2021 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar kontrolden geldik. Bu sefer de baş ölçümü geriden çıktı 🤷yine de herşey yolunda diyor Dr muz. 1800 gr olmuş minnoş
Bu arada Dr muz 16 temmuz dan sonra izne ayrılıyor. ve agustos ta geri dönecek bizde 16 temmuz da 37+1haftalık oluyoruz isterseniz 16 temmuz da sezeryan yaparız eger istemezsen de başka Dr yönlendirebilirim dedim. çok üzüldüm bu sürprize oğlumu 36+6 sezeryan la almıştık ve 12 küvöze kalmıştı ondan çok korkuyorum. 16 dan sonrada bayram haftası böyle büyük Bi çıkmaza girdim anlayacağınız siz olsanız ne yapardınız?

Ah canim bende ayni cıkmazlardayım. Benimde ya 16 temmuz ya bayram sonrası. 16 temmuzda 37+5 oluyorum. Bende yarin konuşacağım. Bence başka doktor varsa en azindan doğuma kadar 2 kere muayene ol. Denemiş olursun.

Daha önce varlığından haberdar olmadığım iki myom görüldü ayrıntılı ultrasonda. Doktor sorun olmayacağını söyledi. Gebelikle beraber büyüyormuş, alınmasına gerek yokmuş. Bilemedim.
Benimde aynı şekilde 1 patates büyüklüğünde bebeğe ve plesantaya uzak biyerde tespit edildi fakat bebeğim tekmeleyerek myomu kendi içinde patlatmış. 1 gün içinde ciddi kasik ve karin agrisiyle 4 kez acile gittim. Doğuma kadar sık takip edilmem gerekiyormuş

Arkadaslar sag elimin parmak uclari sabahtan beri uyusuk duruyor hele ki az hareketsiz kalinca...gece hep bir tarafa yatip kasiyom kendimi ondan mi oldu bilemedim..gecen ay da sol taraftaki elim oyle olmustu🙄benzer durum yasayan var mi

Ah canim bende ayni cıkmazlardayım. Benimde ya 16 temmuz ya bayram sonrası. 16 temmuzda 37+5 oluyorum. Bende yarin konuşacağım. Bence başka doktor varsa en azindan doğuma kadar 2 kere muayene ol. Denemiş olursun.
Valla cnm drmu çok beğeniyorum. o parayı hiç bilmediğim Bi Dr da vermek istemiyorum. Ya 37+1de kendi drm yada devlete giderim 38 haftalıkken sezeryanımı olurum işte 38 tam bayram haftasına denk geliyor. bu seferde bayram sonrasına bırakmak risk oluşturur mu diye de düşünmüyor değilim yaa varya ne sıkıntılı Bi süreç yaa

Kızlar Epilasyonu nasıl hallediyorsunuz?
Özellikle erken doğum riski olup hep yatmak zorunda olanlae 🤭
Lazere gidiyordum pandemi vurdu kapandı
O sırada hamile kaldım
Kuaföre gidemem, evden çıkamıyorum
Ağda kendim yapamıyorum
Jilet desen 1 haftaya aynı oluyo sürekli yapmak lazım
Tüy dökücü riskli bebeğe :KK70:

Napsam bilemedim. Doktordan çekiniyorum. Hele ani doğum başlasa facia
Jilet yapiyom ben...2 haftada 1 anca cikiyor benimkiler sukur...o da doktor kontrollerimden doktor kontrollerime denk geliyor...ama 34.haftamdan sonra nasip olursa ne olur ne olmaz her hafta yapacagim jileti

Kızlar bebişlerinizi hastaneden ne ile çıkarmayı düşünüyorsunuz puset? Portbebe? Gerçi kızımda puset götürmüştük yatırınca ortalığı ayağa kaldırdı kucağımızda çıktı hastaneden puseti boş taşıttı bize 2 günlük bebe😁
Benim oğluş da aynı pusete koyunca ağlaya ağlaya ortalığı ayağa kaldırmıştı. Mecbur kucakta taşımıştık. Şimdi nasip olursa portbebe almak istiyorum nette Kraftın bi tane beğendim çantası ile takım sanırım onu alacağım. Bir de bizim puset içi derin gibi bilmiyorum hepsi mi aynı ame açıkçası ilk oturturken çok korktum oturtmak da istemedim. 2-3 aylık olana kadar altına ince bi minder gibi bir şey koyup düzleştirmeye çalışmıştım. Öyle kullanmıştım.

Valla cnm drmu çok beğeniyorum. o parayı hiç bilmediğim Bi Dr da vermek istemiyorum. Ya 37+1de kendi drm yada devlete giderim 38 haftalıkken sezeryanımı olurum işte 38 tam bayram haftasına denk geliyor. bu seferde bayram sonrasına bırakmak risk oluşturur mu diye de düşünmüyor değilim yaa varya ne sıkıntılı Bi süreç yaa

Benimde bayram öncesi 37+5 erken bayram sonrasi 39+1 geç gibi oluyor . Kan sulandiricilar insulin igneleri kullaniyorum. Bayram ortası herhangi bir problem olursa diye tedirginim

Kızlar kontrolden geldik. Bu sefer de baş ölçümü geriden çıktı 🤷yine de herşey yolunda diyor Dr muz. 1800 gr olmuş minnoş
Bu arada Dr muz 16 temmuz dan sonra izne ayrılıyor. ve agustos ta geri dönecek bizde 16 temmuz da 37+1haftalık oluyoruz isterseniz 16 temmuz da sezeryan yaparız eger istemezsen de başka Dr yönlendirebilirim dedim. çok üzüldüm bu sürprize oğlumu 36+6 sezeryan la almıştık ve 12 küvöze kalmıştı ondan çok korkuyorum. 16 dan sonrada bayram haftası böyle büyük Bi çıkmaza girdim anlayacağınız siz olsanız ne yapardınız?
Canim ben olsam 37+1 de istemezdim sanirim. Oglun kuvezde kalmis diye simdiki bebeginde kuvezde kalacak diye dusunme. Her bebegin geliskmi farkli sonucta. Oglunun dofdugu haftada hix kuvezde kalmadan cikan bebeklerde var. Fakat ne biliyim ben ennazindan 38+0 ı görsün isterdim eger sezeryan olacak olsaydim

Canim ben olsam 37+1 de istemezdim sanirim. Oglun kuvezde kalmis diye simdiki bebeginde kuvezde kalacak diye dusunme. Her bebegin geliskmi farkli sonucta. Oglunun dofdugu haftada hix kuvezde kalmadan cikan bebeklerde var. Fakat ne biliyim ben ennazindan 38+0 ı görsün isterdim eger sezeryan olacak olsaydim
Cnm 38 tam bayramın 2. gününe denk geliyor zaten drm olmayacak diğer drlarda bilemiyorım bence Drlar şimdiden bayramın hesabını yapıyorlardır bayrama denk gelmemesi açısından sezeryan tarihlerini ona göre yapıyorlardır. Devlette de resmi tatil olur ona ragmen sezeryan için durumlar nasıl olur bilemiyorum yani anlayacağın durum baya karışık
Ben artık akışına bırakacağım 35 haftalık olduk mu ona göre karar vereceğim

Benim oglum 34 haftalik dogdu küvöze almadilar oyle kendini sartlama hic

Kızlar bebişlerinizi hastaneden ne ile çıkarmayı düşünüyorsunuz puset? Portbebe? Gerçi kızımda puset götürmüştük yatırınca ortalığı ayağa kaldırdı kucağımızda çıktı hastaneden puseti boş taşıttı bize 2 günlük bebe😁
Pusetle çıkarmıştık oğlumu yine öyle niyetim☺️
Off çok kötü denk gelmiş canım ya hayırlısı olsun inşallah ikiniz için de. Benimle de Ağustos 18 sezaryen inşallah şansıma doktor Ağustos başında izne çıkıp dönmüş olacak izin falan diyince bir korkmuştum aslında ama erken gelmezse minik ucuz atlatmış olacağız😬

Benimde aynı şekilde 1 patates büyüklüğünde bebeğe ve plesantaya uzak biyerde tespit edildi fakat bebeğim tekmeleyerek myomu kendi içinde patlatmış. 1 gün içinde ciddi kasik ve karin agrisiyle 4 kez acile gittim. Doğuma kadar sık takip edilmem gerekiyormuş
Benim ayrıca bir de 13 cmlik kistim var yumurtalığımda. Bazen ilginç bi şekilde bebeğin o kisti tekmelediğini hissediyorum.

Nefesimmmsin Nefesimmmsin canım benim oğlumda 37+0 da sezaryen olmuştum mecburen tabi ciğer geliştirici de yapılmıştı. Şükür küvöze girmedi. Tabi şimdi durabildiği yere kadar dursun diyorum ki Allah nasip ederse 38 i görmek istiyorum. Kısmet artık. Niye bilmiyorum aklımdan hep 5 Ağustos geçiyor ne alaka ise 🤷‍♀️ .

Anladım canım. Benim sancılarım 80lerde çıkmıştı hastaneye yatırmadı doktor ilaç verip gönderdi devam ederse gel dedi. Çok şükür şimdi sancım yok o yüzden sordum kaça çıkmış diye. Daha yüksekse yatırması normal düzenli olup olmadığı da önemli tabi.
Anladim. Ama benim hissettigim herhangi bir sanci yok. Makinede cikiyor ne cikiyorsa. Mesela daha oncede devlette bakildi sanci cikti dr. yatirmadi. Ayni gun ozele gittim yatis verdi doktor.

Anladım canım. Benim sancılarım 80lerde çıkmıştı hastaneye yatırmadı doktor ilaç verip gönderdi devam ederse gel dedi. Çok şükür şimdi sancım yok o yüzden sordum kaça çıkmış diye. Daha yüksekse yatırması normal düzenli olup olmadığı da önemli tabi.
Bu sancı nasil oluyor biraz tarih edebilir misiniz
Benim 3 gundur ara ara suren adet agrisi gibi agrilarim oluyor ama uzun surmuyor hemen geciyor ayni zamanda bel agrimda var
Ama bilemedim acaba usuttum mu sanci mi ne oldugunu

X