- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.912
- 333
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
-
- #2.761
ooo çok iyi ben biraz daha veririm umarım 5 versem sonra 7-8 alsam tamam şuan ki kilomdan 2-3 fazla kapatırım hamileliği (dedi ve 20 kilo aldı)Bana doktorum özellikle ilk 3 ay kilo verebilirsen cok iyi olur dedisorun yok yani darisi bana giden kilolarin
İnşAllah canım bir sürü şey aklıma geliyor kalbi dursa anlar mıyım falan diyorum. Biraz stresli geçiyoricini ferah tut insallah cok guzel geçecek
Kuzum gebelik belirtilerini takip et. Bebeğini kaybedenler belirtilerin bıçak gibi kesildiğini söylüyor. Rabbim koruyacak inşallah merak etmeİnşAllah canım bir sürü şey aklıma geliyor kalbi dursa anlar mıyım falan diyorum. Biraz stresli geçiyor
Canım çok az yediklerin ya mide bulantısı için ilaç mı alsan acaba halsiz dirençsiz kalırsın
Hayirli olsun canim Allah saglikli bir sekilde ikisinide kucagina almayi nasip etsinKizlar Rabbime binlerce şükür bugün iki bebeğin de kalp atışını duyduk
Biri 6+5 biri 6+3 haftalık dedi küçük olan bebek diğerini yakalamış nerdeyse
Allah'ım kucaklarımizda almayı, bize hakkıyla annelik yapmayı nasip etsin
Hayirli olsun canimHerkese iyi haftasonlari. Dun aksam ben de test yaptim sonunda. pozitif çıktı sonucum sizlerle de paylasmak istedim hepsi saglikla dunyaya gelsinler insallahh :)
Anladım canım inşallah sağlıcakla kucağımıza alalımKuzum gebelik belirtilerini takip et. Bebeğini kaybedenler belirtilerin bıçak gibi kesildiğini söylüyor. Rabbim koruyacak inşallah merak etme
Aynen canım ya banada yılbasından sonra gel dedı nasıl gececek zaman bende bılmıyorumCanım benim de aynı bir gün gelirse ertesi gün gelmiyor ertesi sabah gelirse akşam gelmiyor anlamadım gitti yani. Bi de doktor daha gelme 4 hafta sonra gel dedi bilmiyorum 4 hafta nasıl geçecek
Aynen canım iyi olur yemeye zorla kendiniCanim haftaya cuma randevum var doktordan ilac isteyeceğim. Zaten resmen sürünüyorum..yinede şükürler olsun rabbime.
Neyse canım artık sağlıcakla büyüsünler de geçer zaman bir şekilde napalımAynen canım ya banada yılbasından sonra gel dedı nasıl gececek zaman bende bılmıyorum
Vucud adaptasyonu diyorlar bel agrisi kardesimdede oluyordu ilk zamanlar yorulunca surekli suan 6 aylik oldularKızlar benim Koku hassasiyeti çok vardı ilk hafta 10gün o azaldı baya göğüslerimin uçları içi çok acırdı o da geçti sadece göğüslerim çok şiş ve midem yanıyor yorulursam belim ağrır normal mi sizin göğüs ağrısı geçtimi
Hayirli olsun canimHerkese merhaba aranızda yeniyim 4+6gunlük hamileyim Rabbim nasip ederde hepimiz kavuşuruz inşallah bebislerimize iki oğlum var 7 ve 5 buçuk yaşlarında Nisan'da 4 aylik bebeğim karnimda ölmüştü o yüzden çok stresliyim bu bebişim sürpriz oldu bize
Bencede kesinlikle Kirmizi kanda doktora gitmekHayatım miktarı hiç önemli degil kırmızı renkli kan geldiyse hemen doktora gitmen lazım. Kahverengi leke de normal değil ama evde takip edilebilir en azından. Kırmızı öyle değil
Inşallah kucaklarımizda girmek nasip olurHayirli olsun canim Allah saglikli bir sekilde ikisinide kucagina almayi nasip etsinayy sirada cinsiyet var demi
O yuzden bulantim olduğunda çok şükür diyorum demek ki bebeklerim benimleAnladım canım inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım
Benim iki kez kanamam oldu doktora söyler söylemez ilacın dozunu iki katına çıkardı. Cok şükür doktor açısından içim çok rahat uzun zamandır takiplerimi de yapıyor her şeyimi biliyor yani.Bencede kesinlikle Kirmizi kanda doktora gitmek
Lazim
Bende beta hcg duzenli artiyor diye onemsememislerdien azindan bir tehlike varsa Insallah yoktur ama igne vs birsey yaparlar duruma gore
Kızlar bugun kucuk tuvaletimi yaptıktan sonra peçeteyr damla seklinde kan geldi doktora mesaj attım devam ederse muayene gerekir yazmış sadece varmı cok endişelendim kalp atışını 4 gun önce duymustuk..bişey olurmu sizc
Çok teşekkür ederim sende öyle canım Allah sağlıklı sıhhatli bir evlat versin sanadaHadi hayirlisi insallah saglikla alirsin bebeğini kucagina,
Devlette mi özelde mi ona bağlı birazBen 5+5te büyük olan kesenin kalp atışını duydum karından ultrasonla. 6+5te ikisinin kalp atışını da duydum erken mi ki?
Kızımda özelde iken erken görülmüştü devlete gidiyorum bu sefer cihazlar malesef özeldeki gibi değilBen 5+5te büyük olan kesenin kalp atışını duydum karından ultrasonla. 6+5te ikisinin kalp atışını da duydum erken mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?