- 10 Eylül 2020
- 1.471
- 1.261
valla bence bu bir dongu melek olsa kayinvalide genelde sevilmiyor gelinler tarafindan, bir oylama yapilsa bir elin on parmagini gecmez kv sevenhadi oğlan anaları bizim kızların bari yüzü gülsün düpdüzgün oğlanlar yetiştirin skljlk
erkek cocukla anne arasinda bag mi oluyor artik ne oluyorsa o sinir asiliyor bir sekilde. Bakalim benim de oglum var guya ev isleri yapan kibar bir cocuk yetistirmeye gayret ediyorum ama dengeyi bulmak zor :)
bize de bir gelin geldi simdi esimin kardesi uzaktan hersey iyi bir arada sik bulunursak kesin batar ona da birseyler
belki ben de kv ye yakin yasasam bana da batabilir ama kendi oglundan sira gelmiyor esim cok takar annesine her lafina sinir olmaya hazir, ben genelde yatistirici ara bulucu taraf oluyorum. Esime de diyorum her lafa takma her lafi duyma, biraz duymazliktan gel insanin psikolojisi daha rahat ediyor- her lafa takilirsak insan iliskileri zor diyorum. O yine de kuruluyor annesinin her sozune. Belki o oyle olmasa coktan sinir olmustum ben de, var garip garip huylari benim kvnin de - her insanin oldugu gibi cunku :)
Son düzenleme: