2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bizde daha karar veremedik 😔 erkek isim önerileriniz var mı kızlar? Ben mert veya yağız düşünüyorum ama bilemedim babamız hiçbir ismi beğenmiyor. Siz ne bekliyorsunuz kız erkek?
Benim de oğlum olucak 😊 eşim ilk başlarda kendi dedesinin ismini istedi ben kabul etmeyince büyük abisinin ismini koymak istedi yine kabul etmedim..şimdi de söylediğim hiçbir ismi kabul etmiyor ☹ demir ismini beğeniyorum ben de ..ne yapsak ki acaba 🤷‍♀️

Arkadaslar dun aksam biontech kovid asisi ilk d
Benim de oğlum olucak 😊 eşim ilk başlarda kendi dedesinin ismini istedi ben kabul etmeyince büyük abisinin ismini koymak istedi yine kabul etmedim..şimdi de söylediğim hiçbir ismi kabul etmiyor ☹ demir ismini beğeniyorum ben de ..ne yapsak ki acaba 🤷‍♀️
Iki isim takin bi onun da gonlu olsun bi de sizin...zaten genelde 2 isim kimlikte olur normalde tek isimle de cagrilir

Bizde daha karar veremedik 😔 erkek isim önerileriniz var mı kızlar? Ben mert veya yağız düşünüyorum ama bilemedim babamız hiçbir ismi beğenmiyor. Siz ne bekliyorsunuz kız erkek?
Benim kizim olacak ama erkek olsaydi Eymen.Aybars,Ayas bu 3 isimde takili kalmistim 😁

Oğlumuz olsaydı Barlas koyacaktık. Kızımız olacak Deniz koyduk adını. Sağlıkla gelsinler inşallah :KK36:

Sert tekme hissedenler tarif edebilir mi? Ben hiç sert-acıtacak şekilde hareket hissetmedim endişeleniyorum bir problem mi var diye. Normal kıpırtı şeklinde hissediyorum. Hatta ultrasonda rastladık o kıpırtıya hıçkırıkmış. Bazen devinim hissediyorum o kadar.
Benim bebeğimin ayakları asagidayken idrar torbasına ya da karın kaslarina tekme attığında canim aciyordu, ama şimdi kafa asagi dönmüş, döndüğünde beri acıtan tekme ben de pek hissetmedim, sadece bazen kendini geriyor hatta göbegimin bir tarafı şişiyor öyle yapınca, o zaman biraz acı hissediyorum. Sizin de pozisyonuyla alakalı olabilir.

Kızlar dünden beri ayaklarim balon gibi şişiyor. Özellikle sağ ayağim çok şişiyor. Ayaklarimi yukarda tutuyorum ,bol su içiyorum ,tuzu minumuma indirdim sanırim başka yapacak birşey yok 😧
Bebişin ağırlığının daha fazla olduğu tarafta ödem daha fazla olabilir demişti doktorum 😌

bende de aynı dert var mehmet efe istiyor kayınpederimin adı mehmet. Ama ben hiç şu zamana kadar büyüklerden adını verelim istemedim direnç gösteriyorum ama en sonunda sana bırakıyorum dicem galiba.. Efe ismini de hiç düşünmüyordum ama sevgiliyken daha söylemişti eşim mehmet efe diye onun gönlü kırılsında istemiyorum. Sadece istediğin olursa nasip olur da 2. Çocuğumuz olursa bana karışmıcaksın diyebildim 🙈 sizde belki bir eşinizin istediği ismin yanına demir i koyabilirsiniz.
Erkek bebeğim olsaydı çağan koyacaktık canım ya da cihangir
Çağan da güzel isimmiş bi eşime öneri olarak sunayım belki çağan a ısınır 😊
Benim kizim olacak ama erkek olsaydi Eymen.Aybars,Ayas bu 3 isimde takili kalmistim 😁
Aybars adını arkadaşım bebişine verdi. Diğer 2 isimde aile de var canım 🤦🏻‍♀️
Oğlumuz olsaydı Barlas koyacaktık. Kızımız olacak Deniz koyduk adını. Sağlıkla gelsinler inşallah :KK36:
Amin canım sağlıkla gelsin deniz kızımız da 🧿😊

Kızlar bebişine isim koyamayan var mı bizim gibi 🙄😑 eşimle anlaşamadık biz hâlâ 😔
Var biz. Daha öncede yazmıştım eşim erkmen diye tutturdu (nereden aklına geldi ise) Ben de deha istiyorum bakalım 🤔 bir de büyük oğlumun ismi kayınpederin ismi buna da benim babamın İsmini koyalım diyorum onu da kabül etmiyor.

Kızlar bebişine isim koyamayan var mı bizim gibi 🙄😑 eşimle anlaşamadık biz hâlâ 😔
Biz de karar veremedik İlk başta eşim Aras dedi ben yok dedim şimdide ben Aras diyorum o yok diyor 🤣 şimdi de Anıl diyor
Oğlumun adi Poyraz Ali bence Aras daha güzel sizce?

Biz de karar veremedik İlk başta eşim Aras dedi ben yok dedim şimdide ben Aras diyorum o yok diyor 🤣 şimdi de Anıl diyor
Oğlumun adi Poyraz Ali bence Aras daha güzel sizce?

Aras çok güzel canım. Anıllar çok yaramaz diyorlar. Bu arada ben hala isim bulamadım. Güzel anlamlı ve sade olsun istiyorum

Merhaba kızlar dün dr randevum vardı. Herşey normal görünüyor dedi. Rahimde kanama varmış kendimi fazla zorlamamamı söyledi yavaş yürü ağrın olduğunda otur gibi zaten yaptığım şeyler. Birde 2 hafta sonraya randevu verdi rahimde bakteri varmı yokmu diye test yapacakmış. Doğum da sıkıntı yaşamamak için. Böyle bir test yaptıran varmı?
Yanlış değilsem o smear testi oluyor rahim ağzından bir küçük fırçayla supruntu alıyor ilk hamileliğimde alınmıştı benimde

Aras çok güzel canım. Anıllar çok yaramaz diyorlar. Bu arada ben hala isim bulamadım. Güzel anlamlı ve sade olsun istiyorum
Bence de Aras güzel
Cnm kız isimleri ben hep Kumsal, Melodi, Masal, Eylül Bi kızım olsa bunlardan birini koyardım

X