2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Sert tekme hissedenler tarif edebilir mi? Ben hiç sert-acıtacak şekilde hareket hissetmedim endişeleniyorum bir problem mi var diye. Normal kıpırtı şeklinde hissediyorum. Hatta ultrasonda rastladık o kıpırtıya hıçkırıkmış. Bazen devinim hissediyorum o kadar.

Son düzenleme:
Günaydın herkese
Doğumda yanımda götürmek için kayısı kompostosu yapmayı düşünüyorum vakti geldiğinde. Kuru kayısı mı taze kayısı mı daha iyi olur sizce

Günaydın herkese
Doğumda yanımda götürmek için kayısı kompostosu yapmayı düşünüyorum vakti geldiğinde. Kuru kayısı mı taze kayısı mı daha iyi olur sizce

Bende yapicam canım. Taze kayısı üzüm karışık ve şekersiz yapicam bende.

Darısı basımıza nekadar güzel resmen benım gecmıyor sankı gün gün sayıyorum , gece 12 yı gecıyor acıyorum uygulamayı bakıyorum haftama günüme

Geçer gecer canim aramizda fazla gün farkı yok . Benimde bu aralar 1 gün 2 gün gibi geçiyor

Kızlar dünden beri ayaklarim balon gibi şişiyor. Özellikle sağ ayağim çok şişiyor. Ayaklarimi yukarda tutuyorum ,bol su içiyorum ,tuzu minumuma indirdim sanırim başka yapacak birşey yok

Kızlar dünden beri ayaklarim balon gibi şişiyor. Özellikle sağ ayağim çok şişiyor. Ayaklarimi yukarda tutuyorum ,bol su içiyorum ,tuzu minumuma indirdim sanırim başka yapacak birşey yok
Ellerim ile ayaklarım o kadar şişki hiçbir ayakkabım olmuyor ve açıkçası bakmakta istemiyorum galiba psikolojim buna hala hazır değil ellerim büyümüş gibi geliyor

Günaydın bugün nasıl bebişin?

Çikolata kesmiyor bizi de dolu bir su bardağı da süt içiyorum yanında
Dün gece biraz daha hareketliydi. Bugün geç uyandım genelde bu saatlerde pek hareketli olmaz şimdi biraz biraz vuruyor. .hareketler aşağıda sanırım pozisyon değiştirdi ne güzel kafa aşağıdaydı döndü galiba.

O imkanim olsa hemen alicam da simdi havucu bile zor buldum nar ı bulmak imkansiz nerdeyse
Suyu arttırmak için havuç suyunu duydum ama nar suyunu hiç duymadım. Nisan ayında bana de suyunda eksilme var demişti 3-4 gün günde 1 bardak havuç suyu içtim. Bir de 3 litreye yakın su. Fazla hareket etmedim olabildiği kadar yattım. Geçen hafta Son kontrolde suyu için normal dedi. Ayrıca armut da suyu arttırıyormuş bir de onu yiyorum arada. Armut deneyebilirsin. Bu arada havuç suyu şekeri çok yükseltiyor ona dikkat et.

Armutu da deneyim o zaman cok tesekkur ederim

Bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz kızlar benimkiler de geçen haftadan beri daha yavas hareket ediyorlar. Artık tekme şeklinde değil de kıpırdanma gibi büyüdüler diye mi böyle bilmiyorum.
Doktorum 32 haftaga kadar tekme seklinde hissedersin demisti bana sonrasinda da yeri daralacagi iicn kayma seklinde ve daha az hissedersin demisti..siz de bi doktorunuza sorun tabi

Doktorum 32 haftaga kadar tekme seklinde hissedersin demisti bana sonrasinda da yeri daralacagi iicn kayma seklinde ve daha az hissedersin demisti..siz de bi doktorunuza sorun tabi
Benimkilerin yerleri zaten dar 28.haftadayken doktorum rahim 34.haftada olması gereken boyutta demişti şimdi 37 38 haftada olması gereken boyda vardır herhalde

sert vurduğunda dışarıdan izlerken belli oluyor o kısım kabarıyor mesela ayağını dayıyor gezdiriyor birden vuruyor bunları dokunmadan izleyebiliyorum ama daha çok artık içeride dönme şeklinde gibi kendini çalkalıyor gibi. İlk gebeliğim olduğu için de tam anlamıyorum ne yapıyor da durum bende böyle.
bir de geç yatıyorum son 10 gündür gece 3 -4 ü buluyor. Gece 1 gibi başlıyor yoğun harekete acıkınca biraz kuduruyor gibi geliyor bana akşam yemeğinden önce de öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…