- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
-
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #22.361
Benim kızıma 31+2’de 1950gr minyon olmaz dedi doktorumuz ablası da 4150gr doğmuştu ama 41+2’de. Bu sefer planlı sezeryan olacağı için ablası kadar kalamayacak içerde o kadar kilolu olmaz bence 3500ü geçsin çok iyi kilo olarakBenim 31+5 12te 1985 gr. gibi bir şeydi, doktor normal, sadece iri bir bebek olacak demişti. Eşimle biz de minyon değiliz, aklıma yatmıştı ama şimdi endişelendim.
Ayy inşallahBen krem rengi birşeyler görüyorum ama hamilelikten önce de olurdu kolostrum mu değil mi bilemiyorum kızım doğmadan önce son günler çamaşırım ıslanırdı az az ama sütüm tam manasıyla 5.günde gelmişti kafanıza takmayın hiç böyle şeyleri göğüslerim büyüdü ama şu an benim göğsüm de yumuşak Allah’ın izniyle emzireceğiz bebişlerimizi bol bol
Bende de hiç bir şey yok. Hatta memeler küçülüyor nedense. Yani ne bileyim ömrüm boyunca göğüslerimin büyüyeceği bu dönemi beklemiştim ama şimdi bile büyümediGünaydın kızlar
Kolostrum geldi mi hepinizden ? Rüyamda sütüm gelmişti ıslanmıştı üstümama hala tık yok bende
Merhaba benim 27. Haftada yoğun sancım olmuştu o zaman gelmeye başladı ama diğer arkadaşların dediği gibi çamaşır kirletecek kadar değil ucunda kuruyor temizlerken akıyor o kadar. Belki kasılmalarla bağlantısı vardır sizin daha olmadıysaGünaydın kızlar
Kolostrum geldi mi hepinizden ? Rüyamda sütüm gelmişti ıslanmıştı üstümama hala tık yok bende
Kafana takma benim de gelmedi şu an.. önceki doğumumda da gelmemişti.. sezeryanın ertesi günü gelmeye başlamıştı, 2 yıl emzirdim kızımı sorun yokGünaydın kızlar
Almadım ama şunlardan almayı düşünüyorum ilk etap için zaten 6 aya kadar okadar çabuk buyecegi için her ay yeni birşeyler almam lazim çok birşey almayacağim için yeter biraz daha geç dolap alacağimGünaydın herkese…Bebek eşyalarını koymak için nasıl dolap aldınız
Bazen karnım sertleşiyor ama bebek poposunu mu yaslıyor kasılma mı anlamıyorumMerhaba benim 27. Haftada yoğun sancım olmuştu o zaman gelmeye başladı ama diğer arkadaşların dediği gibi çamaşır kirletecek kadar değil ucunda kuruyor temizlerken akıyor o kadar. Belki kasılmalarla bağlantısı vardır sizin daha olmadıysa
MaşallahKafana takma benim de gelmedi şu an.. önceki doğumumda da gelmemişti.. sezeryanın ertesi günü gelmeye başlamıştı, 2 yıl emzirdim kızımı sorun yok
Cnm özele mi gidiyorsun devlete mi? Hangisine gidiyorsan da bence Dr nu değiştir. Çünkü hem kistin var hem erken doğum riskin var o yüzden değiştirmelisin Drnu benceBen 30. haftada gitmiştim, kistim 15 cm olmuş, gerilmiş çocuğu sıkıştırıyor, erken doğum riskim de olmasına rağmen doktor beni yine bir ay sonra çağırdı.
Özele gidiyorum, hatta bir çok özel hastahaneye göre daha prestijli bir kurum diye düşünerek buraya başlamıştık.Cnm özele mi gidiyorsun devlete mi? Hangisine gidiyorsan da bence Dr nu değiştir. Çünkü hem kistin var hem erken doğum riskin var o yüzden değiştirmelisin Drnu bence
Valla cnm tonla para ver ama böyle özensiz davranması ilginç ben olsaydım şimdiye kadar kaç defa değiştirmiştim. Yani benim bildiğim büyüyen kist patlamaya hazır bomba gibidir korkman için demiyorum fakat gerçeğide değiştiremeyiz.Özele gidiyorum, hatta bir çok özel hastahaneye göre daha prestijli bir kurum diye düşünerek buraya başlamıştık.
