- 13 Aralık 2020
- 1.028
- 1.390
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #23.121
Benimki kayısı olacak acayip tüketiyorumBunlar hep sıcaktan çocuğum ya karpuza ya kayısıya benzeyecek bu gidişle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki kayısı olacak acayip tüketiyorumBunlar hep sıcaktan çocuğum ya karpuza ya kayısıya benzeyecek bu gidişle
Deveci armutu bulabilir miyim bilmiyorum ishalim durdu şimdilik suyumu artırmaya çalışıyorum ama umarim düzelirdeveci armutu yenmesi de iyi geliyor diye dıymuştum küçük armutlar var ya . ama işte onlarda ishal yapar mı tekrardan bilmiyorum
Çok sağol canım mercimege ağırlık vereyim diğerlerini yiyorum mutlaka. Nar suyuna bakayım ama havuç için meyve sıkacağı lazım en iyisi bı tane almali lazım oluyor illaki. teşekkür ederim tavsiyeler içinCok gecmis olsun canim oncelikle panik yapma 32+3 de 1800 çok düsük değil. Yumurta ,kaşar peyniri, yogurt, kefir , kıymalı yesil mercimek kilo yapiyor. Ikiz gebeliklerde doktorlar bebege kilo icin hergün 1 tas kıymali yeşil mercimek yemeği öneriyormuş. %100 nar suyu dimes alabilirsin. Havucu taze sıkmanı öneririm . Birde havuç suyuna içmeden önce 1 damla saf zeytinyağı damlatip içersen vitamin değerleri açığa çıkarmiş.
Merhaba, sen daha da kötü gecirmissin ya çok geçmiş olsun. Benim ishal durdu 1 haftadır daha iyiyim anlamadığım şey bı tek bende olması evdekilere aynı şeyleri yiyip içmeme rağmen. Bebegin verdiği kiloyu toparladiysa çok iyi maşallah benimki kilo vermedi ama haftasına gore az kilo almis zayıftı umarım toparlar. Sürekli su içiyorum bı yandan da çok fazla terliyorum ama suyum artar inşallah senin suyun düzeldi mi sonradan canimMerhaba canım
2 hafta önce ishal oldum berbat bir 6 gün geçirdim.. ölüyorum sandım 2 günde 4 lt serum yedim. Salgınmış dikkat et kendine.. bana antibiyotik verdiler ama kullanmadm günde 4 lt su içtim hcbsey yiyemedim ne yesem çıkıyordu.. bebeğin suyu braz azalmsti ve 6 günde ben 3 kilo bebekise 340 gram verdi.. ama smdi toparladı biranda.. bol su iç haşlanmış patates ye beyaz leblebi tüket havuç suyu iç ve rekor sase toz kullanabilirsin hamileler kkullanabiliyo ishalin önlenmesi için kullanılıyo günde 1 tane iç hcbsey olmaz 5 gün kullandım ben..
Yoğurdun içine nişasta katip ye hala ishal durumun varsa çok geçmiş olsun
Buralar da aynı evin içi şu an 30 derece. Elimi kolumu kaldıracak halim kalmadı. Yağmur yağsa da rahatlasak biraz.Kızlar çok çok sıcak Eriyirum resmennnn
O zaman tam anlamıyla aynıyız canım bende de belirti yok su haricinde ne yapacağımı şaşırdım artıkİşin ilginç tarafı bende hiç bir belirti yok tahlil yapınca çıkıyo. Bende ilk zamanlar en az 3 lt içiyodum ama enfeksiyon bitmedi bıktım da içmekten artık ne kadar içtiğime bakmıyorum inş bir sıkıntı çıkarmaz
Ellerim bile kocaman olduKızlar çok çok sıcak Eriyirum resmennnn
O zaman tam anlamıyla aynıyız canım bende de belirti yok su haricinde ne yapacağımı şaşırdım artık
Doğrudur cnm ama inan çok sıcak söylediğinizi dikkate alacagımSon aylarda soğuk suyla duş almamak ve soğuk suya girmemek gerekiyormuş. Kasılmalara neden oluyormuş soğuk su.
Rahat edebileceğiniz biri kalsın yanınızda, ne olacağı belli olmaz (İntim durumlar muhtemelen olur)Ben hastane çıkışını daha yeni hazırlıyorum biraz sona kaldım maalesef. Aklıma bir şey takıldı. Sezaryen olduğumu varsayarsak; kendime gecelik koyacağım ilk giymek için bizi ameliyathanede hemşire mi giydiriyor ilk? diyelim ki gece Depend değiştirmek gerekti ya da iç çamaşırı veya pijama giymek istedim. Bunları kendim yapabiliyor muyum? Refakatçi mi yapıyor? ona göre yanımda kalacak kişiyi seçeceğim de. Meraklı kaynanam kalmak isteyecek ben onu istemiyorum hele de böyle giydirmeli durumlar varsa.
Ben hastane çıkışını daha yeni hazırlıyorum biraz sona kaldım maalesef. Aklıma bir şey takıldı. Sezaryen olduğumu varsayarsak; kendime gecelik koyacağım ilk giymek için bizi ameliyathanede hemşire mi giydiriyor ilk? diyelim ki gece Depend değiştirmek gerekti ya da iç çamaşırı veya pijama giymek istedim. Bunları kendim yapabiliyor muyum? Refakatçi mi yapıyor? ona göre yanımda kalacak kişiyi seçeceğim de. Meraklı kaynanam kalmak isteyecek ben onu istemiyorum hele de böyle giydirmeli durumlar varsa.
Valla cnm yagmur bizim bölgede zor inş sizin taraflarda yagarda bizim yerimize serinlersinBuralar da aynı evin içi şu an 30 derece. Elimi kolumu kaldıracak halim kalmadı. Yağmur yağsa da rahatlasak biraz.
Çok teşekkür ederim canım, peki 2. - 3. giyimlerde ped değişimlerinde yine kendim yapamıyorum sanırım değil mi? Ben çok rahatsız oluyorum da böyle durumlardanCanim ameliyathane önlüğüyle getiriyorlar. Refakatci giydiriyor vs kendin giyebilmen çok çok zor. Oyüzden kiminle rahat edeceksen onu götür.
acıdan agrıdan rahatsızlıgı düşünebilcegimizi sanmıyorum :)Çok teşekkür ederim canım, peki 2. - 3. giyimlerde ped değişimlerinde yine kendim yapamıyorum sanırım değil mi? Ben çok rahatsız oluyorum da böyle durumlardan
Girdim cnm herşey normal çok şükür altanda baktı kısalmam yok hala 1.5 cm bakalım hayirlisiyla bir 12.07 atlatsam ondan sonra gelsin diyorumS Sarisinmelekk canim ne yaptin bugün tekrar nst girecektin
Ben de oyle ..ennson cozumu klimanin oldugu odaya geldim en azindan boyle 2-3saat yatabiliyorum...zati hormonlar tavan binde sicagi cekemem..esim hasta olacam diye korkuyo ama bagiryom adam rahat birka beni diueklimayi kapatmiyorum gun icinde de bir dogum ucreti ladar da elektrik parasi gelecek o ayriÇok sıcak kızlar uyuyamıyorum artık geceler tam bi eziyet oldu bana