- 15 Eylül 2017
- 163
- 111
- 34
Benimde aynı canım naneli sakız çiğniyorum hergünHayırlı akşamlar herkese
Benim gibi geceleri mide yanması yaşayan varmı aramızda... Birde sürekli hafif hafif bi mide bulantısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aynı canım naneli sakız çiğniyorum hergünHayırlı akşamlar herkese
Benim gibi geceleri mide yanması yaşayan varmı aramızda... Birde sürekli hafif hafif bi mide bulantısı
Kizlar merhabalar 170 boyundayım ama biraz kilo sorunum var bir yıldır 90 kilo oldum doktorum bir kilo bile almadan gebeliği tamamla dedi sizce normal mi yani mümkün mü ben zararı olacağını düşünüyorum bebege gelişimiyle ilgili
Merhaba arkadaslar dun adete üc gun kala kan testı sonucum 19,03 cıkdı bıraz dusuk geldı benı korkuttu 48 saat sonra tekrarlayacagım ınsallah bende sızler gını saglıklı bı sekılde gebelıgımı gecırır temmuzda yavruma kavusurum benım gıbı dusuk degerde hamılelıgını ogrenen varmı
Hoş geldiniz. Sağlıkla gelsin bebiş.Merhaba 2020 temmuz anneleri
Ben de 7+4 ile bu gruptayım
Hoş geldiniz. Sağlıkla gelsin bebişiniz.Merhaba Kızlar Biz de inşallah Temmuz başı görünüyoruz ama Haziran da olabilir sanırım :) Rabbim cümlemize evlatlarımızı kucağımıza alma Sevinç’ini yaşatsın ♥♥
Canım belirtilerin kaybolması anormal bır durum sayılmıyor yanı bence bır terslık yoktur bende kalp atısı ıcın gıttıgım gun hıcbır belırtım yoktu ara ara gercekten hıc hamıle degılım gıbı oluyor belırtıler yok oluyo ama cok sukur bebısım sağlıklı sende takma kafana saglıklıdır ınsallah,Kizlar bende geçen hafta doktora gittiğimde 4 haftalıK olduğunu öğrendim bebeğimin.Bu hafta 5 +2 olması lazım.1 haftadır bel kasık ağrısı cok oluyordu.İki gündür olmuyor gibi hissettim.Göğüs uçlarim belirginleşmişti yine bu bir iki haftada,yine içe çekti.Endişe ediyorum anormal bir durum var mi diye?Öğretmenim bu hafta seminer haftasi olduğu için pek yorulmadım belki ondan da belirtileri hissetmemiş olabilirim.Doktora da bir hafta var daha.Napsam ki?
Bilmiyorum forumlardan da bir sürü şey okuyorum sabahtan akşama kadar etkiliyor herhalde.Canım belirtilerin kaybolması anormal bır durum sayılmıyor yanı bence bır terslık yoktur bende kalp atısı ıcın gıttıgım gun hıcbır belırtım yoktu ara ara gercekten hıc hamıle degılım gıbı oluyor belırtıler yok oluyo ama cok sukur bebısım sağlıklı sende takma kafana saglıklıdır ınsallah,
Hiç okuma çoğu insan gercekten yanlış kulaktan dolma sözlerle yeni hamılelerı kuşkuya sürüklüyor. Ama kanaman olmadıgı sürece ağrı yaşamanda normal yaşamamanda sonucta hergun hergun aynı belırtıler olacak dıye bırsey yok içini rahat tut. Ben artık bura dısında baska konuları okumuyorum etkilenıyorum cunkuBilmiyorum forumlardan da bir sürü şey okuyorum sabahtan akşama kadar etkiliyor herhalde.
Gözün aydın canımBugün kalp atışını duydum şükürler olsun İnanılmaz bi duygu yazarken bile boğazım düğüm düğüm rabbim isteyen herkese versin inşallah 1 ay sonra ikili tarama için gitcez inşşlah
Yok canim ikinciCanım ne yersem yiyim mutlaka geceleri mide yanmasını yaşıyorum.. Özellikle sağ tarafıma yatinca dahada kötü oluyorum.. İnşallah fazla sürmese bari kayinvalidenin ilk torunumu olucak
Benim de kasık ağrılarım bitti korkulacak bir durum yoktur herhalde canımKizlar bende geçen hafta doktora gittiğimde 4 haftalıK olduğunu öğrendim bebeğimin.Bu hafta 5 +2 olması lazım.1 haftadır bel kasık ağrısı cok oluyordu.İki gündür olmuyor gibi hissettim.Göğüs uçlarim belirginleşmişti yine bu bir iki haftada,yine içe çekti.Endişe ediyorum anormal bir durum var mi diye?Öğretmenim bu hafta seminer haftasi olduğu için pek yorulmadım belki ondan da belirtileri hissetmemiş olabilirim.Doktora da bir hafta var daha.Napsam ki?
Hayırlı sağlıklı olsun canım darısı başımaBugün kalp atışını duydum şükürler olsun İnanılmaz bi duygu yazarken bile boğazım düğüm düğüm rabbim isteyen herkese versin inşallah 1 ay sonra ikili tarama için gitcez inşşlah
Bende aynı 174 boy 90 kilo bakalım benim doktor nediycekKizlar merhabalar 170 boyundayım ama biraz kilo sorunum var bir yıldır 90 kilo oldum doktorum bir kilo bile almadan gebeliği tamamla dedi sizce normal mi yani mümkün mü ben zararı olacağını düşünüyorum bebege gelişimiyle ilgili
Sağlık ocaKizlar bende geçen hafta doktora gittiğimde 4 haftalıK olduğunu öğrendim bebeğimin.Bu hafta 5 +2 olması lazım.1 haftadır bel kasık ağrısı cok oluyordu.İki gündür olmuyor gibi hissettim.Göğüs uçlarim belirginleşmişti yine bu bir iki haftada,yine içe çekti.Endişe ediyorum anormal bir durum var mi diye?Öğretmenim bu hafta seminer haftasi olduğu için pek yorulmadım belki ondan da belirtileri hissetmemiş olabilirim.Doktora da bir hafta var daha.Napsam ki?
Kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz acabaCanım belirtilerin kaybolması anormal bır durum sayılmıyor yanı bence bır terslık yoktur bende kalp atısı ıcın gıttıgım gun hıcbır belırtım yoktu ara ara gercekten hıc hamıle degılım gıbı oluyor belırtıler yok oluyo ama cok sukur bebısım sağlıklı sende takma kafana saglıklıdır ınsallah,
Ben canim ilk gebeligimde 5+1 yasa 3fldi kese görülmüştü tek.Ek tahliller istedi kan sayımı,troidler vs.Selam kizlar
Bende 5haftalik hamileyim cuma gunu doktorda rdvum Var
Siz ne durumdasiniz
5 haftalik olan veya o donemi hatirlayan varmi aranizda
Benimde aynı canım naneli sakız çiğniyorum hergün
Bu hamileliğimde baş ağrılarım oluyor nedense...