Yok, öyle zaten. Hamileliğin başından beri bu riskin varlığını bildiğim için gün sayıyorum zaten.Valla cnm tonla para ver ama böyle özensiz davranması ilginç ben olsaydım şimdiye kadar kaç defa değiştirmiştim. Yani benim bildiğim büyüyen kist patlamaya hazır bomba gibidir korkman için demiyorum fakat gerçeğide değiştiremeyiz.
Ben daha dun aldim sifonyer....ikeadan aldim...simdilik ona oda yapmayacagim icin sifonyer yeterli dedim..saglikla 2-3yasindan sonra da normal guzel bir oda tkaimi aliriz insallahGünaydın herkese…Bebek eşyalarını koymak için nasıl dolap aldınız
merhabalar ben de 14 haftalık hamileyim geçen yüz üstü yatarken koltukta uzanmıştım eşim şakalaşmak için yanağıma doğru eğildi o sırada karnımın üstüne biraz baskı oldu göbeğim koltuğa baskı yaptı iki üç gündür bunu düşünüyorum acaba bebeğime bi şey olur mu diye siz tecrübelisiniz doğuma az kalmış bi şey olur mu az baskıdan ? daha doktor kontrolüme de var o yüzden size sorayım dedimCnm ben dönüşümlü olarak yatıyorum. çünkü sürekli Bi tarafa yatmak rahatsız edici olabilir.Bu arada bende sağ tarafta rahat yatıyorum sanırım sürekli sola yatınca kalbe agırlık biniyor ve rahat yatamıyoruz. benim Dr mda sırt üstü yüz üstü olmadığı sürece sagd a da solda da yatabilirsin demişti.
Yüz üstü mümerhabalar ben de 14 haftalık hamileyim geçen yüz üstü yatarken koltukta uzanmıştım eşim şakalaşmak için yanağıma doğru eğildi o sırada karnımın üstüne biraz baskı oldu göbeğim koltuğa baskı yaptı iki üç gündür bunu düşünüyorum acaba bebeğime bi şey olur mu diye siz tecrübelisiniz doğuma az kalmış bi şey olur mu az baskıdan ? daha doktor kontrolüme de var o yüzden size sorayım dedim
Aminnnn evettt savaşçı bizim kuzularımızBizim ağustos bebişleri çok savaşcı canım .sen bol bol dinlen .hiç kalkmamaya çalış . Allah yardimcimiz olsun
Bekler dimiiii inşallah inşallahhhhBekler annesi bekler sen içini ferah tut
36 ya ne kaldı şunun şurasında hadii biraz daha sabır
ayy gerçekten mi yaa içimi ferahlattınız çok teşekkür ederim hiç ağrı leke vs olmadı ama işte kafama taktım. bundan sonra zaten tövbe bi daha yatmam bu korku bile yetti. peki siz de karnınızın üstüne nasıl düşmüştünüz yani benimki gibi baskı gibi di mi inşallah bana da bi şey olmazYüz üstü müben hamile olduğumu oğrendiğim andan itibaren saga sol yatmaya başladım büyük cesaret tebrik ederim. Bir defadan birşey olmaz merak etme bende 14/17 haftalarda karın üstüme düşmüştüm ama bebek çok korunaklı merak etme birşey olmamıştır allah korusun birşey olsaydı zaten ağrı,kanama falan birşeyle kendini belli ederdi
Cok teşekkür ederim Allah razı olsun canım benimCanimmm sakin ol Rabbim buyuk bebegin gelse de saglikla kollarina alacaksin Rabbimin izniyle....tum dualarim seninle ve bebisinle....guzel haberlerle donesin insallah