- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #25.701
Geçmiş olsun tekrardan ya Allah korusun durduk yere stres işte dikkat etmek lazım benimde aklımda olsun araba konusu.Araba kullanırken çok dikkat et bende hamilelik dikkat eksikliği yaptı sanırım geçen gün arabayı vurdum Allahtan tampon Ve sadece maddi hasarlı
Ben de senin gibiyim eksik bitmiyor daha ütülemem gerekenler var çantaya bazı şeyler girecek daha vs vs. Güya çalışamaz raporu alıp ayrıldığımda işten anne/bebek günlüğümüzü dolduracaktım hep yatacaktım hiçbiri olmadı cuma doğuruyorum
Evet ben cumartesi günü gittim tüüüüm vücut girdim hatta kol bile aldırdım tertemiz olsun diye ve hiç canım acımadı kesinlikle hamileyiz diye sakince yapıyorlar gittiğin ağdacı genitali alırken ağda bandı kullanmasın parmak ağdası denen yöntemle yaparsa hiç acımaz ben hep lazere gidiyordum yıllar sonra ilk defa ağda yaptırdım hiç korktuğum gibi ( kendimi korkunç bi şeye hazırlayıp gitmiştim) olmadı sen stres yapma bebiş de yapmıyor çok çabuk bitiyor ❤ bence acı noktasında lazer>ağda
Ohh sıhhatler olsun keşke hep böyle kalsa vücudumuz Bende ayarlayayım haftaya, lazer için doktor imzası felan istiyor kağıt imzalatıyor hiç uğraşmayayim.