2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar bebegin eşyalarıyla beraber bebek çantasını da yıkamam çok mu mantıksız olur? Ya da gereksiz?

Ben yıkadım ama makinada değilde. Bebegin küvetine su ve az deterjan koyup 1 2 saat içinde beklettim duruladım. Maksat tekstil tozu veya kullanılan sprey vs gitsin .

Ben yıkadım ama makinada değilde. Bebegin küvetine su ve az deterjan koyup 1 2 saat içinde beklettim duruladım. Maksat tekstil tozu veya kullanılan sprey vs gitsin .
Sonuçta kumaş, 30 derece kısa programa atsam ya da elle yıkama programına atsam bebek deterjanıyla yıkasam bir sorun olmaz herhalde.

Kızlar bende bu pazartesi kontrolümden sonra kıyafetleri yıkamaya başlayacağım (yanlız ne ara bugünlere geldik şoktayım😍)
Yakın çevrem şimdilik 0-3 aylıkları yikasan ütülesen yeter dedi.Ben hepsini yikayip ütüleyecektim normalde mantıklı geldi sonuçta onları kullanmayacak hemen boşuna yük eziyet..Siz nasıl yaptınız veya yapacaksınız?

Kızlar bende bu pazartesi kontrolümden sonra kıyafetleri yıkamaya başlayacağım (yanlız ne ara bugünlere geldik şoktayım😍)
Yakın çevrem şimdilik 0-3 aylıkları yikasan ütülesen yeter dedi.Ben hepsini yikayip ütüleyecektim normalde mantıklı geldi sonuçta onları kullanmayacak hemen boşuna yük eziyet..Siz nasıl yaptınız veya yapacaksınız?
Eğer diğer büyük aylar için fazla kıyafetin yoksa yıka gitsin canım, benim fazla yok misal elim değmişken yıkayacağim

Kızlar bebek çamaşırlarını yıkadıktan sonra ütüleyecek misiniz? Ben bu hafta yıkamayı bitirdim daha yenidoğan kıyafetlerin hepsini ütüledim ama artık çok ağırlaştım ütü yapmasam ne olur ki?

Aminn canım sağlıkla sihatle huzurla giydirmek nasip olur inşallah. Benimde yıkamalar bitti ama hala ütüleyip çantam hazırlamaya başlanmadı. 😨. Bu arada şafak 28 gün. Acele etmem lazım
Bende ütülemeyi başka gün yapacağım cnm Sen böyle şafak saydukça daha çok heyecanlanıyorum. Gerçi en büyük heyecan Nosking Nosking in onun daha az kaldı😍

Bende ütülemeyi başka gün yapacağım cnm Sen böyle şafak saydukça daha çok heyecanlanıyorum. Gerçi en büyük heyecan Nosking Nosking in onun daha az kaldı😍
Sorma ya 18 gün son 2 kontrolüm kaldı. Heyecan panik korku hepsini bir arada yaşıyorum.
Bi de bizim her sey son dakika hazır olacak gibi daha besiklerimiz yok piyasada. Görümcem ay sonunda hataydan eşya gönderecek onları bekliyorum tamamlamak için inşallah koli gelmeden doğurmam🤣

Maalesef yaz tatilindeki dönemde fiili olarak çalışmadığımız için aktarılmıyor doğum öncesi izin sonraya. Telafi eğitiminde çalışırsak anca o zaman aktarma şansımız olur ama onu da verirler mi doğum olacağını bile bile bilmiyorum😂
Benim riskli gebelik. Zaten bir sürü şeyle uğraşıyorum. Bir de gidip orda ayakta duramam.

