2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Size küsebilirler yalnız ben olsam küserdim herhalde anne babanız ya da kayınvalide, kayınpederiniz olsam
Aslında öyle değil ben 23 yaşındayım ve bu 3. Bebeğim Allahın izniyle, bana durmadan sakın 3.cüyü yapma diyorlar söylüyeceğimde Bi laf söylecekler diye söyleyesim gelmiyor, içimden gelmiyor yani

Aslında öyle değil ben 23 yaşındayım ve bu 3. Bebeğim Allahın izniyle, bana durmadan sakın 3.cüyü yapma diyorlar söylüyeceğimde Bi laf söylecekler diye söyleyesim gelmiyor, içimden gelmiyor yani
Ahahah hiç böyle bi şey beklemiyordum ya özür dilerim Çok komik ama böyle de bi görüyorlar karnın burnunda

Biz verdik ya duymayan kalmadi neredeyse

Bizde doğuma kadar söylemicez doğuma memlekete gidecez o zaman sürpriz olacak inşallah
Ne sabirmis sizdeki diyecektim ki diger paylasiminizi gordum o zaman soylemeye gerek yok ya huu

Ne sabirmis sizdeki diyecektim ki diger paylasiminizi gordum o zaman soylemeye gerek yok ya huu
Aynen öyle yargılamalarını istemiyorum çünkü geçen telefonda kayınvalidem gül dediki, Allah Allah hala Bi hamilelik haberi gelmedi şaşırtıcı neyse yakında gelir, ya bu bizim kararımız bakan ben yani ben, işte bu yüzden

Bence iyi bi ceza olur. Bosverin. Ne ilginc insanlar var ya. Allah sabir versin size..
Yasiniz ne guzel cocuklariniza yakinmis o yonden hosuma gitti :)

Cok teşekkür ederim inşallah kalp atışını da duyarizz sizde duyarsiniz benimde ablam ve eşim biliyor annelerimiz bile bilmiyor kalp atışından sonra söyleyecegiz. İlk üzücü olayimizda onlarda bizim kadar üzüldü herşey kesinleşince söylemeyi düşünüyoruz hayırlısıyla

Randevu aldım bende bugün doktorumdan 22 kasım a verdiler bakalım 6+3 falan olacağız yanlış hesaplamadıysam inşallah kalp atışını da duyarız

Aynen bizde kalp atışını bekliyoruz söylemek için aslında yinede garanti değil ama.. Yinede bekleyelim dedik şu iki hafta daha..

Merhabalar,
Bende gecen cumartesi ögrendim hamile oldugumu. Sat 6 Ekimdi. 12 temmuzda dogum hesaplanan. Ama sezeryan olmayi planliyorum ne zaman kvusuruz hayirlisiyla Rabbim bilir. Ilk cocugumu normal dogurdum kimseyiolumsuz etkilemek istemiyorum ama asla normal yapamam sanirim

Günaydın arkadaşlar :)
Hagid adet ağrısı gibi bi ağrı yaşıyorum 1 haftadır. Sizde de var mı? Oğlumda yaşamış mıydım hatırlamıyorum çünkü...

Hoşgeldin canım. Ben de ilk doğumumu normal yaptım ve senin gibi düşünüyorum ama tam da emin değilim. Normal doğum da sağlıklı olanı ama belki doktorum beni ikna edebilir, büyük konuşmak istemiyorum. Bide normal doğum videoları izleyince sanki ilk doğumumu hatırlıyorum ve çok duygulanıyorum. O anlar sezeryande aynı şekilde yaşanmıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Merhaba herkese :) test yapmadım hasteneye de gitmedim kesin değil ama belirtiler var kimseyle paylaşmak istemiyorum henüz ya bebek yoksa diye. birileriyle konuşmak istiyorum

Eğer varsa büyük ihtimalle temmuz annesi de değilim ama aranıza girmeme engel değildir öyle değil mi :))

Evlendikten sonra adetim hep normal gününden üç beş gün önce oldu. Bugün olmam gerekiyo olmadım. Ama beni şüphelendiren sabahları mide bulantısı değil ama midemdeki garip bi his, adet öncesi göğüs hassasiyeti olmaması, afedersiniz ama idrarımın çok su içmeme rağmen sürekli renginin koyu olması, kasıklarımdan aşağı doğru olan bi ağrı, gaz sıkıntısı, karnımın sürekli şiş olması... Bunlar oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…