- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.941
Korkma sadece ilk 10 gün oldu bulantı ve geçti bendeGünaydin kızlar bu sabah sıfır bulantiyla uyandim cok güzel kahvalti ettim. İcimede dert oldu acaba sorun varmi diye .benim gibi bulantisi olup bir anda geçen varmi
Maşallah gözünüz aydın darısı başıma Çarşamba günü gidicemGünaydın Kızlar Dr gittim bugun bebişim 10 mm olmus 7+1 günlük kalp atısını da aldık. inş saglıkla ilerler
Korkma sadece ilk 10 gün oldu bulantı ve geçti bende
Sagol cnm sanırım seninle aramızda pek bişey yok cnmGünaydin canım maşallah maşallah miniğine
Sagol cnm içini ferah tut güzel haberlerle gel bizeMaşallah gözünüz aydın darısı başıma Çarşamba günü gidicem
İnşallah canmSagol cnm içini ferah tut güzel haberlerle gel bize
Merhaba herkeseGüzel haberi bende dün aldım , Ocak’ta tüp bebeğe başvuracaktık rabbim mucizemizi verdi bize , inşallah sağlıkla ilerler Yumurtlama 5 aralıktı , adet tarihimde 18-19 aralıktı . 2 gün gecikmeyle öğrendim. Kan sonucum 106 çıktı kaşık ağrım ve bacak ağrım devam ediyor bir de aşırı gaz var şu an 4 haftalık görünüyor . Sizler doktora ne zaman gittiniz , kese ne zaman görünür acaba fikriniz var mi
Merhaba canım benim sen adetaMerhaba herkeseGüzel haberi bende dün aldım , Ocak’ta tüp bebeğe başvuracaktık rabbim mucizemizi verdi bize , inşallah sağlıkla ilerler Yumurtlama 5 aralıktı , adet tarihimde 18-19 aralıktı . 2 gün gecikmeyle öğrendim. Kan sonucum 106 çıktı kaşık ağrım ve bacak ağrım devam ediyor bir de aşırı gaz var şu an 4 haftalık görünüyor . Sizler doktora ne zaman gittiniz , kese ne zaman görünür acaba fikriniz var mi
merhaba canımm benim de son adet tarihim 17 kasımdı Cumartesi günü kan verdim ve sonuç 79.6 sence kaç haftalık hamileyimdir ?hala doktorumla görüşemedim bugün tekrar sağlık ocağında kan verdim sonucu yarın çıkacakmış doktorun yanına öyle gideceğim ama aklıma takıldı senin son adet tarihin 18-19 Kasım olmasına rağmen değerim nasıl 106 çıktı ,bana yazarsan sevinirim doktora gidemediğim için tereddütlüyümMerhaba herkeseGüzel haberi bende dün aldım , Ocak’ta tüp bebeğe başvuracaktık rabbim mucizemizi verdi bize , inşallah sağlıkla ilerler Yumurtlama 5 aralıktı , adet tarihimde 18-19 aralıktı . 2 gün gecikmeyle öğrendim. Kan sonucum 106 çıktı kaşık ağrım ve bacak ağrım devam ediyor bir de aşırı gaz var şu an 4 haftalık görünüyor . Sizler doktora ne zaman gittiniz , kese ne zaman görünür acaba fikriniz var mi
Sagol cnm sanırım seninle aramızda pek bişey yok cnm
Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah. Doktora gitmeden artışı takip edin 1500 üzeri olunca benim doktor kese görünüyor demişti o yüzden hemen doktora gitmeyin derim.Kızlar merhaba . Aranıza yeni katıldım . Cumartesi günü idrar testim pozitif çıktı kan verdim . 342 çıktı betam. Bugün sağlıkocağına gittim kan verdim . Yarına kadar çıkacak sonuçlar . Umarım beklenen artış olur ve sağlıklı gebeliktir . Bundan sonrası için tecrübelerinizi benimle paylaşırmışsınız. Ne yapmalıyım ?
