2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302

Masallah canim. Artık kendimide bebeğimide rabbime emanet ettim. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur

Kizlar Aranizda puset icin muslin ortu .carsaf. ve minder alan varmi.varsa memnunmusunuz bide nereden aldiniz.okadar cok yer varki karar veremedim bi turlu.
Canım ben puset örtüsünü çiçek sepetinden sipariş verdim.Trendyoldada baktım ebebekte de.E bebektende emzirme örtüsü aldım.Ayri ayrı yerlerden aldım.Çarşaf minder almadim.

Canım ben gebeliğin başından beri her akşam meyve tüketiyorum özellikle gebeliğin ilk aylari nar tükettim.Simdi ağırlıklı olarak muz,ayva,yeşil elma tüketiyorum.Bu aralarda kiraz,erik.Yani ne varsa onu alıyorum yeterli meyve olsun.Her gittiğim de doktor suyun çok iyi diyor şükür.
Karpuzda etkili galiba.

Çok geçmiş olsun canım allah korusun sanırım bu sebepten biontech te ısrar ediyor doktorlarımız

1 tane çikolata yedim ben 1 su bardağı da süt içtim çok şükür 10 dakikadır fokurduyor yine içerde annesinin minnoşu

Bunu bebeğin suyu için değil de bebeğin gaz problemi için sanıyordum

Canım sıkıldı diyecek çok şeyim var ama diyemiyorum. Allah yardımcın olsun canım .

1 tane çikolata yedim ben 1 su bardağı da süt içtim çok şükür 10 dakikadır fokurduyor yine içerde annesinin minnoşu
Maşallah çok şükür. Biz hala az az kımıldanıyoruz. Bugün böyle geçecek. bugün dinlenme günü sanırım. Hiç hareket yok değil ama öyle kuvvetli değil şimdi sanki içimde yüzüyor gibi bi sağa bi sola gidip duruyo.

Canım taze nar al kendin sık bence, meyve sıkacağı yoksa limon sıkacağında sıkabilirsin. Daha güvenilir olur.

Günaydın bugün nasıl bebişin?
Çikolataya tepki vermeyen bi tek benim mi yavrum var acaba hiç tepki vermez sağolsun
Çikolata kesmiyor bizi de dolu bir su bardağı da süt içiyorum yanında

Çikolataya tepki vermeyen bi tek benim mi yavrum var acaba hiç tepki vermez sağolsun
Benimki de aynı resmen tatlı sevmiyor. Yüzünü hiç göstermiyordu doktor dedi şeker yüklemesi yaptığımız gün de bakalım o zaman kesin görürüz. Yüklemeden sonra gittik ensesini dönmüş uyuyordu benimki proteinci et yumurta yediğim zaman çıldırıyor

Normal canım benim kızda oyle tekmeliyor canım acıyor bazen ama dün çok hafif hisettim bu sabah yine ayni şekilde aktif sıkıntı yapma bazen oyle bir arkaya kaciyor ki hamile oldugumu unuduyorum hisetmiyorum bile benegi doktorlarda normal oldugunu soyluyor

Bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz kızlar benimkiler de geçen haftadan beri daha yavas hareket ediyorlar. Artık tekme şeklinde değil de kıpırdanma gibi büyüdüler diye mi böyle bilmiyorum.
Büyüdükleri için artık okadar çok geniş yerleri olmuyor benim kızda geçen çok sert tepiyordu dun hiç hisetmedim bu sabah yine böbreklerimi tekmelemeye başladı rahat olun kimildamasi bile yeter yerleri darlaşıyor miniklerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…