• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sabah kan tahlili yaptirdim aksamda doktorum aradi tiroid Var tedaviye baslamak gerek dedi
Yarina cagirdi ama ben calistigim icin cuma gunu gidicem
Cok uzuldum
Hersey rabbimden gelir ama nebilim iste kendimi zor tutuyorum aglamamk icin cunku kizim hamile oldugumu henuz bilmiyor ve onun onunde hic aglamiyorum uzgun gormesin diye
Suan kendimi tutuyorum birazdan yatinca kendimi tutamayip patlica biliyorum :KK61:
Canım bende de çıktı haftaya bir daha kan vercem ama doktor çaresi var dedi üzme kendini lütfen.

Başka doktorada mı gitseniz. Benzerini arkadaşım yaşadı. Doktora göre dış gebelik tüp alınacaktı. Başka doktor tüp alınmadan ilaçla düşürdü. Çok geçmiş olsun. Önce kendi sağlığınız. Tekrar hamile kalırsınız siz iyi olun yeter ki.
Kürtaj yapıp iğneyle düşürtecek zaten ameliyat kabul etmem ama belki kendi düşer belki daha yükselir adetim yeni 6 gün gecikti

Biliyorum duygusal bir dönem. Ama inanın bu kadar üzülecek birşey değil bu. Rahat olun. Önlem amaçlı ilaç kullacaksınız sadece. Böyle üzülmek daha çok zarar verir hem size hem bebeğinize. Şükredin dermansız dert değil. Hatta mutlu bile olun. Dua edelim sağlıkla gelsin bebişler.
Bu soylediklerin izin okurken o kadar mutlu oldumki
Allah sizden razi olsun
Soylediginiz seylerine bilincindeyim aslinda derdi veren Allah demaninida verir ama cok duygusalim bu aralar
Ki normalde ben biraz sert yapiya sahibimdir
Ve kizimda boyle olmadim
Her an heryerde aglama istegim geliyo :KK61:

Canım bende de çıktı haftaya bir daha kan vercem ama doktor çaresi var dedi üzme kendini lütfen.
Allah razi olsun canim sende Üzülme
Benimde doktorum cares var dedi
Haftaya cumaya rdvum vardi ama yinede gel dedi ilaclari yazip gel al receteyi demedi
Sorularin vardir anlatirim dedi
Cumaya gidicem
Yarina cagirdi ama calisiyorum henuz hamileligimi bildirmedim kafam estikce gidemiyorum oyle

Benim doktorum iğne ile delip fitil olarak kullanmamı ve bu şekilde çok etkili olduğunu söylemişti hala da öyle yaparım

Nasıl yani iğneyle hapımı deliyorsun bende 2 kere kullanıyorum vajinal progeston testim düşük çıktı hemde riskli oldugum için

Sabah kan tahlili yaptirdim aksamda doktorum aradi tiroid Var tedaviye baslamak gerek dedi
Yarina cagirdi ama ben calistigim icin cuma gunu gidicem
Cok uzuldum
Hersey rabbimden gelir ama nebilim iste kendimi zor tutuyorum aglamamk icin cunku kizim hamile oldugumu henuz bilmiyor ve onun onunde hic aglamiyorum uzgun gormesin diye
Suan kendimi tutuyorum birazdan yatinca kendimi tutamayip patlica biliyorum :KK61:
Kaç çıkmış tsh canım aslında telefonla bilgş veriyorsa ilaça başla diyebilirdi recetesiz alınabiliyor

Nasıl yani iğneyle hapımı deliyorsun bende 2 kere kullanıyorum vajinal progeston testim düşük çıktı hemde riskli oldugum için
Evet hapı iğne ile delip vajinal kullanıyorum doktorum öyle daha etkili olduğunu söylüyor hakikaten geçen yılki gebeliğimde o kadar çok kanamam oldu ki yine de tutundu bebek sonra başka bir sebepten kaybettim, ben de o gebeliğimden dolayı kullanıyorum şimdi sadece arada bir iki damla lekem oluyor aslında, bazen ağızdan alıyorum çok baş dönmesi yapıyor

7+3 üm bugun kapl atışını gördük ama duymadık.Haftaya çarşamba kontrolüm var işte kısmetse dinliycez inşallahh

Canım kalp atışını görüp duymamak nasıl oluyor? Doktor mu dinletmedi henüz yoksa duyulmadı mı? Bende geçen hafta Cuma günü gittiğimde karından göremedi. Vajinal baktı ve o zaman ancak çok hafif pıt pıt sesi duyduk. Yani güm güm değildi henüz. Senin de öyle miydi? Anlayamadım

Kaç çıkmış tsh canım aslında telefonla bilgş veriyorsa ilaça başla diyebilirdi recetesiz alınabiliyor
Yanlis duymadiysam 4,5 dedi galiba
Alisveris magazasindaydim isten yeni cikmisTim Birde kizim yanimdaydi konsantre olamadim
O bana Yarin gel dedi ama ben cuma gelebilirim dedim
Henuz calistigim yere bildirmedim :(

Ben geçen hafta kalp atışını duydum ama riskli gebe kategorisinde olduğum için 12 14.haftaya kadar haftada 1 dinleyelim dedi doktor şimdi yine geldim bakalım inşallah bir kez daha duyarım.
Neden riskliydi senin kusura bakma unutmuşum

Hamile olduğumu öğrendiğim hafta hamile pantolonu aldım canım. Çok rahatım bebeklerde rahat bende :)) normalde kilolu olduğum için zaten dar geliyordu onun için erkenden aldım. Kot kumaş ne ararsan var.
Nerden aldın netten mi bende öncekı hamılelığımde almıştım esortman tarzı ama çok rahattı öyleki normal zamandada sureklı gıydım ve eskıdı aynısı gbı bulsam ne var ya düşük yaptgm hamılelgmdede almıstım lc drn ama o fazla hosuma gtmedı tayt gbı yapısıodu

Allah Allah bize perşembe gelebilirsiniz dedi kendisi ama
Canım bana girişteki memur öyle söyledi haftaya gösterirsin ancak sonuçları dedi.Ama kendisi perşembe dediyse o daha kesin bir bilgidir.Ben haftaya tekrar test vercem o zaman giderim.Fahrünnisa hanıma göründüm ama hiç memnun kalmadım doğru düzgün testlerime bakmadı kendi doktoruna göster dedi sanki biz öylesine gezmeye gittik ona.

Canım bana girişteki memur öyle söyledi haftaya gösterirsin ancak sonuçları dedi.Ama kendisi perşembe dediyse o daha kesin bir bilgidir.Ben haftaya tekrar test vercem o zaman giderim.Fahrünnisa hanıma göründüm ama hiç memnun kalmadım doğru düzgün testlerime bakmadı kendi doktoruna göster dedi sanki biz öylesine gezmeye gittik ona.
Hmm anladım canım fahrnnısa randevsz aldmı yani olurda bende gdnce doktr olmazsa mcbur bırıne gdecem

Hmm anladım canım fahrnnısa randevsz aldmı yani olurda bende gdnce doktr olmazsa mcbur bırıne gdecem
Hayır ben taa 20 gün önce elimde bulunsun diye randevuyu ona almıştım tek o vardı sistemde.bundan sonra nasıl randevu bulurum bilmiyorum vermiyor çünkü sistem.İhsan diye bir adam daha vardı yanlış okumadıysam kapıda.Ona randevu alınabiliyordu hastaneden

Back
X