- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #23.141
Cok mu aci agri oluyo anammm korktum suanntum gun videolari izlemekten zatem bebegi doguramayacagima karar verdimacıdan agrıdan rahatsızlıgı düşünebilcegimizi sanmıyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok mu aci agri oluyo anammm korktum suanntum gun videolari izlemekten zatem bebegi doguramayacagima karar verdimacıdan agrıdan rahatsızlıgı düşünebilcegimizi sanmıyorum :)
2.saate gore biraz yuksek evetBugün aile hekimliğinde şeker ölçümü yaptırdım tokluk 2. Saat 143 çıktı. Çok yüksek değil mi? Kontrole bir hafta var. Pazartesi tekrar baktıracağım.
acıdan agrıdan rahatsızlıgı düşünebilcegimizi sanmıyorum :)
3 hafta kadar önce arkadaşım doğum yaptı hiç ağrısı olmamış sezaryen sonrası. 7-8 saat sonra hafif bi adet sancısı gibi olmuş ağrı kesici vereceklermiş istememiş sütünü etkilemesin diye geçmiş ağrı da. Umarım bizimde böyle kolay geçer.Cok mu aci agri oluyo anammm korktum suanntum gun videolari izlemekten zatem bebegi doguramayacagima karar verdim
Çok güzell yaa güle güle saglıkla büyüsün kızın cnmKizlar biz hazırız bir tek kizimi bekliyorum artık allahın izniyle bir 36h ayak atsak ondan sonra gelsede korkmuyorum
Çok teşekkür ederim canım, peki 2. - 3. giyimlerde ped değişimlerinde yine kendim yapamıyorum sanırım değil mi? Ben çok rahatsız oluyorum da böyle durumlardan
Ben eşim refakatçi olur diye düşünmüştüm, acaba yapabilir mi emin olamadım şu anCanim ameliyathane önlüğüyle getiriyorlar. Refakatci giydiriyor vs kendin giyebilmen çok çok zor. Oyüzden kiminle rahat edeceksen onu götür.
Ben sormayı unutuyorum ama bir sonraki randevuda doktora sorucam bu durum normal doğum olması halinde bebeği etkiler mi diye . Enfeksiyon çocuğa da geçer mi acabaO zaman tam anlamıyla aynıyız canım bende de belirti yok su haricinde ne yapacağımı şaşırdım artık
açık konuşmak gerekşrse hiç agrım olmadı diyenlere inanmıyorum artık. sonucta orası kesiiyor dikiş atılıyor.3 hafta kadar önce arkadaşım doğum yaptı hiç ağrısı olmamış sezaryen sonrası. 7-8 saat sonra hafif bi adet sancısı gibi olmuş ağrı kesici vereceklermiş istememiş sütünü etkilemesin diye geçmiş ağrı da. Umarım bizimde böyle kolay geçer.
Aynen zaten genital bölge çok terliyor sıcaktan mutlaka benim de çoğu zaman 4ü buluyor çamaşır değiştiriyorum. Ütüleyip giyiyorum. Günlük ped normalde de kullanmam ne sirkeli suyla silmesi kaldı ne litrelerce su bıktım valla haftalardır :/ az kaldı dayancazBendede sürekli enfeksiyon cikiyor ama belirti yok. Bol su içiyorum. Gün icinde 2 3 kez camasir degistiriyorum. Günlük ped vs kullanmiyorum
Benim doktorum bu konuda yorum yapmadı ama enfeksiyon son aylarda sevdiğimiz birşey değil erken doğumu tetikleyebilir diyor sürekli. Neyse doğuma kadar artık sabredicezBen sormayı unutuyorum ama bir sonraki randevuda doktora sorucam bu durum normal doğum olması halinde bebeği etkiler mi diye . Enfeksiyon çocuğa da geçer mi acaba
Ben eşim refakatçi olur diye düşünmüştüm, acaba yapabilir mi emin olamadım şu an
Kayınvaliden ile anlaşamıyorsan eşinBen hastane çıkışını daha yeni hazırlıyorum biraz sona kaldım maalesef. Aklıma bir şey takıldı. Sezaryen olduğumu varsayarsak; kendime gecelik koyacağım ilk giymek için bizi ameliyathanede hemşire mi giydiriyor ilk? diyelim ki gece Depend değiştirmek gerekti ya da iç çamaşırı veya pijama giymek istedim. Bunları kendim yapabiliyor muyum? Refakatçi mi yapıyor? ona göre yanımda kalacak kişiyi seçeceğim de. Meraklı kaynanam kalmak isteyecek ben onu istemiyorum hele de böyle giydirmeli durumlar varsa.
