- 13 Ekim 2019
- 62
- 32
- 28
Aslında öyle değil ben 23 yaşındayım ve bu 3. Bebeğim Allahın izniyle, bana durmadan sakın 3.cüyü yapma diyorlar söylüyeceğimde Bi laf söylecekler diye söyleyesim gelmiyor, içimden gelmiyor yaniSize küsebilirler yalnız ben olsam küserdim herhalde anne babanız ya da kayınvalide, kayınpederiniz olsam
Ahahah hiç böyle bi şey beklemiyordum ya özür dilerimAslında öyle değil ben 23 yaşındayım ve bu 3. Bebeğim Allahın izniyle, bana durmadan sakın 3.cüyü yapma diyorlar söylüyeceğimde Bi laf söylecekler diye söyleyesim gelmiyor, içimden gelmiyor yani
Biz verdik ya duymayan kalmadi neredeyseYa sorma, ben de dikkat etmiyorum. Boyle aman aman temizlik yapmasam bile yemek, bulasik, camasir hadi bi de yeri supureyim telasi... bugun kahvaltiyi bile esime hazirlatip kaldirttim, su kanamam gecene kadar kendimi yormayi dusunmuyorum. Siz hamilelik durumunuzu haber verdiniz mi aile ve yakin cevrenize? Biz henuz vermedik, 12.haftasina kadar beklemeyi dusunuyoruz. Insallahh bir sikinti yasamayiz
Bizde doğuma kadar söylemicez doğuma memlekete gidecez o zaman sürpriz olacak inşallah
Ne sabirmis sizdeki diyecektim ki diger paylasiminizi gordum o zaman soylemeye gerek yok ya huuAslında öyle değil ben 23 yaşındayım ve bu 3. Bebeğim Allahın izniyle, bana durmadan sakın 3.cüyü yapma diyorlar söylüyeceğimde Bi laf söylecekler diye söyleyesim gelmiyor, içimden gelmiyor yani
Aynen öyle yargılamalarını istemiyorum çünkü geçen telefonda kayınvalidem gül dediki, Allah Allah hala Bi hamilelik haberi gelmedi şaşırtıcı neyse yakında gelir, ya bu bizim kararımız bakan ben yani ben, işte bu yüzdenNe sabirmis sizdeki diyecektim ki diger paylasiminizi gordum o zaman soylemeye gerek yok ya huu
Sorun değil, görsünler yargılamasınlar da çünkü oo zaman sinir oluyorum zaten bu kararı eşim verdi, böyle kızlar,Ahahah hiç böyle bi şey beklemiyordum ya özür dilerimÇok komik ama böyle de bi görüyorlar karnın burnunda
Ben 5 haftalıkken gittim canım sadece kese vardı, Bi daha ki kontrol 18 Kasımİyi akşamlar hanımlar bebeklerinizin kalp atışını duydunuz mu?
Bence iyi bi ceza olur. Bosverin. Ne ilginc insanlar var ya. Allah sabir versin size..Aynen öyle yargılamalarını istemiyorum çünkü geçen telefonda kayınvalidem gül dediki, Allah Allah hala Bi hamilelik haberi gelmedi şaşırtıcı neyse yakında gelir, ya bu bizim kararımız bakan ben yani ben, işte bu yüzden
Teşekkür ederim çok sağolunBence iyi bi ceza olur. Bosverin. Ne ilginc insanlar var ya. Allah sabir versin size..
Yasiniz ne guzel cocuklariniza yakinmis o yonden hosuma gitti :)
Perşembe inşallah iple çekiyorum hem kese hem kalp atışıİyi akşamlar hanımlar bebeklerinizin kalp atışını duydunuz mu?
Cok teşekkür ederim inşallah kalp atışını da duyarizzGözün aydın canım :))
Haftaya da kalbini duyarsın inşallah :)
Ben de kimseye demedim.
Aslında kalp atışını duyduktan sonra söyleyelim diyoruz biz.
Fakat o da bir kriter değil tabiki Allah korusun ama kalbi daha sonra da durabiliyor. Sağlıklı bebeklere hiçbir şey olmuyor Allahın izniyle :)
Cok teşekkür ederim inşallah kalp atışını da duyarizz ❤❤ sizde duyarsinizbenimde ablam ve eşim biliyor annelerimiz bile bilmiyor kalp atışından sonra söyleyecegiz. İlk üzücü olayimizda onlarda bizim kadar üzüldü herşey kesinleşince söylemeyi düşünüyoruz hayırlısıyla ☺
Hoşgeldin canım. Ben de ilk doğumumu normal yaptım ve senin gibi düşünüyorum ama tam da emin değilim. Normal doğum da sağlıklı olanı ama belki doktorum beni ikna edebilir, büyük konuşmak istemiyorum. Bide normal doğum videoları izleyince sanki ilk doğumumu hatırlıyorum ve çok duygulanıyorum. O anlar sezeryande aynı şekilde yaşanmıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun :)Merhabalar,
Bende gecen cumartesi ögrendim hamile oldugumu. Sat 6 Ekimdi. 12 temmuzda dogum hesaplanan. Ama sezeryan olmayi planliyorum ne zaman kvusuruz hayirlisiyla Rabbim bilir. Ilk cocugumu normal dogurdum kimseyiolumsuz etkilemek istemiyorum ama asla normal yapamam sanirim