- 2 Mart 2009
- 2.356
- 1.537
- 658
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #3.441
ikimiz farklı yorumladık en iyisi arven84ü bekleyelim o bu konuda daha tecrübeli sanırım :)Vajinal canım bu erkek karından olsaydı kız olacaktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikimiz farklı yorumladık en iyisi arven84ü bekleyelim o bu konuda daha tecrübeli sanırım :)Vajinal canım bu erkek karından olsaydı kız olacaktı![]()
VaaayVayy kimleri görüyorum buradaHoşgeldiniz efenim
Çok sevindim sağlıkla kucağa almak nasip olur inşaAllah
![]()
Erkek6+6 dan böyle bi foto var ama bilmiyorum anlaşilır mıvajinal bu arada
Başka var mı foto
Yok maalesefBaşka var mı foto![]()
Ağzından bal damlıyor , çok teşekkür ederim moral oldu söyeldikşerim bana . İnşallah sende sağlıcakla alırsın bebeğini kucağınaCanım çok normal ben daha adetime 1 hafta varken öğrendim gebeliğimi yani üç haftalıktı ve kasık ağrımla öğrendim. Doktorum dedi ki eğer ki süreklilik devamlılık arz eden bir ağrıysa evet mutlaka beni ara ama ayakta durursun ağrır şöyle bi vurur geçer iş yaparsın bi ağrır hiç bi şey yoktur yatıyorsundur bi an vurur geçer ağrıysa sorun yok dedi ayağını uzatman gerekiyor yani saatlerce aynı ağrıyı çekiyorsan sorun olabilir hiç dinmiyorsa ama onun dışında günde 20 defa gelip gittiğini bilirim bendeki ağrının ama hiç sürekli değildi bunu takip etmen gerekEmin ol çok normal içini ferah tut
![]()
Bilemedim kiYok maalesef![]()
Hah işte dinlenince geçendense benimki gibi bi ağrıdır ve normaldirAğzından bal damlıyor , çok teşekkür ederim moral oldu söyeldikşerim bana . İnşallah sende sağlıcakla alırsın bebeğini kucağınaDediğin gibi dinlenince geçiyor
![]()
KızzzBenim karından bakildi kiz mi erkek mi![]()
çok teşekkürler benim ki sadece merak ikisine de çok sevinicem sağlıkla doğsunlar inşallahhh :)KızzzSağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar en önemlisi o
Yanlış çıkarsa ramzinin yalancısıyım ona göre ve bir de %3 lük yanılma payı var bilgini olsun
Kuzum burda sadece kese var gibi kesenin içinde bebeğin minik de olsa görününce at istersen bebeğinin kesedeki konumuna göre yorum yapılır keseye göre anlaşılmaz
Saglikla gelsinler insallah ❤ sagol canimErkekBenim de vajinal de sağda benimki de erkek
ben çok yorum okudum ve yakın arkadaşlarımın çocuklarının keselerine baktım hiç şaşan olmadı 9 keseye baktım doğmuş olan yani hepsi tuttu
![]()
Rica ederim amin inşallahçok teşekkürler benim ki sadece merak ikisine de çok sevinicem sağlıkla doğsunlar inşallahhh :)
Bunada bakarmisin vajinal:)ErkekBenim de vajinal de sağda benimki de erkek
ben çok yorum okudum ve yakın arkadaşlarımın çocuklarının keselerine baktım hiç şaşan olmadı 9 keseye baktım doğmuş olan yani hepsi tuttu
![]()