- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #25.721
Hmm evet yok yavrum. Boşver ya gününü doldursun daha ne istiyosun. Ne kadar kalırsa o kadar iyiEvet abla haftasıyla uyumlu sancı 20ye Kadar çıkmış o kadar sanırım oda yok anlamına geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm evet yok yavrum. Boşver ya gününü doldursun daha ne istiyosun. Ne kadar kalırsa o kadar iyiEvet abla haftasıyla uyumlu sancı 20ye Kadar çıkmış o kadar sanırım oda yok anlamına geliyor
Tabi ki olacak zaten her şeyin mükemmel olması imkansız umarım sadece baş ağrılarıyla atlatırız hepimiz maşşallah size Keşke ben de sizin gibi olsam eşimle olsaydık ev kalabalık olucak şu anda bile kafam götürmüyor biriyle sohbet etmek istemiyorum bebeğime doğumuma konsantre olmak istiyorum yani bende yabanilik oluşmaya başladı psikolojik olarak ikinciye inşallah ben de kimseyi istemicem yanımda yer içer pişiririz ya ne var Çok geçmiş olsun size ne güzel maşşallahCanım söylediklerinize katılıyorum ilkinde normal doğum denemeden sezeryana alındım falan diye kendimi üzdüm anesteziden dolayı günlerce baş ağrılarım oldu şimdi düşünüyorum da boşuna üzdüm kendimi.. Benim bebiş de bekleseydi 30 temmuza sezeryan günü belirlemiştik ikinci sezeryan olmasına rağmen bu sefer hem psikolojik hem fiziksel olarak çok çok İyiyim ilk bir kaç gün tabi ki insan zorlanıyor ama geçiyor.. Kendimi hep bu sıkıntıların geçici olacağına sartladim.. Bir çok işimi kendim yapıyorum eşim ve ben bakıyoruz iki çocuğumuza da rabbim sağlık versin yeter ki
Doktora sorduk, girebilirsiniz dedi. Yere göre değişiyor demek ki. Kendine güveniyor demek ki, ben de becerebileceğini sanmıyorum ama :)bence doguma girmesi cok güzel bişey .
ben de cok isterim ama ne özelde ne üni de böyle bişey mümkün degil:)mümkün olsada bizimki bayılır beceremez :):)
İnşallahhh hayırlısı olsunBebeğin ve kendi durumuma bakacağım açıkcası en kötü ücretsiz izin kullanacagım
Bugün benimki de çok hareketli değil canım nornalinden az bugün ben neye göre takip etmem gerektiğini bilmiyorum ama bugün biraz azkızlar bu haftalarda bebek hareketlerini nasıl takip ediyorsunuz???
benim akşam yatarken hareketleniyo gün içinde de cok hareket etmiyorum soluma uzanıyorum ama böyle ittirme şeklinde oluyor . bazen ayagını filan dayıyor. ben saymıyorum kac kere hareket etti diye saymalı mıyım?
birde uykudan uyandıktan sonra sürekli sag ya da sol tarafıma poposunu mu bi tarafını ittirmiş vaziyette kasılmış karınla uyanıyorum bu normal mi??
archerwoman
Sanırım normal bak bu yavaşlamalar resmen sorumuza cevap vermiş gibikızlar bu haftalarda bebek hareketlerini nasıl takip ediyorsunuz???
benim akşam yatarken hareketleniyo gün içinde de cok hareket etmiyorum soluma uzanıyorum ama böyle ittirme şeklinde oluyor . bazen ayagını filan dayıyor. ben saymıyorum kac kere hareket etti diye saymalı mıyım?
birde uykudan uyandıktan sonra sürekli sag ya da sol tarafıma poposunu mu bi tarafını ittirmiş vaziyette kasılmış karınla uyanıyorum bu normal mi??
archerwoman
Hayrılısı olsun abla bekliyoruz bakalımHmm evet yok yavrum. Boşver ya gününü doldursun daha ne istiyosun. Ne kadar kalırsa o kadar iyi
Benmde doğumhane tecrübem staj döneminde sadece ben 1. Basamak da çalışıyorum aile hekimliğinde bende mutlu oldum tanıştığımaEvet ben de ebeyim ama doğumhane tecrübem maalesef çok az
Daha cok erişkin yoğun bakım hemşireligi yaptim diyelim. Çok mutlu etti bir meslektaşimı burda görmek
Ya sana sabah olmaz
Senin sezaryan miydi normal mi?Birde fiyat nedir doğum ücreti?Bizde refakatciden test istemediler. Eşim doğuma girmek istediği için ondan istediler. Doğum paketlerine covid testi de dahilmis. Extra bir ücret talep etmediler.
