- 15 Ekim 2020
- 432
- 395
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #23.101
kızlar çok sıcak terliyorum ama göbek kısmım buz gibi sizinde mi öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. saat 120 ve altı olması isteniyor canım.1. saat 140 ve altı. sen şeker yükleme testi yaptırmismiydın.Bugün aile hekimliğinde şeker ölçümü yaptırdım tokluk 2. Saat 143 çıktı. Çok yüksek değil mi? Kontrole bir hafta var. Pazartesi tekrar baktıracağım.
Kendinizi bu şekilde travmatize etmeyin doğumda kemiklerimiz kırılmayacak öyle olsa kimse doğurmazdı, ilkini doğuran ikinciyi üçüncüyü doğurmazdı. Banu hoca çok güzel animasyon hazırlamış izlemek isterseniz
Benim aynı şekilde 16. Haftadan beri idrarda enfeksiyon çıkıyor kültür testi yaptırmıştım üreme yokmuş. Antibiyotik vs geçirmediği için doktor sadece bol su iç dedi 2-3 aydır böyle devam ediyorArkadaşlar idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum. Antibiyotik bitirdim ardından tahlil yapıldı lokosit 500 çıktı ardından doktorum hemen piyeloseptyl'e başlattı 10 gün kullandım lokosit değeri yine 500. Yani hiçbir düzelme olmamış. Bugün sordum doktoruma ne yapmalıyız diye bişey yapmadan devam etcez dedi. Başından geçen varmı böyle bi durum? Enfeksiyonun erken doğumu tetiklediğini biliyorum telaşlanıyorum sürekli diken üstündeyim
İnşallah tez zaman da kendi de gelirBenim minik kizimda Meyra oldu ablasi tek isim koyduk anlami guzel yeterli diye kimligi 3 cu gun geldi eve kendi yok ama kimligi geldi hemen
kızlar azıcık ishal olmuşum .sürekli soguk karpız yiyordum ondan mı acaba. şu bi haftadır ev alev topu evde yemek hazırlayamıyorum.
bir haftadır da tuvaletimi kolay yapıyordum. korkmaya başladım doğum yaklaşınca ishal ılabilirmişiz kaslar gevsedigi için.
korku geldi birden erken dogum mu olacak diye.
geçen hafta rahim uzunlugum 3,6 falandı
Aynen bende yaklaşık 18-20. haftadan beri böyleyim. Kültür benim de temiz çıktı su içmekten içimde su ağacı çıktı artık sizin de değerler yüksek mi peki bide idrarda yanma vs var mı?Benim aynı şekilde 16. Haftadan beri idrarda enfeksiyon çıkıyor kültür testi yaptırmıştım üreme yokmuş. Antibiyotik vs geçirmediği için doktor sadece bol su iç dedi 2-3 aydır böyle devam ediyor
3 aydır falan genelde haftanın 3 4 günü ishal gibiyim sanırım kan ilacından ama aç karnına karpuz meyve vs yersem bende direk ishal sebebi belki sizin de ondandırkızlar azıcık ishal olmuşum .sürekli soguk karpız yiyordum ondan mı acaba. şu bi haftadır ev alev topu evde yemek hazırlayamıyorum.
bir haftadır da tuvaletimi kolay yapıyordum. korkmaya başladım doğum yaklaşınca ishal ılabilirmişiz kaslar gevsedigi için.
korku geldi birden erken dogum mu olacak diye.
geçen hafta rahim uzunlugum 3,6 falandı
evet sabah kahvaltıda karpuz yemiştim :) bence de ondan gereksiz panik yaptım sakinim şuanda :)3 aydır falan genelde haftanın 3 4 günü ishal gibiyim sanırım kan ilacından ama aç karnına karpuz meyve vs yersem bende direk ishal sebebi belki sizin de ondandır
Evet yaptırmıştım normal çıkmıştı. 2. Saat sınırda çıkmıştı şimdi yükselmiş.2. saat 120 ve altı olması isteniyor canım.1. saat 140 ve altı. sen şeker yükleme testi yaptırmismiydın.
Kızlar çok çok sıcak Eriyirum resmennnn
Son aylarda soğuk suyla duş almamak ve soğuk suya girmemek gerekiyormuş. Kasılmalara neden oluyormuş soğuk su.Yok cnm benim sırttım da oldu zaten kiminin ki karından başlar sırtta devam eder kiminin ki tam tersi iş yerinde klima sürekli açık ve hemen dibimde.,geceleri de balkonda yatıyorum eşim battaniye örterkenn yaa üstüm açık oluyor ya da sadece çarşaf oluyor. acaba üşüttüm mü? inş üşütmedir
İşin ilginç tarafı bende hiç bir belirti yok tahlil yapınca çıkıyo. Bende ilk zamanlar en az 3 lt içiyodum ama enfeksiyon bitmedi bıktım da içmekten artık ne kadar içtiğime bakmıyorum inş bir sıkıntı çıkarmazAynen bende yaklaşık 18-20. haftadan beri böyleyim. Kültür benim de temiz çıktı su içmekten içimde su ağacı çıktı artık sizin de değerler yüksek mi peki bide idrarda yanma vs var mı?
Kızlar aranızda iştahsızlık yaşayan var mı? Acıkıyorum ama iki lokma yiyim doyuyorum hemen. Porsiyonlar azaldı genelde meyve ile geçiştiriyorum. Sizde durumlar nasil?
Bunlar hep sıcaktan çocuğum ya karpuza ya kayısıya benzeyecek bu gidişleKızlar aranızda iştahsızlık yaşayan var mı? Acıkıyorum ama iki lokma yiyim doyuyorum hemen. Porsiyonlar azaldı genelde meyve ile geçiştiriyorum. Sizde durumlar nasil?