- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #25.641
Ilk isim bir yıl dolmadan doktoruma gidip tekrar bi hsg istemek olacak zaten. Rahmin durumuna göre bi yol çizeriz sonrası için ben de durumu bilip ona göre gebelik hayalleri kurarım en azından.Maşallah diyelim o zaman..
Canım sen atoniye girdin zor bir doğum geçirdin 3.çocuk için dr kararıyla birlikte yol alın. Hakkında hayırlısı olsun tabiki ama belki önermeyecektir 2.gebeliği bilemeyiz
Sahi kansulandiriciyi sezeryandan ne kadar önce kestirdiler neden o kadar kanadın acaba? Myom falan yoktu dimi veya kist. Geldi geçti ama çok şükür
Kan sulandiriciyi bırakmamıştım canım normalde doktor 7 temmuza gün verdi 6 temmuzda kan sulandırıcı kullanmayacaksın dedi. Ama 1 temmuzda soldaki bebeğin hareketlerini hiç hissetmeyince hemen doğuma aldı. Hatta bir önceki gün kan sulandırıcı kullanmayı unutmuştum gece aklıma geldi. Bugün iğneyi yapmasam nolur diye düşündüm son bir hafta bir sey olursa dedim yine yaptım keşke yapmasaymışım dedim.
Doktoruma çok güveniyordum her şeyi detaylı açıklar normalde ama doğumdan sonra yarim yamalak hem ikiz gebelik hem sağdakinin suyu fazla olduğu için rahim kapasitesinin çok üstünde büyümüş dedi o yüzden herhalde. Tüm bunlar yaşanırken kendimde olmamam büyük şanstı yoksa doğum travmasindan kurtulamazdım