2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar sağ tarafına yatınca midesi yanan var mı ? Sürekli sol tarafa yatmaktan uyuştu artık sol yanım. Sağa yatınca da mideme baskı oluyor yanma başlıyor midemde.
hamile yastıklarından alsam faydası olur mu ki 😕
🙋🏻‍♀️Ben varım. Sağıma döndüğüm anda asit hücum ediyor yukarı hamile kalmadan önce sadece sağıma yatardım şimdi çok nadiren yatabiliyorum😔 hamile yastığım var ama bana sağ tarafa yatmamda faydası yok soluma yatınca sarılıp bacağımı atıyorum üstüne hamile kalınca ilk edindiğim şey yastığım oldu onsuz asla😂❤️

Kızlar sağ tarafına yatınca midesi yanan var mı ? Sürekli sol tarafa yatmaktan uyuştu artık sol yanım. Sağa yatınca da mideme baskı oluyor yanma başlıyor midemde.
hamile yastıklarından alsam faydası olur mu ki 😕
Canim ben de aldim hamile yastiklarindan, sagima cok yatmamaya calisiyorum ben ama ister istemez dönüyorum, gecen haftalarda hep soluma yatardim simdi solda rahat edememeye basladim. Ama hamile yastigi bana cok iyi geldi tavsiye ederim ebebekten aldim ben☺️

Kızlar merhaba,evdeyken tansiyonum hep normalken doktorda genelde yüksek çıkıyordu.Dünkü kontrolde de 14-7'den düşmeyince idrar verdim ve biraz protein çıktı.Cuma günü bir daha vereceğim ona göre 24 saatlik idrar toplayacağım.Benim gibi idrarında protein kaçağı olan var mı?

Kızlar şafak 23 gün. Artık uyumak zor geliyor. Sağa yatsamda olmuyor sola yatsamda olmuyor. 😩
Maşallah ya zaman ne çabuk geçti, şu haftayı görsem bu haftayı görsem diye mesajlar görüyorduk. Bu sıkıntılar da gelip geçecek sayılı gün… sağlıkla kolaylıkla doğuralım inşallah hepimiz

Kızlar sezeryan olacaklar için eşi doğuma girecek var mı aranızda? Ben nasipse Ankara’da yapacağım doğumu bir doktor pcr testi negatifse alırım dedi diğer iki doktor normal doğuma girebilir ama sezeryana bakanlık izin vermiyor artık dedi kafam karıştı🤔
Ben sezaryen olacağım ama almıyorlar eşimi, foto çekimi için de girmek istedi ama ona da yok dediler pandemiden dolayı almıyoruz sezaryen doğuma dediler. Normal olsa alırlarmış ama benim sezaryen olacak. Artık foto hemşirelere çektirip doğum sonrasında eşim çekecek 😍

Dün az daha doğuruyordum.
Şekerden dolayı iki bebeğin de suyu fazlaydı. Dün soldaki bebeğin suyunun alt sınıra, sağdakinin üst sınıra dayandığını söyledi doktorum. Nst bakalım kalp atışlarına yansıdıysa bugün bebekleri alcam dedi. Öldüm öldüm dirildim resmen soldakine kordon da dolanmış. Neyse ki kalp atışları düzenli cıktı da dün gelmekten vazgeçti benim kızlar. Yakın takip gerektiriyor durumun dedi cuma tekrar kontrol edecek. Artık her an doğurabilirim muhtemelen 7 temmuzu beklemeyecekler.

Maşallah ya zaman ne çabuk geçti, şu haftayı görsem bu haftayı görsem diye mesajlar görüyorduk. Bu sıkıntılar da gelip geçecek sayılı gün… sağlıkla kolaylıkla doğuralım inşallah hepimiz

Evet canım valla 10.haftadan beri gün hesabı yapıyorum. bugünümüzede şükürler olsun. İnşallah dahada güzel günlerimiz olur.

