2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Benim 31+5 12te 1985 gr. gibi bir şeydi, doktor normal, sadece iri bir bebek olacak demişti. Eşimle biz de minyon değiliz, aklıma yatmıştı ama şimdi endişelendim.
Benim kızıma 31+2’de 1950gr minyon olmaz dedi doktorumuz ablası da 4150gr doğmuştu ama 41+2’de. Bu sefer planlı sezeryan olacağı için ablası kadar kalamayacak içerde o kadar kilolu olmaz bence 3500ü geçsin çok iyi kilo olarak

Ayy inşallah çok duygusalım bu aralar. O anı düşününce gözlerim doluyo
Rüyama da bu yüzden girdi herhalde bi de doğurmadan ikinciye hamile kalmışım rüyamda. Son trimester ile rüyalarım saçmalıkta tavan yaptı

Günaydın kızlar
Kolostrum geldi mi hepinizden ? Rüyamda sütüm gelmişti ıslanmıştı üstüm ama hala tık yok bende
Bende de hiç bir şey yok. Hatta memeler küçülüyor nedense. Yani ne bileyim ömrüm boyunca göğüslerimin büyüyeceği bu dönemi beklemiştim ama şimdi bile büyümedi neyse zayıf gösteriyo beni diye teselli ediyorum kendimi.

Günaydın kızlar
Kolostrum geldi mi hepinizden ? Rüyamda sütüm gelmişti ıslanmıştı üstüm ama hala tık yok bende
Merhaba benim 27. Haftada yoğun sancım olmuştu o zaman gelmeye başladı ama diğer arkadaşların dediği gibi çamaşır kirletecek kadar değil ucunda kuruyor temizlerken akıyor o kadar. Belki kasılmalarla bağlantısı vardır sizin daha olmadıysa

Günaydın kızlar
Kafana takma benim de gelmedi şu an.. önceki doğumumda da gelmemişti.. sezeryanın ertesi günü gelmeye başlamıştı, 2 yıl emzirdim kızımı sorun yok

Günaydın herkese…Bebek eşyalarını koymak için nasıl dolap aldınız
Almadım ama şunlardan almayı düşünüyorum ilk etap için zaten 6 aya kadar okadar çabuk buyecegi için her ay yeni birşeyler almam lazim çok birşey almayacağim için yeter biraz daha geç dolap alacağim

Eklentiler

• 5589AFE2-23D1-4986-A831-80E9A648B55F.png
    377,5 KB · Görüntüleme: 63
A arven84 canım sana mi yazdım hatırlamıyorum birine yazdım da. Ben 1 cm açılmayla 4 haftadır geziyorum. Sancım 80lerde çıkmıştı eve yolladılar hicbir sorun olmadı çok şükür. Ciğer geliştirici yapıldı sadece progestan devam ediyorum sancılar için de adalat verdi. Inşallah vaktini bekleyecek bebeğin stres yapma sadece. 1 cm açılmayla doğurmama ihtimalin var ama stresten doğurursun

Bazen karnım sertleşiyor ama bebek poposunu mu yaslıyor kasılma mı anlamıyorum

Kafana takma benim de gelmedi şu an.. önceki doğumumda da gelmemişti.. sezeryanın ertesi günü gelmeye başlamıştı, 2 yıl emzirdim kızımı sorun yok
Maşallah kocaman olana kadar emzirmek istiyorum bende inşallah nasip olursa kardeşim küçükken elinde battaniyeyle gezerdi annemin peşinde. Anne yat emcem derdi

Ben 30. haftada gitmiştim, kistim 15 cm olmuş, gerilmiş çocuğu sıkıştırıyor, erken doğum riskim de olmasına rağmen doktor beni yine bir ay sonra çağırdı.
Cnm özele mi gidiyorsun devlete mi? Hangisine gidiyorsan da bence Dr nu değiştir. Çünkü hem kistin var hem erken doğum riskin var o yüzden değiştirmelisin Drnu bence

Cnm özele mi gidiyorsun devlete mi? Hangisine gidiyorsan da bence Dr nu değiştir. Çünkü hem kistin var hem erken doğum riskin var o yüzden değiştirmelisin Drnu bence
Özele gidiyorum, hatta bir çok özel hastahaneye göre daha prestijli bir kurum diye düşünerek buraya başlamıştık.

Özele gidiyorum, hatta bir çok özel hastahaneye göre daha prestijli bir kurum diye düşünerek buraya başlamıştık.
Valla cnm tonla para ver ama böyle özensiz davranması ilginç ben olsaydım şimdiye kadar kaç defa değiştirmiştim. Yani benim bildiğim büyüyen kist patlamaya hazır bomba gibidir korkman için demiyorum fakat gerçeğide değiştiremeyiz.

Yok, öyle zaten. Hamileliğin başından beri bu riskin varlığını bildiğim için gün sayıyorum zaten.

merhabalar ben de 14 haftalık hamileyim geçen yüz üstü yatarken koltukta uzanmıştım eşim şakalaşmak için yanağıma doğru eğildi o sırada karnımın üstüne biraz baskı oldu göbeğim koltuğa baskı yaptı iki üç gündür bunu düşünüyorum acaba bebeğime bi şey olur mu diye siz tecrübelisiniz doğuma az kalmış bi şey olur mu az baskıdan ? daha doktor kontrolüme de var o yüzden size sorayım dedim

Yüz üstü mü ben hamile olduğumu oğrendiğim andan itibaren saga sol yatmaya başladım büyük cesaret tebrik ederim. Bir defadan birşey olmaz merak etme bende 14/17 haftalarda karın üstüme düşmüştüm ama bebek çok korunaklı merak etme birşey olmamıştır allah korusun birşey olsaydı zaten ağrı,kanama falan birşeyle kendini belli ederdi

ayy gerçekten mi yaa içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim hiç ağrı leke vs olmadı ama işte kafama taktım. bundan sonra zaten tövbe bi daha yatmam bu korku bile yetti. peki siz de karnınızın üstüne nasıl düşmüştünüz yani benimki gibi baskı gibi di mi inşallah bana da bi şey olmaz

Canimmm sakin ol Rabbim buyuk bebegin gelse de saglikla kollarina alacaksin Rabbimin izniyle....tum dualarim seninle ve bebisinle....guzel haberlerle donesin insallah
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim iyiyiz şimdilik çok şükür istirahat ediyorum 2 hafta daha dayansak süper olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…