- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #26.601
Sana anca yürüyüş olur o zamanYapmaya çalışıyorum abla ağırlaştığım için zor geliyor artık herşey bide bel fıtığı problemim Ayy ne kadar sorunluyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana anca yürüyüş olur o zamanYapmaya çalışıyorum abla ağırlaştığım için zor geliyor artık herşey bide bel fıtığı problemim Ayy ne kadar sorunluyum
Erkek hayırlısıyla . Evet 6 Ağustos son tarih işte bakalım artık kendi mi gelir zorla mı gelirAmin canım inşallah senin bebeğin cinsiyeti ne yarın 40 hafta doluyor senin
Evet evet halay çekiyorum zıplıyorumSana anca yürüyüş olur o zaman
Şayet gelmezse suni sancı verecekler değil miErkek hayırlısıyla . Evet 6 Ağustos son tarih işte bakalım artık kendi mi gelir zorla mı gelir
Evet doktor öyle söylediŞayet gelmezse suni sancı verecekler değil mi
Ben devlete gidiyorum devletteki doktor da bana öyle demişti 41 kadar bekleriz sonra suni sancı veririz demiştiEvet doktor öyle söyledi
Sabah heyecandan hiiicc olmuyor ama guzel uykusuzluklar, korkulacak hic birsey yok. Insallah saglikla kucagina alirsin bebeginiBen yarın sabah sezeryana gidiyorum, saat 7buçukta yatışım yapılacak ✌ Nasıl sabah olucak...
Suni sancı diye verilen şey rahim kasılmasını sağlamak için oksitosin hormonu. Oksitosin mutluluk veren bir hormon aslında. Keşke şunun adını sancı diye başımıza kalkmasalar. Oksitosin salgılamak için eşinize sarılın, eşiniz size sarılsın mis gibi doğal oksitosinBen devlete gidiyorum devletteki doktor da bana öyle demişti 41 kadar bekleriz sonra suni sancı veririz demişti
Bugun bişey daha öğrendim keşke mutluluk hormonu denilse şuna o zmanSuni sancı diye verilen şey rahim kasılmasını sağlamak için oksitosin hormonu. Oksitosin mutluluk veren bir hormon aslında. Keşke şunun adını sancı diye başımıza kalkmasalar. Oksitosin salgılamak için eşinize sarılın, eşiniz size sarılsın mis gibi doğal oksitosin
Benim de haftaya pazartesi 8’de senin gibi erkenden yatışım yapılır sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim güzel haberler ver inşallahBen yarın sabah sezeryana gidiyorum, saat 7buçukta yatışım yapılacak ✌ Nasıl sabah olucak...
Çok sıkıntılı bir durum. İnsan stres oluyor. Düşünmesen olmuyor. Yaz sürecinde doğumun dezavantajı bu galibaAyni durum benim basimda var.. 10 gun kaldi.. izinli olursa baska doktor girecekmis.. kara kara düşünüyorum nenyapacagim diye..
Amiiin inşallah çok çok sağolSabah heyecandan hiiicc olmuyor ama guzel uykusuzluklar, korkulacak hic birsey yok. Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini
Aminn insallah güzel haberler verir sizlerden de güzel haberler alırımBenim de haftaya pazartesi 8’de senin gibi erkenden yatışım yapılır sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim güzel haberler ver inşallah
Ben yarın sabah sezeryana gidiyorum, saat 7buçukta yatışım yapılacak ✌ Nasıl sabah olucak...
Amin canım insallahh cok sağolRabbim sağlıkli doğum nasip etsin mis kokulunu problemsiz kucagina almayi nasip etsin canım
Bir haftadır ishal var bende de üşütmekten diyorumMide bulantısı ishal doğum belirtisi olablir mi kızlar
Karın ağrısı da yapıyor mu pekiBir haftadır ishal var bende de üşütmekten diyorum
Doktora danışsanız iyi olur belki önemlidir, belki de sadece sıcaktandır.Mide bulantısı ishal doğum belirtisi olablir mi kızlar