Kızlar bebek çamaşırlarını yıkadıktan sonra ütüleyecek misiniz? Ben bu hafta yıkamayı bitirdim daha yenidoğan kıyafetlerin hepsini ütüledim ama artık çok ağırlaştım ütü yapmasam ne olur ki?
Ben hepsini ütüledim canım yavaş yavaş. Ütüledikçe dolaba yerleştirdim valla zor oluyor gerçekten yenidoğan ları ütülediysen çokta gerek yok yapamıyorsan zaten okada rçok değiştiriyorsun üzeri yıkanıyor ki doğduktan sonra ütülemeye zaten vaktim olmucak

Sizin okul idareniz 32-37 arası haftalarınızı doğum sonrasına erteliyor mu. Bazıları tatile denk geldiği için yanıyor diyor. Ben de henüz konuşmadım idaremle. Bununla ilgili yazı vs var mı bir bilginiz?
Doğumu Ağustos ayında olan bir arkadaşım kullandı ama 2013 yılında doğum sonrasına aktardı ve 112 gün izin kullandı Aralık ayında da işe başlamıştı tabi 8 sene geçti aradan inşallah şimdide aktariliyordur ben 32+0 da çalışır raporu Alacagim

Merhabalar, forumda biontech ile alakalı araştırma yaparken mesajınıza denk geldim. Benim doktorum da mutlaka aşı ol ve biontech ol dedi. Pimpirikli ve güvendiğim bir profesör. Böyle demesine çok çok şaşırdım, ancak emzirme döneminde yaptırırım diye düşünüyordum. Siz neye karar verdiniz, aşı oldunuz mu? Çok tereddütte kaldım doktorum böyle kesin konuştuğu için ben de yaptırsam mı diye düşünmeye başladım.
Merhaba ben ilk dozumu oldum sukur simdilik bir yan etkisini gormedik..26 temmuzdan sonra da 2.dozumj olurum Rabbimin adiyla ben de doktoruma guvnmeyi tercih ettim. Vardir bir bildigi diyerek

Canim bende ayni durumdayim bel ve kalca agrisindan mahvoldum gun icinde gozlerim kapanio hep uyukluyorm ama vitamin hic kullanmadim yenilerde basladim hemoglobinim dustugu ve cok yorgun hissettigim icin. Allah yardimcimiz olsun🙏
Benmde normal sınırlar altındaydı. Doktorum bebekle paylaşıyorsun kanını normal demişti canım. Ferritin değerim falan yüksekti ama. İnşallah ilaçların faydasını görürsün de rahatlarsın

Doğumu Ağustos ayında olan bir arkadaşım kullandı ama 2013 yılında doğum sonrasına aktardı ve 112 gün izin kullandı Aralık ayında da işe başlamıştı tabi 8 sene geçti aradan inşallah şimdide aktariliyordur ben 32+0 da çalışır raporu Alacagim
Ahhh keske oyle olsaaaa😣 harika olurdu gerçekten

Ben hepsini ütüledim canım yavaş yavaş. Ütüledikçe dolaba yerleştirdim valla zor oluyor gerçekten yenidoğan ları ütülediysen çokta gerek yok yapamıyorsan zaten okada rçok değiştiriyorsun üzeri yıkanıyor ki doğduktan sonra ütülemeye zaten vaktim olmucak
Haklısın zaten son yikadiklarim hep 9-12 ay bir yıl içinde ütüleyecek vakit bulurum herhalde

kızlar gece uyurken ben sola dönerek uyuyordum .20 inci haftadan beri. ama artık nedense sol tarafımda rahat uyuyamıyorum. sağ tarafıma dönüp uyuyunca cok rahat oluyorum ama kan akışı için en ideal sol yana uyumak diyorlar.
siz neler yapıyorsunuz bu konuda bazı gecele sol kalçam uyuşuyor resmen . saga yatınca da içim huzursuz uyuyorum🙈

Sorma ya 18 gün son 2 kontrolüm kaldı. Heyecan panik korku hepsini bir arada yaşıyorum.
Bi de bizim her sey son dakika hazır olacak gibi daha besiklerimiz yok piyasada. Görümcem ay sonunda hataydan eşya gönderecek onları bekliyorum tamamlamak için inşallah koli gelmeden doğurmam🤣
Cnm beşikleri şimdi alsan daha rahat araştırıp alabilirsin ama bebişlerin doğum sonrasına bırakırsan zamanın kalmaz artık eşinde şansına hangisini aldıysa 😂
Birde cnm seninkiler ikizde ama 36 da mı alacak Dr

X