Eşim de beni uyutmuyosun kendin de uyumuyosun dedi. Küstüm iki gün ayrı yattım. Hormonlardan heralde, çünkü normalde uyuma o zaman banane derdim.Arkadaşlar sizde de uyku düzeni bozuldu mu? Ben geceleri çok uykum gelerek yatağa gidiyorum ama dön dön uyuyamıyorum, zaten dönmek de baya zor oluyor. Anlayamadım gitti, saat 2-3 e doğru sızıp kalıyorum artık , sizde durumlar nasıl?
Ben gebeliğin başından beri aksam yemeklerinde iştahsızlık yaşıyorum bu aralar daha da arttı yemek yanında su ile anca yiyebiliyorum yemeklerimiKızlar aranızda iştahsızlık yaşayan var mı? Acıkıyorum ama iki lokma yiyim doyuyorum hemen. Porsiyonlar azaldı genelde meyve ile geçiştiriyorum. Sizde durumlar nasil?
Beni hafif uyutmuslardi dikiş aşamasında sezaryende o yüzden kik giydirdi bilmiyorum hiç sormak da aklıma gelmemiş ilk gün kendin yapamıyorsun destek olması lazım yanında kalan kişinin ayağa kalkma wcye gitme wcye oturma kalkma falanBen hastane çıkışını daha yeni hazırlıyorum biraz sona kaldım maalesef. Aklıma bir şey takıldı. Sezaryen olduğumu varsayarsak; kendime gecelik koyacağım ilk giymek için bizi ameliyathanede hemşire mi giydiriyor ilk? diyelim ki gece Depend değiştirmek gerekti ya da iç çamaşırı veya pijama giymek istedim. Bunları kendim yapabiliyor muyum? Refakatçi mi yapıyor? ona göre yanımda kalacak kişiyi seçeceğim de. Meraklı kaynanam kalmak isteyecek ben onu istemiyorum hele de böyle giydirmeli durumlar varsa.
Yaa ama çok güzel masallah maşallah ha doğdu doğacak derken kuzumuz hala senleKizlar biz hazırız bir tek kizimi bekliyorum artık allahın izniyle bir 36h ayak atsak ondan sonra gelsede korkmuyorum
Kesinlikle ağrı eşiği ile alakalı dediğin durum canım ya rahim filmi çektirdim yumurta toplamalar sezaryen hepsini yaşadım tabi ki sıkıntılı oluyoe hiç ağrısız sızısız değil ama şükür çok ağrılı geçmedi darısı buna inşallahaçık konuşmak gerekşrse hiç agrım olmadı diyenlere inanmıyorum artık. sonucta orası kesiiyor dikiş atılıyor.
