hicbir sorun olmaz saglikla dogurursunRica ederim amin inşallahbenim sıkıntılı geçiyor çarşamba günü kontrolümde herşey normaldi sonra kırmızı adet kanı gibi kanamam başladı iğne ve progestan kullanıyorum çok uzun zamandır bekliyordum bu minik mucizemi ama Rabbim hayırlısını versin, benim için hepiniz dua ederseniz çok sevinirim
Saglikla alın kucaginiza insallah. Allah size bagislasin meleginiziRica ederim amin inşallahbenim sıkıntılı geçiyor çarşamba günü kontrolümde herşey normaldi sonra kırmızı adet kanı gibi kanamam başladı iğne ve progestan kullanıyorum çok uzun zamandır bekliyordum bu minik mucizemi ama Rabbim hayırlısını versin, benim için hepiniz dua ederseniz çok sevinirim
Benim ilk gebeligimde de vardı kist.bebek büyüdükçe kist kayboldu merak etme.endiselenecek birşey olduğunu zannetmiyorum.Merhaba kızlar. Bugün doktora gittim kese ve bebek göründü. Fakat kese sol tarafımda ve sol tarafımda kist var aynı zamanda. Acaba başına böyle birşey gelen var mı? Bu şekilde olup sağlıkla doğum yapan var mı?
Bende rus takvimi, cin takvimi, kan yenileme falan hepsi kız gosteriyo. Ogluma kız kardes gonlumden geciyodu tabiki eli ayagi saglam olsun saglikla gelsinler kucaklarimiza önemli olan o ama her annenin gönlünde bisi yatiyo iste. Ama bence arvenin tespitler dogru. 9 keseyi de tutturmuş masallah
benim de dün 5+5 di kalp atışı henüz yok dedi bana dr. 3 hafta sonrasına gün verdimerhabalar, 5+5 gibi doktora vajinal kontrole gittim, ufak bir kan sizmiswti rahim ici kesenin disinda bir bölgeden. fakat doktor kalp atisi dinletmedi, 7. hafta bitimine randevu verdiler. yabancı forumlarda 5. haftada kalp atisi duyulabileceğim söyleniyor benimki yaklaşık 6 haftalıktı neden dinletmediler acaba..
teşekkür ederim o zaman endişelenmiyoruz sabırla bekliyoruz :)benim de dün 5+5 di kalp atışı henüz yok dedi bana dr. 3 hafta sonrasına gün verdi
Her ikisinde de ortada çıkmış bilemedimBuda 6+1 karında
Ah siZin bebişte ortada amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?