Şekerden dolayı iki bebeğin de suyu fazlaydı. Dün soldaki bebeğin suyunun alt sınıra, sağdakinin üst sınıra dayandığını söyledi doktorum. Nst bakalım kalp atışlarına yansıdıysa bugün bebekleri alcam dedi. Öldüm öldüm dirildim resmen soldakine kordon da dolanmış. Neyse ki kalp atışları düzenli cıktı da dün gelmekten vazgeçti benim kızlar. Yakın takip gerektiriyor durumun dedi cuma tekrar kontrol edecek. Artık her an doğurabilirim muhtemelen 7 temmuzu beklemeyecekler.
Sağlıcakla kavuşun inşallah miniklere😍

Cnm biraz daha dayanın az kaldı. İnş 7 temmuzda kucagına alırsın kuzularını🙏

Kızlar doğum sonrasına bize aşı kalır mı ne dersiniz? Aşı çıkmış ama randevu alamadim henüz, doktorum biontech olabilirsin dedi ama benim içim hiç rahat değil :KK43: devamlı dışarida da degilim. Emzirme döneminde olmak isterim ama gebelik çok muamma benim için.
Merak etme kalır canım turkovac çıkıyor yerli aşı oluruz biz de 👍👍👍👍 ben de doğumdan sonra yaptırmak istiyorum aşıyı.

Neyse ki yerime şafak sayan biri var kaç gün kaldığını senden öğreniyorum cnmm 😂

İlahi canım. 😂 Insallah hepimiz güzel haberler paylasiriz dogum günlerinde. bakalim önce hangimiz doguracak. Gerci benim genel anestezi sen benden önce paylaşırsın 😂

Canim ben de aldim hamile yastiklarindan, sagima cok yatmamaya calisiyorum ben ama ister istemez dönüyorum, gecen haftalarda hep soluma yatardim simdi solda rahat edememeye basladim. Ama hamile yastigi bana cok iyi geldi tavsiye ederim ebebekten aldim ben☺️
🙋🏻‍♀️Ben varım. Sağıma döndüğüm anda asit hücum ediyor yukarı hamile kalmadan önce sadece sağıma yatardım şimdi çok nadiren yatabiliyorum😔 hamile yastığım var ama bana sağ tarafa yatmamda faydası yok soluma yatınca sarılıp bacağımı atıyorum üstüne hamile kalınca ilk edindiğim şey yastığım oldu onsuz asla😂❤️
Artık bana da lazım sanırım. Arada eşimin üzerine atıyormuşum bacağımı uyurken🙊
Sürekli soluma yatıyorum ben midem kötü oluyor diye ama çürüdü artık sol tarafım. Ağrımaya başladı gün içinde. Yarım saat sağ tarafıma yatabilsem sevinicem diğer tarafım dinlenecek ☹️
bende bakayım şu yastığa en iyisi 😵‍💫

Bugün kontrolümüz vardı. Saçlarını gösterdi şaşırdım. Bi ara konuşulmuştu ya burada mide yanması olunca saçlı olur diye benim mide yanmam olmadı dersem yeridir. Abimizde mide yanması çok fenaydı ve saçlı doğmuştu.bunda mide yanması olmayınca saçsız olur demiştim😀😀😀😀

bu arada doktorum beni kardiyolojiye gönderdi yarın gideceğim inşallah ama önceki hamileliklerde hiç gitmedim şimdi neden istedi anlamadım. Bi EKG çekilsin ona göre konuşalım dedi. Rutin bi uygulamaya gibi anlattı. Yine de endişelendim.

İlahi canım. 😂 Insallah hepimiz güzel haberler paylasiriz dogum günlerinde. bakalim önce hangimiz doguracak. Gerci benim genel anestezi sen benden önce paylaşırsın 😂
Valla cnm aynı gün olacagı için aynı sevinci paylaşacagız doğum saati çokta onemli değil minnoşların 😍😍😍

Hanımlar selam,
Size Bir şey danışacaktım.
Ben 28+5 de doktora gittim, 63.5 kiloydum.
Bugün endokrine gittim. Gitmişken tartılayım dedim. Yine 63.5 çıktım. 100 gram bile almamışım. 30+2yim bu arada.
Kendi doktoruma 32 de gideceğim. O zaman göreceğim bebeği. Annem karnın büyümüş dedi beni bugün görünce (2 haftadır görmüyordu beni)

Sorum şu: Hiç kilo almamam bebeğin gelişimi durdu demek değildir dimi?

Ben gebelik şekeri sebebiyle diyet yapıyordum. Kaşar süt yoğurt et hep yedim ama ben kilo almamışım bebek almıştır değil mi?

Moralim bozuldu :KK43:

X