- 29 Kasım 2014
- 1.705
- 2.911
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #25.681
Sanırım sezaryen tercih edeceğim normal beni çok korkutuyor, doğum sonrası kolay olsun bebeğime daha faydalı olayım çok isterim ama psikolojik olarak kaldıramayacak olunca ona daha çok zararım olur. Kayınvalidem ebelik yapmış çok kişiyi doğurtmuş o yüzden pek bilmiş iyiliğime sürekli karışıyor ama ben kaldıramıyorum çoğu kez.Ne münasebet kayınvaliden saçmalamış :) Yeri geliyo annenin hayatı tehlikeye giriyo yani sırf normal doğurcaz diye biz mi ölelim töbe töbe.
canım o zaman bence sen sezeryan tercih et, anladigim kadarıyla çekincelerin daha fazla. Sen stres olursan bebek de kasılıyor malum. Kafan rahat olur en azından. Bugün doktorum bana dedi her çatı 4 kg kaldıramaz o anca doğum zamanı belli olur bu işlerde netlik yok gibi malesef. Önemli olan senin süreçten keyif alman ki ister normal ister sezeryan ol, esas olan rahat geçmesi. Bir de Ne olursa olsun dogum sonrası önemli bence, iyi olalım ki bir an önce toparlayıp bebeğe bakalım ayaklanalım.
Annelik içgüdülerine bırak kendini o en doğrusunu sana fısıldar :) inşallah güzel bir doğum geçirirsin.
İnşallah hepimizin çok çok güzel doğumu olur :)