- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 42
- Konu Sahibi Nefesimmmsin
- #21.081
Tesekkur ederim. Hayir cizgiler cok kucukGeçmiş olsun canım. Dağ gibi yukarı çıkan çizgiler varsa sancı var demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim. Hayir cizgiler cok kucukGeçmiş olsun canım. Dağ gibi yukarı çıkan çizgiler varsa sancı var demek
Bi de yanda sayılar var canım 20 30 40 diye. En yüksek kaça çıkmış baksana biTesekkur ederim. Hayir cizgiler cok kucuk
Valla cnm bende bilmiyorum nasıl olacak artık Yani ne olurdu 1 hafta sonra tatile çıksaydı başka Dr da bilemiyorum olmazsa devlete de gidebilirim. bakalım onlar ne zamana gün vereceklerBence bekleyebiliyor isen bekle. Kendine ve bebeğine stres yapma içinden geldiği gibi.
Canim küvez biraz da bebegin gelisimine baglı, benim arkadasim 36.haftada dogurdu 2200gr dogdu bebek zayifti da haftasina gore ama küvöze almadilar, herseyi yolunda sadece anne sutune ihtiyaci var gidin evde bakin dediler mesela küvözü dusunup moralini bozma ama doktorun neden tatiline gore sezeryan tarihi belirliyor cok garip geldi bana, ozel mi devlet mi doktorun? Devletse bisey diyemem ama Özelde hastalarinin dogum tarihine gore ayarliyorlar diye biliyorum cunku, yani en azindan oyle olmali, 9ay takibini yapip baska doktora emanet etmek de sacma erken dogum hepimizin aklinda oluyor maalesef ama bebegin kendi istegiyle gelmesiyle doktorun istegiyle gelmesi arasinda fark varKızlar kontrolden geldik. Bu sefer de baş ölçümü geriden çıktı yine de herşey yolunda diyor Dr muz. 1800 gr olmuş minnoş
Bu arada Dr muz 16 temmuz dan sonra izne ayrılıyor. ve agustos ta geri dönecek bizde 16 temmuz da 37+1haftalık oluyoruz isterseniz 16 temmuz da sezeryan yaparız eger istemezsen de başka Dr yönlendirebilirim dedim. çok üzüldüm bu sürprize oğlumu 36+6 sezeryan la almıştık ve 12 küvöze kalmıştı ondan çok korkuyorum. 16 dan sonrada bayram haftası böyle büyük Bi çıkmaza girdim anlayacağınız siz olsanız ne yapardınız?
Hm bende degil kagitlar. Hemsire, doktora vermisti.Bi de yanda sayılar var canım 20 30 40 diye. En yüksek kaça çıkmış baksana bi
Anladım canım. Benim sancılarım 80lerde çıkmıştı hastaneye yatırmadı doktor ilaç verip gönderdi devam ederse gel dedi. Çok şükür şimdi sancım yok o yüzden sordum kaça çıkmış diye. Daha yüksekse yatırması normal düzenli olup olmadığı da önemli tabi.Hm bende degil kagitlar. Hemsire, doktora vermisti.
Cnm özele gidiyorum. oda dedi küvözün haftayla ilgisi yok 38 de doğup küvoze giren de var dedi. Tam bayram haftasına denk geliyor bayramın 3.günü 38 haftalık oluyoruz. oda bayram sonrasına riske atma diyor çünkü 38 de ilk bebeğimi kaybetmiştim. yinede istersen güvenilir başka Dr yönlendirebilirim dedi.Canim küvez biraz da bebegin gelisimine baglı, benim arkadasim 36.haftada dogurdu 2200gr dogdu bebek zayifti da haftasina gore ama küvöze almadilar, herseyi yolunda sadece anne sutune ihtiyaci var gidin evde bakin dediler mesela küvözü dusunup moralini bozma ama doktorun neden tatiline gore sezeryan tarihi belirliyor cok garip geldi bana, ozel mi devlet mi doktorun? Devletse bisey diyemem ama Özelde hastalarinin dogum tarihine gore ayarliyorlar diye biliyorum cunku, yani en azindan oyle olmali, 9ay takibini yapip baska doktora emanet etmek de sacma erken dogum hepimizin aklinda oluyor maalesef ama bebegin kendi istegiyle gelmesiyle doktorun istegiyle gelmesi arasinda fark var
Başın sagolsun canim bilmiyordum üzüldüm, beslenmeni ceviz süt kefir muz ve et tavuk ile guclendirip olabildigince bebisi hazirlamak lazim o zaman. Allah en hayirli zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahCnm özele gidiyorum. oda dedi küvözün haftayla ilgisi yok 38 de doğup küvoze giren de var dedi. Tam bayram haftasına denk geliyor bayramın 3.günü 38 haftalık oluyoruz. oda bayram sonrasına riske atma diyor çünkü 38 de ilk bebeğimi kaybetmiştim. yinede istersen güvenilir başka Dr yönlendirebilirim dedi.