kendim 4 ameliyat geciridgim için agrısız ameliyat olduguna asla inanmıyorum:) hele zaman yaklaştıkca daha cok korkuyorum ameliyatları bilmek de zor . en son tüp bebekte yumurta toplamaya da agrı olmuyo dediler . genel anestezi olmasına ragmen ayılınca adet agrısından ölüyordum. bünye acı eşiğine bglı
Benim ilk doğumda yandan cırtlı olanlardan takmıştı hastane sonrasında ben depend kilot gibi olandan kullanmıştım kesinlikle cırtlı olan çok rahat ondan alacağım direk bu seferDoğum çantasına gecelik koymayı düşünmüyordum zaten sevmiyorum gecelik giymeyi. Ama aklıma geldi doğumdan sonraki ilk gün daha rahat olur gibi. Depent hasta külodu gecelik olunca giyip çıkarması daha rahat olacak. Pijama olursa komple pijamayı çıkarmak zorunda kalınır. Bir de hasta bezlerinin bez şeklinde yanlardan çırtlı olanlarından bulabilirsem alacağım. Ya da mesane pedi olabilir. İlk gün yoğun kanama oluyor o zaman için kullanamam da Sonrasında daha rahat olur. En azından değiştirirken yardım istemek zorunda kalmam.
Evt cnm çok zorluktan geçtik ama çok şukur allahim bu gunleri de gosterdi bu saatten sonra korkmuyorum gelsede doktor sorun olmaz gelebilir diyor okadar ufak haftalarda gelebilir dedikleri icin simdiki haftalar artik gozumde sonundaymişiz gibi rahatimBen gebeliğin başından beri aksam yemeklerinde iştahsızlık yaşıyorum bu aralar daha da arttı yemek yanında su ile anca yiyebiliyorum yemeklerimi
Beni hafif uyutmuslardi dikiş aşamasında sezaryende o yüzden kik giydirdi bilmiyorum hiç sormak da aklıma gelmemiş ilk gün kendin yapamıyorsun destek olması lazım yanında kalan kişinin ayağa kalkma wcye gitme wcye oturma kalkma falan
Yaa ama çok güzel masallah maşallah ha doğdu doğacak derken kuzumuz hala senle
Kesinlikle ağrı eşiği ile alakalı dediğin durum canım ya rahim filmi çektirdim yumurta toplamalar sezaryen hepsini yaşadım tabi ki sıkıntılı oluyoe hiç ağrısız sızısız değil ama şükür çok ağrılı geçmedi darısı buna inşallah
Benim ilk doğumda yandan cırtlı olanlardan takmıştı hastane sonrasında ben depend kilot gibi olandan kullanmıştım kesinlikle cırtlı olan çok rahat ondan alacağım direk bu sefer
Tup bebek icin benim de yumurtalarim toplaninca genel anestezi vermislerdi ama gercekten hic agrim olmadi benim...belki de bunyeden bunyeye degisiyorduraçık konuşmak gerekşrse hiç agrım olmadı diyenlere inanmıyorum artık. sonucta orası kesiiyor dikiş atılıyor.
kendim 4 ameliyat geciridgim için agrısız ameliyat olduguna asla inanmıyorum:) hele zaman yaklaştıkca daha cok korkuyorum ameliyatları bilmek de zor . en son tüp bebekte yumurta toplamaya da agrı olmuyo dediler . genel anestezi olmasına ragmen ayılınca adet agrısından ölüyordum. bünye acı eşiğine bglı
bünye ile alakalı tabiki .Tup bebek icin benim de yumurtalarim toplaninca genel anestezi vermislerdi ama gercekten hic agrim olmadi benim...belki de bunyeden bunyeye degisiyordur
ah seni unutmuyorum pozitif enerjini sürekli iyi güzel düşünmeni.Evt cnm çok zorluktan geçtik ama çok şukur allahim bu gunleri de gosterdi bu saatten sonra korkmuyorum gelsede doktor sorun olmaz gelebilir diyor okadar ufak haftalarda gelebilir dedikleri icin simdiki haftalar artik gozumde sonundaymişiz gibi rahatim
6 yıl oldu yumurta toplama işlemi yapılalı inanın o sancıyı hala unutmam. Hele karnımın şişkinliği işlemden sonra giydiğim pantolonun fermuarı bile kapanmamıştı. Ama sonuçları güzel şükür.Tup bebek icin benim de yumurtalarim toplaninca genel anestezi vermislerdi ama gercekten hic agrim olmadi benim...belki de bunyeden bunyeye degisiyordur