- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.411
- 248
Aynen pıhtılaşma bende de var çağın hastalığı.Allah bağışlasın onu daGeçmiş olsun canım Rabbim birdaha yasatmasın benımde kayplarm va 1 tnde kızım var bende pıhtılaşma çıktı iğne kullanıorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen pıhtılaşma bende de var çağın hastalığı.Allah bağışlasın onu daGeçmiş olsun canım Rabbim birdaha yasatmasın benımde kayplarm va 1 tnde kızım var bende pıhtılaşma çıktı iğne kullanıorum.
Bende henuz gorup duymadimKalp atışı görüp duymayan kaldı mı benim gibi?
Bende korktum şimdi yaa ya benımde dozu yeterlı gelmzse gerci bunu öncedende dsnuodum testi varms galıba yetrlı gelp glmdgnın o tstı yaptmı doktrBen de pıhtılaşma vardı ve bunu düşüklerden önce daha çocuk düşünmezken biliyordum genetik rapor çıkarmıştım iki kere kimyasal yaşadım 1 dış gebelik bir de kalbi duran gebeliğim vardı.iğne kullandığım halde kaybettim sanırım dozu yeterli değildi bi de eşimde morfoloji ve hız problemi vardı onlarda etkilemiş olabilir tabiki.Tüm bunların tek sebebi de olabilir vakti gelmemiştir belki bebeğin.Allahın yazmış olduğu bir vakit var inşallah bu kez tutunur.
AmiinnnAynen pıhtılaşma bende de var çağın hastalığı.Allah bağışlasın onu da
Benim kendi doktorum yaptırdı anti faktör testi.Sabah akşam 0.4 oksapara karar verdi.Daha öncekinde 0.6 vuruluyordum bir defa ama bana yetmedi.O zamanda test yapılmıştı ama allahtan gelene engel olamıyorsun o yüzden hiç düşünme bunları.Senin şu an ilk amacın bebişi görmek olsun canımBende korktum şimdi yaa ya benımde dozu yeterlı gelmzse gerci bunu öncedende dsnuodum testi varms galıba yetrlı gelp glmdgnın o tstı yaptmı doktr
Bende oksapar 0.4 vurnuorum ama gunde 1 sefer senın kan sonucların elındeöı pıhtılaşmayla ilgili olan .sonucun resmını atarmsn musyt olnca merk ettmBenim kendi doktorum yaptırdı anti faktör testi.Sabah akşam 0.4 oksapara karar verdi.Daha öncekinde 0.6 vuruluyordum bir defa ama bana yetmedi.O zamanda test yapılmıştı ama allahtan gelene engel olamıyorsun o yüzden hiç düşünme bunları.Senin şu an ilk amacın bebişi görmek olsun canım
Lokman hdkim etlik elif terziAnkarada yaşayanlar hangi özel hastaneye gidiyorsunuz?
Bende de pıhtılaşma var ama doktır şimdilik ecopirin verdi kalp duyulunca iğne vercek sanırım benimde 2 genimde sorun çıktıBende oksapar 0.4 vurnuorum ama gunde 1 sefer senın kan sonucların elındeöı pıhtılaşmayla ilgili olan .sonucun resmını atarmsn musyt olnca merk ettm
Toxoplasma rubellamı diye mi geciyor test adıArkadaşlar toxoplasma rubella gibi testler yapılmadı bana herkes yaptırıyor mu
Günaydın yok lw den aldım. Evet eşofman dahi var. Lw da bulamazasın. Hamile butiklerinde de var.Nerden aldın netten mi bende öncekı hamılelığımde almıştım esortman tarzı ama çok rahattı öyleki normal zamandada sureklı gıydım ve eskıdı aynısı gbı bulsam ne var ya düşük yaptgm hamılelgmdede almıstım lc drn ama o fazla hosuma gtmedı tayt gbı yapısıodu
Benimde ilk gebelik de çok kanama oldu agızdan aldırdı doktor gercekten çok kötü yan etki ediyor şimdi şükür kanamam yok vajinal alıyorum bende iğneyle delik acayım daha etkili oluyorsaEvet hapı iğne ile delip vajinal kullanıyorum doktorum öyle daha etkili olduğunu söylüyor hakikaten geçen yılki gebeliğimde o kadar çok kanamam oldu ki yine de tutundu bebek sonra başka bir sebepten kaybettim, ben de o gebeliğimden dolayı kullanıyorum şimdi sadece arada bir iki damla lekem oluyor aslında, bazen ağızdan alıyorum çok baş dönmesi yapıyor
Bende cuma gidecem kalp atışı için inşAllah hepimiz duyarızBebegımı bıle goremedım henuz![]()
Canım kaçıncı haftadasın. Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Tedavi öncesi yapıldı benim. Tokso yalancı pozitif çıktı tedavim bir ay aksadı ama şükür gerçek pozitif değildi. Kalp atışı sonrası doktor tekrardan istedi şükür temiz geldi. Tokso negatif e dönmüştü. Tokso yı çok önemsiyorlar.Arkadaşlar toxoplasma rubella gibi testler yapılmadı bana herkes yaptırıyor mu
O zaman doğru bişey yapmışım, bugün doktora bir daha soralım bakalım. Dün akşam içtikten bir süre sonra tabiri caizse sızıp kalmışım.Tablet formu fitil olarak da kullanılabiliyor. Ancak kanama çok olduğu zaman genelde fitil olarak önermiyorlar.
Ben deeee...Bebegımı bıle goremedım henuz![]()
Genelde ilk muayenede istenen testlerdir Sizden hiçmi test istemediler. Devlete i gidiyorsunuz.Arkadaşlar toxoplasma rubella gibi testler yapılmadı bana herkes yaptırıyor mu
Amiin canımBende cuma gidecem kalp atışı için inşAllah hepimiz duyarız
Ne zamn gdeceksin doktoraBen deeee...
Geçmiş olsn canım gen olarak tam bılmıorum ama FXIII HOMOZİGOT çıktı benımBende de pıhtılaşma var ama doktır şimdilik ecopirin verdi kalp duyulunca iğne vercek sanırım benimde 2 genimde sorun çıktı