2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Canım daha dün bi arkadaşım doğum yaptı, suyu azalmıştı 36+0 bebeği sezaryen ile aldılar. Anne de bebiş de gayet sağlıklılar. Bebek kuvöze girmedi bugün de eve cıkacaklardı. Hiç kötü düşünme doktor alınmasını uygun görüyorsa zamanı gelmiştir stres yapma. Sen olabildiğince kendine iyi bak beslenmene dikkat et

Masallah canim. Artık kendimide bebeğimide rabbime emanet ettim. Insallah hepimiz icin hayirlisi olur

Kizlar Aranizda puset icin muslin ortu .carsaf. ve minder alan varmi.varsa memnunmusunuz bide nereden aldiniz.okadar cok yer varki karar veremedim bi turlu.
Canım ben puset örtüsünü çiçek sepetinden sipariş verdim.Trendyoldada baktım ebebekte de.E bebektende emzirme örtüsü aldım.Ayri ayrı yerlerden aldım.Çarşaf minder almadim.

Arkadaslar bu bebegin suyu icin nar suyunu nerden temin ettiniz ben torkunun %100 nar suyunu buldum ama acildiktan sonra 2 gun icinde tüketiniz yaziyor uzerinde baya fazla ve bana gunde yarim bardak yeterli
Baska da bulamadim
Onerebileceginiz bir sey var mi
Canım ben gebeliğin başından beri her akşam meyve tüketiyorum özellikle gebeliğin ilk aylari nar tükettim.Simdi ağırlıklı olarak muz,ayva,yeşil elma tüketiyorum.Bu aralarda kiraz,erik.Yani ne varsa onu alıyorum yeterli meyve olsun.Her gittiğim de doktor suyun çok iyi diyor şükür.
Karpuzda etkili galiba.

Merhaba ben yazınızı okuyunca dayanamadım yazayım dedim. Ben 2 ay önce sinovacin 2. Dozunu oldum. Benim dr da perinatolog mutlaka ol demisti zaten saglikciyim riskli bir ortamda çalışıyorum diye doktoruma güvenip oldum. 15 gün önce kovid oldum . Zaturreye cevirmesinden cok korktum ama aşılı olduğum için çevirmez dediler ve çok şükür öyle de oldu. Etrafımda kovid olduğumu duyanların bir kısmı aşı ise yaramiyormus bir kısmı da iyi ki olmuşsun ağır geçirmezsin cikariminda bulunuyor. Ben de iyi ki olmuşum diyorum hatta biontek olsaydı da o zaman onu olsaydım diyorum . Çünkü hamileyken bu hastalık daha da zor ve korkutucu oluyor .
Çok geçmiş olsun canım 🙏 allah korusun sanırım bu sebepten biontech te ısrar ediyor doktorlarımız

İster istemez telaş yapıyoruz normal olarak. Daha önce de oldu evet. Bugün aklıma geliyor hiç hareket etmedi diyorum o ara hafif hafif vuruyor anne ben buradayım der gibi. İnşallah yarın eski performanslarına dönerler.
1 tane çikolata yedim ben 1 su bardağı da süt içtim çok şükür 10 dakikadır fokurduyor yine içerde annesinin minnoşu🤗🙏

Arkadaslar bu bebegin suyu icin nar suyunu nerden temin ettiniz ben torkunun %100 nar suyunu buldum ama acildiktan sonra 2 gun icinde tüketiniz yaziyor uzerinde baya fazla ve bana gunde yarim bardak yeterli
Baska da bulamadim
Bunu bebeğin suyu için değil de bebeğin gaz problemi için sanıyordum 🤔😅

Ben zaten karşindakinden sıfır beklentisi olan bir insanım .gelsin bana baksin yemek yapsin derdinde değilim. Zaten istesekte yapmaz biliyorum. Çünkü oğluma hamileyken canım çok ıspanak yemeği istemişti ama evde yemek kokusuna katlanamiyordum. Eşim lokantadan alırım diye gitti. Bulamayinca ıspanak kıyma falan alıp annesinden rica etmiş. hem siz yersiniz hemde 1 tabak zeynep yer diye. Kadın 3 4 gün sonra ıspanakları pörsümüş olarak geri yolladı. oyüzden söylemeye gerek yok. Sadece çok acil durumda emanet edebilecek güvenilir biri olsa iyi olurdu. Çocuk virüs ortaminda hastanenin bekleme salonundaki sandalyede uyumazdi. Yanımda çalışan ablamız var o aradı biraz önce böyle durumlarda umut'u bize bırakabilirsin dedi sağolsun. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Canım sıkıldı diyecek çok şeyim var ama diyemiyorum. Allah yardımcın olsun canım .

1 tane çikolata yedim ben 1 su bardağı da süt içtim çok şükür 10 dakikadır fokurduyor yine içerde annesinin minnoşu🤗🙏
Maşallah 🧿 çok şükür. Biz hala az az kımıldanıyoruz. Bugün böyle geçecek. bugün dinlenme günü sanırım. Hiç hareket yok değil ama öyle kuvvetli değil şimdi sanki içimde yüzüyor gibi bi sağa bi sola gidip duruyo.

Baska da bulamadim
Canım taze nar al kendin sık bence, meyve sıkacağı yoksa limon sıkacağında sıkabilirsin. Daha güvenilir olur.

Maşallah 🧿 çok şükür. Biz hala az az kımıldanıyoruz. Bugün böyle geçecek. bugün dinlenme günü sanırım. Hiç hareket yok değil ama öyle kuvvetli değil şimdi sanki içimde yüzüyor gibi bi sağa bi sola gidip duruyo.
Günaydın bugün nasıl bebişin?
Çikolataya tepki vermeyen bi tek benim mi yavrum var acaba😂😂 hiç tepki vermez sağolsun😂😂
Çikolata kesmiyor bizi de dolu bir su bardağı da süt içiyorum yanında😁

Çikolataya tepki vermeyen bi tek benim mi yavrum var acaba😂😂 hiç tepki vermez sağolsun😂😂
Benimki de aynı resmen tatlı sevmiyor. Yüzünü hiç göstermiyordu doktor dedi şeker yüklemesi yaptığımız gün de bakalım o zaman kesin görürüz. Yüklemeden sonra gittik ensesini dönmüş uyuyordu 😂 benimki proteinci et yumurta yediğim zaman çıldırıyor😂

Kızlar sormak istediğim bir şey var benim bebiş normalde çok hareketli ve sağlam hareket ediyor irkilirim yani bazen vurunca ama dünden beri daha zayıf hareketleri oynuyor ama güçlü değil ağrı sancı vs bir şeyim yok sizce neden olur?
Normal canım benim kızda oyle tekmeliyor canım acıyor bazen ama dün çok hafif hisettim bu sabah yine ayni şekilde aktif 😁 sıkıntı yapma bazen oyle bir arkaya kaciyor ki hamile oldugumu unuduyorum hisetmiyorum bile benegi doktorlarda normal oldugunu soyluyor

Bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz kızlar benimkiler de geçen haftadan beri daha yavas hareket ediyorlar. Artık tekme şeklinde değil de kıpırdanma gibi büyüdüler diye mi böyle bilmiyorum.
Büyüdükleri için artık okadar çok geniş yerleri olmuyor 😁 benim kızda geçen çok sert tepiyordu dun hiç hisetmedim bu sabah yine böbreklerimi tekmelemeye başladı 😁 rahat olun kimildamasi bile yeter yerleri darlaşıyor miniklerin

X