- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 47
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #26.361
Bende de aynı düzene giremedik sarılık başlangıcı birde bebek 10 gün erken geldi sütüm tam gelememişti şimdi şimdi düzeldi. Yinede pompayla sağup veriyorum. Kilo kaybından dolayı hastanede pompaya başladık. Uykusuzluk dan delirecem 2 saate bir hürkanı besliyorum. Sağdığım yetmiyor aptamıl aldık ondan da veriyoruz . kilosunu toplayıp sarılık gitsin diye.Kızlar fazla yazamiyorum zombi gibi geziyorum benim kız sabaha kadar uyumuyor gündüzde uykucu şirine gibi uyuyor. Ama evde bir ćocuk daha olunca gündüz uyunmuyor. Gece su ısitıcida su ısıtacakken aygazı yakmişim Allahtan kettle ı üstüne koymadım. Ara ara elimdeki telefonu ariyorum ,hatta dün elimdeki telefonu tv kumandası sanıp kullanmaya çalıstım .aradada geceleri uyanınca burası neresi ben kimim modunda uyanıyorum. bizde durumlar bu şekilde
Allah yardımcın olsun benim çarşamba akşam sancılar geldi gece 2 de nişan düştü 3 de hastaneydik. Ertesi akşam doğdu. Yürüyüş yaptım açılma olsun diy akşamına da erken sancım geldi hastanede de plates topuyla hareketler yaptım. 10 cm açıklağa ulaşmıştı.Hastanedeyim 30 dk içinde 5 sancim oldu ama burdaki doktorda bana bakinca 2 cm acikligin var dedi kime inanacagimi sasirdim bugun doktor 5 cm dedi simdikisi 2 cm sorun bende mi acaba