Bana da vitamin verdi doktor ama vitamine genelde 12. haftadan sonra başlamıyormuş diye okudum. Kararsız kaldım o yüzden. Gerçi bir zararı da olmaz sanırım ama bilemedimEvet canim vitamin verdi banada içinde folik asitte var bende kullanmadım gebelik öncesinde
Betahcg referansları şu şekilde (labaratuvara göre değişebilir)Merhaba canım benim sen adeta
merhaba canımm benim de son adet tarihim 17 kasımdı Cumartesi günü kan verdim ve sonuç 79.6 sence kaç haftalık hamileyimdir ?hala doktorumla görüşemedim bugün tekrar sağlık ocağında kan verdim sonucu yarın çıkacakmış doktorun yanına öyle gideceğim ama aklıma takıldı senin son adet tarihin 18-19 Kasım olmasına rağmen değerim nasıl 106 çıktı ,bana yazarsan sevinirim doktora gidemediğim için tereddütlüyüm
4-5 Hafta 75-2600 5-6 Hafta 850-20800 6-7 Hafta 4000-100200 7-12 Hafta 11500-289000 |
Niye böyle oluyor canım geçen seferde sanki silik.cikmisti testlermi sorunlu rabbim yardımcın olsun canım inşallah yarın olmazsan bir kan ver belki vardır inşallahEvet canım o günki testim silikti ama bugün ki tamamen bembeyaz çıktı
Yok olmaz canım zararı falan folik asit şart bizim için şuan hatta hamile planlanırken kullanmak gerekiyor yani üç ay öncesinden benim vitaminin adı elenatal 1 bide coraspin kan sulandırıcı ve progestan kullanıyorum fitil olarak düşük riskine karşıBana da vitamin verdi doktor ama vitamine genelde 12. haftadan sonra başlamıyormuş diye okudum. Kararsız kaldım o yüzden. Gerçi bir zararı da olmaz sanırım ama bilemedim
Hamilelikten tatlım halsizlik yapıyor hepimizde çok normal hatta gece uyuyamaz sabah kalkamaz duruma geldim çok fazla uyanıyorum geceleri buda beni çok yoruyor gün içinde etkiliyorHanımlar 2-3 gündür ölü gibiyim kafamı kaldıramıyorum yataktan başka hiç bir sorun yok normal mi bu böyle olan var mı ?
Merhaba , son adet tarihim 24 Kasım . 21 Kasım’da başlayıp 24 Kasım’da bitti. Yumurtlamam 5-6 Aralık oldu. Beklenen adet tarihimde 18-19 aralıktı . Adetim gecikince dün test yaptım pozitif çıktı , gece de kan verdim 106 çıktı sonuç. Ben gebelik uygulamasında hesapladım 4+2 günlük yazıyor bende çok anlamıyorumMerhaba canım benim sen adeta
merhaba canımm benim de son adet tarihim 17 kasımdı Cumartesi günü kan verdim ve sonuç 79.6 sence kaç haftalık hamileyimdir ?hala doktorumla görüşemedim bugün tekrar sağlık ocağında kan verdim sonucu yarın çıkacakmış doktorun yanına öyle gideceğim ama aklıma takıldı senin son adet tarihin 18-19 Kasım olmasına rağmen değerim nasıl 106 çıktı ,bana yazarsan sevinirim doktora gidemediğim için tereddütlüyüm
Evet canım o günki testim silikti ama bugün ki tamamen bembeyaz çıktı
Bende öyle geceleri çok dönüyorum uyanıyorum sabah kalkamıyorum ilk hamileliğim, bulantım yok ama dehşet iştahsızım kokular rahatsız ediyor. Ne kadar sürer acabaHamilelikten tatlım halsizlik yapıyor hepimizde çok normal hatta gece uyuyamaz sabah kalkamaz duruma geldim çok fazla uyanıyorum geceleri buda beni çok yoruyor gün içinde etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?