- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #28.601
Bence beklentiye cok girmeyin...ben en basindan beri diyordum kimse gelmez ki gercekten de oyle oldu benim ilk gebeligim...ne annem ne kayinvalidem sgaolsunlar teklif dahi etmediler..ki ben 1500km uzakta yasiyorum ,etrafimda tek bir akrabam tanidigim yok...abimin 20yasinda kizi var ogrenci kendisi ama kovid sebebiyle okulu kapali diye o gelmek istedi....31yillik annem dusunmedi ama 20yasindaki yegenim bana kiyamadi geldi ....ha kimse gelmeseydi acikcasi doula tutacaktim bir hafta boyunca iste ilk banyosu,emzirmesi felann ogretsin diye obur turlu buzluga yemek stoklamistim zaten yani bir sekilde gececekti ama simdi yegenim var ve ayaga dahi kaldirmiyor beni...bazen annelerden degil bir arkadastan ,bir.komsudan bile bulabiliyorsunuz o samimiyeti....yani kisacasi yalniz degilsiniz ve bosuna sinirinizi yipratmayin yani beklenti icine girince insan ekstra uzuluyoAAA deli olacam ya.39+4 um ve annem Hala basimda degil.o kadar laf sokuyorum vazgecmedi ise gitmekten.2 gun once kasilmalarim slklasti bir Ara aradim dedim bir ilerleme var gibisinden.yok gidersem Geri yollarlarmis zaten Dedi kapatti.telefondan muayenemi yapti kadin.bu sabah ugradi yine tabi dayanamayip 1-2 espriyle karisik laf ettim.keyfinizi bekliyor bu cocuk dogmaya ..vs. Yok karnim Hala yukardaymis daha vakti varmis.he dedim 3 Aya kadar yolu var.sorun sanki Benim sancimin gelip karnimin dusmesi ve dogurmam.evde 2 cocuk var ilgilenemiyorum.dogru durust besleyemiyorum.sinirliyim stresliyim onlara patliyorum yarMazlik yaptiklarinda. gitti isine.aradi biraz once nasilmisim.superim dedim aciklama yapmadim. cocuklar kudurdu bugun. Biri merdivenden yuvarlandi biri ayak parmagini morartti....neyse arkadasim aradi acmadim.sonra annemi aramis.konusmuslar.annem beni Geri aradi arkadasin aradi herkes gibi fircaladi beni diye.niye ki dedim.basinda durmam gerekiyormus.sancin varmis ..vs. Geliyorum diyor.yok dedim konusmadim onunla dogum baslayinca ararim seni musaitsen gelirsin.yok Yok gelecem kapida bekliycem diyor acmazsan.yani herkes basimda durmasi gerektigini dusunebiliyor ama kendinde tik Yok.ne oldu anlamiyorum.ilk iki dogumumda basimdan ayrilmadilar son haftalar.4/5 Kisi doguma gittik.bir heyecan bir panik herseyle kendileri ilgilendi.simdi sanki tanimiyorlar beni bir baglari Yok gibi davraniyorlar.bir umursamazlik bir bosvermislik.benim bile heyecanimi sevincimi sondurduler.
Kusura bakmayin bu kadar hassad bir konuyu hickimseyle konusamam diye buraya yazdim icimi dokmek icin.