- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Hım o zmn orda öğrenicem bklm kaç haftalık bilmiyorum cunki hadi hayırlısıCanım ben hcg bi kere baktırmıştım, onun üstünden çok geçti.sadece 5+5 te karından gördüğünü söyleyebilirim sana.
GünaydınBende mide bulantısı ve yanması yok. Herkese günaydın bu arada :)
mide yanması beni de öldürüyorHayırlı akşamlar herkese
Benim gibi geceleri mide yanması yaşayan varmı aramızda... Birde sürekli hafif hafif bi mide bulantısı
bence de söylerdiKızlar bazen bebekler aşağıya yerleşiyor da düşük tehlikesi sebebiyle doktor istirahat veriyor ya öyle bir şey olsa bizlere de söylerdi doktor değil mi??
bence kuruntu yapıyoruz insan endişe duyuyor ister istemez ama bu da hormonların etkisi diye düşünüyorum. Böyle fikirlere kapıldığımda uzaklaş bu düşüncelerdennnn diyorum kendime ve beni rahatlatan aktiviteler yapıyorum :)) faydası oluyor :)) Halk oyunlarında oyuncuyum ve 3 haftadır katılamadığım çalışmalarıma dün korka korka gittim ama gittim :))) sadece çok dikkatli davrandım kendimi yormadım ama bu beni ruhen mutlu etti :))Kızlar benim bi derdim var
Neden bilmiyorum ama Allah korusun bebeğimde bi sağlık problemi olur mu endişesi içindeyim. Korkuyorum.
İlkinde böyle endişeler yaşamamıştım, rüyamda da görmüştüm oğlumu, sapasağlam ve gördüğüm gibi de doğdu çok şükür. Aslında bunu da gördüm, çok şükür sağlıklı bir oğlum daha oldu rüyamda ama benim içimdeki bu korku nedir bilmiyorum. Sizde de var mı?
Son adet tarihim 30 eylül
Ama doktor kaç haftalik falan hiçbirşey demedi..indirdigim gebelik programlarına gore 7 haftalik
Hayırlı akşamlar herkese
Benim gibi geceleri mide yanması yaşayan varmı aramızda... Birde sürekli hafif hafif bi mide bulantısı
canım son 3 ay bırakmadım walla yanlış hatırlamıyorsam sezeryan tarihimden 1 hafta ya da 5 gün önce fln bıraktım sadece doğum yaptığım güne kadar. sonra lohusalık boyunca dewam.. ben hamıle olduğumu öğrendiğim gün iğnelere başladım.Hmm anladim son 3 ay birakilmiomuydu igne ben ole duymustum .ilk defa kullanacam ben bakalim insallah kndim vurabilrm vuramasamda esim vurur.prki kac haftalikken baslamstnz
hangi markayı kullanıyorsunuz?? ben ilk gebeliğimde claxena kullanmıştım ama o artık yokmuş. enox wuruluyorum şuan ama feci yakıyoBende oluyorum bu iğneyi koldan daha rahat oluyor. İğneden korkan biri olarak eşim kolumu sıkıyor ben iğnemi kendim vuruyorum. sıkıntı yapmayın yani hiç acımıyor sadece 5dk ilacın yakma süresi var :)
benımde aynen anlattığınız gibi oluyor. hiç belirti yok ağrı da cok az ama 2. gebelikte ağrı daha az yaşanıyomuş yerini ilk gebelikte yaptığı için sanırımSlm kızlar iyi akşamlar nasılsınız bişey sorucam bende hiç bir belirti yok henüz ya ne öyle aman aman bı bulantı ne başka bir şey arada adet ağrısı gibi ağrım oluyor bı de ıslaklık hissi oluyor sanki adet olmusum gibi WC ye koşuyorum
Hmm anladim canim her doktorun metodu farkli demkki bakalim ben pazartsigdecem Allahtan bisey olmazsa o zaman baslar buyuk ihtimalcanım son 3 ay bırakmadım walla yanlış hatırlamıyorsam sezeryan tarihimden 1 hafta ya da 5 gün önce fln bıraktım sadece doğum yaptığım güne kadar. sonra lohusalık boyunca dewam.. ben hamıle olduğumu öğrendiğim gün iğnelere başladım.
idrar genelde ilk muayenede isterler ama belki senden 2.de ister. boy hiç ölçmedi ama her muyenede kilo ölçüyorBenim doktorum ilk randevuda idrar tahlili istemedi.Kan istedi sadece.Normal mi bu?Ya enfeksiyon falan varsa?Bir de boy kilo ölçülüyor mu?Bana sordu direkt bilgisayarına not etti.Özel bir de.
Teşekkür ederim canım aşılama oldum ama çok kötü kanama oldum moralim çok bozukGözünüz aydın. Sağlıkla gelsinler. Tüp bebek mi?