2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Unutmadan doktorum iz kalmaması için olan kremi 3 hafta sonra kullanmaya baslayabilirsin dedi alırsan bilgin olsun..
 
Kızlar selamlar
Ben de sürekli takip ediyorum başlığı ama yazmak kısmet olmadı.
Temmuz annesi olmayı bekliyordum ama olamadım.
Öncelikle doğum yapanlara hayırlı olsun, yapacak olanlara da şimdiden Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Benim bebeğim 22. Haftadan beri doğum pozisyonunda duruyor. Cumartesi günü kontrole gittiğimde 37+6 dım. Açılmaya bakıldı ama sadece 1 cm, ve nst de sancım çıkmadı. Daha yumuşama bile olmamış çok yolun var dedi doktor. Ara sıra kasılma ve ağrılarım oluyor ama daha kanala girmemiş bebeğim.
Bebeğine kavuşanları okudukça o kadar hevesleniyorum ki bir an önce ben de kavuşmak istiyorum
 
Kızlar doğumdan hemen sonra korse kullanıcak mısınız doktorunuza sordunuz mu? Benim doktorum kullanabilirsin dedi. Ama nasıl bir korse alacağımı bilmiyorum Korse alan memnun kalan öneride bulunmak isteyen var mı?
Ben kullanicam. Hem karin bolgesinin sarkmasini engelliyor hemde sezeryanda dikis bolgesi sabit kaldigi icin agriyi aciyi ciddi anlamda azaltiyor. Üclü korse aldim, basen, bel sirt kismini destekliyor. Sanirim cok kisa olmamasi iyi korsenin.
 
Doktorum korse kullanımının kasları zayıflatacağını söyledi, aslında bana da mantıklı geliyor kas hareket etmezse toparlanamaz. Spor yapan kişilerin daha sıkı olması gibi çalışmazsa gevşeyecektir. Ama sıkı his insanı iyi hissettiriyordur eminim. Şu an karnımız taş gibi bebek gidince boş bir poşete dönüşecek o da rahatsızlık hissi verecektir.
 
Gözünüz aydın :) Sağlıkla, mutlulukla büyüsün
 
Ben yarın sabah sezeryana gidiyorum, saat 7buçukta yatışım yapılacak ✌ Nasıl sabah olucak...
Sağlıcakla kavuşun inşallah
Gerçekten harika duygular hayırlısıyla hepimiz yaşayalım tekrar sütün de emdikçe gelir merak etme daha çok yeni cok normal sen once emzir sonra mama ver
Merhaba 37+6da yapacağım yarın inşallah
Sağlıcakla kavuşun inşallah
 
Ben lansinoh kullanıyorum etki ediyor ama bebek sürekli emdiği için yarık tam kapanmıyor. Sudokrem bendede var ama göğsüme kullanmadım henüz. Üstünde göğüs ucu için kullanılabilir yazıyor. Hava almaması daha iyi sanırım
 
Amin inşallah
 
Valla bizim bu bebekler çok tembel çıktı benim de bugün kontrolüm vardı düzensiz sancılarım var serviks yumuşamaya başlamış dedi ama gelen giden yok cumaya kadar bekleyelim dedi gelmezse ya cuma ya cumartesi dayayacaklar suni sancıyı
 
canım naptın en son noldu ?
bilgin var mı
 
canım naptın en son noldu ?
bilgin var mı
Bende sana yazacaktım canım hala raporda tarih yazmıyor seninkinde yaziyormu?
32 de çalışabilir aldığımda izin başlama tarihinde 31 temmuz yazıyor ama e nabız dan yada e devletten baktigimda ayakta bitiş tarihi boş görünüyor sadece 32 de çalışabilir aldığım tarih gözüküyor.
Ama hastanenin tıbbi sekreteride 170 deki görüştüğüm bayanda tekrar rapor almayacgimi belirtmişti zaten zaten rapor çakışması olur dedi.
Birdaha dogumdan sonra alacağımı demişti.
Şimdi benim 37 hafta 31 temmuzda bitti 6 Ağustos doğum arada 1 hafta oluyor.
16 haftalik iznim 31 temmuz başlıyor Kasım 20 sona eriyor Google'dan baktığımda.
16 haftadan 10 gün eksik.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…