Şu son yazdığın bende çok oluyor ne tarafa yatiyorsam oraya düşüyor orda toplaniyorkızlar bu haftalarda bebek hareketlerini nasıl takip ediyorsunuz???
archerwoman
ben harwket etmiyo mu diye kafama taktıgımda hareket etmiyo onu fark ettim :)Şu son yazdığın bende çok oluyor ne tarafa yatiyorsam oraya düşüyor orda toplaniyor
Benim sağ Kaburgama çok vuruyor bir ara resmen sivriltti orda eline yada ayağına dokundum ama bebek ters dönmüş muhtemelen ayağını koyuyor oraya tuhaf oldum
Gece gündüz aktif benimki ama bugün çok az hareket etti.
laptoptan iki işmhallettim kafamı dagıttım basladı yine harekete:) kafama takınca vee moralim bozuk oldugunda etkileniyor bebegim.Sanırım normal bak bu yavaşlamalar resmen sorumuza cevap vermiş gibi
Sağlıkla büyüt canım inşallah kaçıncı haftada doğum yapmış oldun peki ? Kaç kilo doğdu bebişinMerhabalar canım anneler, evet gerçekten sabah 6 da uyudum. Sabah 11 de sezeryana girdim, çok şükür oğlum da ben de çok iyiyiz şuan biraz karın bölgemde ağrı var, onun dısında bir sıkıntım yok.. inşallah herkese kopkolay doğumlar diliyorum
Ben artık ölçümlere inanmıyorum çünkü son kontrollerde 2 haftada bir gittim muayeneye bi gidiyorum 200 gram almış bi gidiyorum 750 gram almış . Zaten 500 gram artı eksi olabilir dedi doktor. İnşallah gelişimleri iyidir artık doğumda görücez . Annemde hep diyoki ablana da bebek çok iri çok iri dedi doktor çocuk bi doğdu küçücük sağlıklı gelişimlerini tamamlamış doğarlar inşallah az kaldı gerçek kilolarını öğrenmemizeKızlar bugün kontrolümüz vardı 37+1 olduk bugün. geçen hafta 3280gr ölçmüştü doktor bu hafta yine 3300 civarı ölçtü kilo almamış olabilir mi dedim hayır haftasıyla uyumlu duruşundan dolayı olur öyle dedi sizde de oldu mu hiç böyle bir de başı tekrar yukarı dönmüş şu an makat geliş yani sezeryan olacağı için problem değil dedi doktorumuz ama ben yine de normal çıkmasını isterdim içerden 09 Ağustos’a günümüzü aldık tam 39 haftanın dolduğu güne bir aksilik olmazsa inşallah
Canım benimde 4 günüm kaldı güya 31 temmuz gözüküyor doğum ama bence 5 Ağustos gibi olacak 41 i dolduracak benimki yalancı sancılar bile gitti nişan falan hiç bi belirti yokKiz resmen 5 gün kalmis . Heycanla merakla bkliyorum
Maşallah canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hemencik toparlanin kolayca büyütünMerhabalar canım anneler, evet gerçekten sabah 6 da uyudum. Sabah 11 de sezeryana girdim, çok şükür oğlum da ben de çok iyiyiz şuan biraz karın bölgemde ağrı var, onun dısında bir sıkıntım yok.. inşallah herkese kopkolay doğumlar diliyorum
Merhabalar canım anneler, evet gerçekten sabah 6 da uyudum. Sabah 11 de sezeryana girdim, çok şükür oğlum da ben de çok iyiyiz şuan biraz karın bölgemde ağrı var, onun dısında bir sıkıntım yok.. inşallah herkese kopkolay doğumlar diliyorum