Daha önce varlığından haberdar olmadığım iki myom görüldü ayrıntılı ultrasonda. Doktor sorun olmayacağını söyledi. Gebelikle beraber büyüyormuş, alınmasına gerek yokmuş. Bilemedim.Mesajınızı gebelikte myom olarak tarattigimda şimdi gördüm.. Benimde gebelikte myom.tespit edildi. Siz ne durumdasiniz acaba?
Çok sagol cnm doğru diyorsun bebişi hazırlamak adına güzelce beslenmeliyim inş hepimiz saglıkla kucagımızaBaşın sagolsun canim bilmiyordum üzüldüm, beslenmeni ceviz süt kefir muz ve et tavuk ile guclendirip olabildigince bebisi hazirlamak lazim o zaman. Allah en hayirli zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Magnezyum içince geçiyorsa sorun yoktur muhtemelen ama bu hafta yine git istersen için rahat etsinKızlar ya, doktor ilk magnezyum verdiğinde içmeyi bile unuturdum, hiç rahatsız olmazdım.
Şimdi bir gün içmesem karnımın alt kısmında ağrılar oluyor, anlıyorum ki magnezyum içmedim. İçince yavaş yavaş geçiyor bunu yaklaşık son iki haftadır hissetmeye başladım. Kasılmalarım mı artıyor tam olarak bilemiyorum, haftaya randevum var, acaba bu hafta mı gitsem diye düşünüyorum. Aile hekimim bugün bebek çantamı hazırlamamı söyledi. Hemşire ise artık doktor seni haftada veya iki haftada bir çağırır dedi.
Ağustos ayını beklemeyecek mi acaba diyorum bazen...
Bazen düşünüyorum, herkes mi böyle, bir tek ben mi bu kadar güzel bir süreç için Allah ım hayırlısıyla bitsin diye gün sayıyorum.Magnezyum içince geçiyorsa sorun yoktur muhtemelen ama bu hafta yine git istersen için rahat etsin
Koltuk altina dikkat etmedim ama ozel bolgede evet baya kararma var ki ben beyaz tenliyimoranin bu kadar kararabilecegine inanmazdimsanki benimki degil de siyahi bir arkadasa ait gibiKizlar umarim hepiniz ve bebisleriniz iyidir bayadir giremedim. 31+2 olduk bizde ikizlerde cok iyi . birsey soructim son 1 haftadir koltuk alti ve ozel bolge cevresinde kararma basladi sizdede varmi acaba bitek banami oldu
Cnm şeker diyetindeki tüm arkadaşlar 1-2 kilo verdi bizde ona takılma. Zaten bebek için önemli olan protein, mineral ve vitamin. Karbonhidratta önemli bence haftada 1 gün kaçamak yaparsın makarna gibi pirinç gibi. Kilo verme konusuna takılma derimBen 28im ama bende 1.5 kilo verdim
Benimde şeker diyetinden oldu ama
Cnm şeker diyetindeki tüm arkadaşlar 1-2 kilo verdi bizde ona takılma. Zaten bebek için önemli olan protein, mineral ve vitamin. Karbonhidratta önemli bence haftada 1 gün kaçamak yaparsın makarna gibi pirinç gibi. Kilo verme konusuna takılma derim