- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
ben başlarda uğrasıyorsum ama şimdi saldım inşallah azalmaz sütüm.şuan rezene çayı aldım hem gaz için hem süt arttırıyrmuş onu kullanıorum onun harcnde yememe faln dıkkat etmıorum helva bende aldrdım ama günde 2 öğn yiyorum kahvaltmı 11 den sonra yapıorum çoğu zaman 8 de uyanmama ragmrn hemde.annem yanmdaysen sabahn erken saatlernde hemen bişeyler yedrrdi şimdi nerdee.hergün dondrma yıyorum.yani ıvır zıvır la beslenıorm diebilirmYa kizlar süt yetmeme olayı doğru mu kaynaklar her annenin sütü cocuguna yeter diyor tatlıya yüklemmeyin diyor ama ben ne zaman az yesem tatli yemesem sütüm azaliyor ve göğüslerim hemen dolmuyır sürekli süt yapmak içim yiyip içiyorum yoksa olmuyor cocuğum az kilo aliyor doktor mamaya başlatacak bu gidişle emziren anne cayı tahinhelva bugur dereotu komposto bol su mesai gibi sürekli bunlarlayım sabahtan akşama en son damla siparişi verdim süt artiran bu çabayla ben buncocuğu nasıl sürekli emzireyim genetik sütlü değilim üzülüyorum ya
ay inşallah öyledir ama her emdikten sonra yapması korkutuyo beni nasıl kilo alacak diye kara kara düşünüyorumÇok normal iyi beslenmesinin göstergesi dedi bize doktor
Ben günde 4 bardak içtim ama bana çok geldi cnm tıkanıklık yaptı o yüzden bir ya da en fazla iki bardak içiyorum artıkKaç bardak içtin canım peki
kusma naaıl canım süt gbi mi yoksa puturlumuBir de sürekli kusuyor her emme sonrasi doymayan cocuk kusar mi bilmiyorum kusar mi?
Ben hapa basladimKızlar 40 niz çıkınca ilişki durumunuz nasıl olacak . Korunma yöntemi olarak . Ben korkuyorum ve hiç isteğim yok biraz şişkinlik var ameliyat izimde sanki hiç geçmicekmiş gibi beni isteksiz yapıyor
Ben şu yüzden hap kullanmak istemiyorum canım. Hamilelik öncesi hap kullanmıştım bıyık gibi iz çıktı göğüslerim söndü zamanla. Adetimin geleceğini göğüs ağrılarımdan anlardım o kayboldu yani beni çok etkilemişti . Eşimde ondan kaynaklanmadigini dusundu ama kesinlikle oyle . Cunku erkek hormonu var icinde o etkiliyor . O yuzden ne yapip edip esimi baska daha iyi bir seye ikna etmeliyim ama neye bilmiyorumBen hapa basladim
Dogumdan 3haftasonra baslanilan bi hap
Emziren anneler icin
Aylık iğne yaptırın saglık ocagında ama en saglıklısı prezervatif. Beyler de biraz fedakarlık yapacak artıkBen şu yüzden hap kullanmak istemiyorum canım. Hamilelik öncesi hap kullanmıştım bıyık gibi iz çıktı göğüslerim söndü zamanla. Adetimin geleceğini göğüs ağrılarımdan anlardım o kayboldu yani beni çok etkilemişti . Eşimde ondan kaynaklanmadigini dusundu ama kesinlikle oyle . Cunku erkek hormonu var icinde o etkiliyor . O yuzden ne yapip edip esimi baska daha iyi bir seye ikna etmeliyim ama neye bilmiyorum
Siz inde bebeğiniz gazlı galiba benim brbrğimde cok gazlı ağlamao kolıklığinden uyumuyordur canım beşiğine koyunca ne yapıo benımki zorlanıo kızarıo ıkınıo gaz cıkarmaya çalışıo.
Benim bebeğimde sizinki gibi normal durayım sağa sola bakayım yok hep ağlıyor gazdan dolayıYa kızlar benim bebeğim 45 günlük artık ama hala bir düzen yok sürekli emmek istiyor her ağlayasına meme verimce de aşiri kusuyor emzik almiyor ne yapacam şaşirdim hiç böyle sessiz uyanık hali yok pek uyumuyor da aşiri gazli damlalar masajlar yapiyoruz ama ne bileyim cok yoruluyorum kırkı cıkınca düzelir fazla uyur daha uzun aralıklı emzirirsin arada dinlenir işin gücünü yaparsın dediler ama bu bebenin fitratindan mi bilmiyorum hiç oturamiyorum eşim bugün işe gitti annem memlekete ilk defa yalnizim ve saatler cok yoruldum susmuyor da emince de cok cok kusuyor napicam ben
Aylık iğne yaptırın saglık ocagında ama en saglıklısı prezervatif. Beyler de biraz fedakarlık yapacak artık
ben gazı geldgni düşünüyorum canım.benim kız genelde ıkınıo uyurken bile bazen bıanda kaşları çatılıo aglayavak gbi oluo baznde aglıo.Sürekli gözü kapalıyken nefes nefese kalıyor ve gözleri açılıyor gülüyor bir anda ağlıyor Ellerini Kollarını sallıyor buradan yola çıkarak Rüya gördüğünü düşünüyorum
canım ben bi video izşedim ilk 15 gün bagırsak kıvrımları oluşmamış oluomuş bebek yedıgını pırt çıkarıomş rahatlıkla ama sonrasında kıvrımlar oluşunca artık ıkınmalar baslıoms.gervektende öyle bebegım 15 günlukten sonra ıkınmaya başladı zorla yapıo kakasını yani bu normal bi süreç fazla baskı yapmayın bebişe.ben çok zorlanıosa bacaklarıyla bisiklet sürme hareketı yaptryorum.çok faydası oluo .bu süreci öyle böyle yaşayacagız.bebişler ittirmeyi öğreniomuş ıkınmayı falan doğal bi süreçmiş.Ortalama gibi o zaman benim de.
Biraz da şundan araştırıyorum. İlk zamanlar nerdeyse her bezinde kaka olurdu. 1 haftayı geçik bi zamandır 3-4 günde 1 kaka var. Zaten gazlı bi bebek o tamam da kaka için de zorlanıyo belli. Zeytinyağı verdik 1-2 kere. Öyle rahatladı. Sebep ne olabilir ya?
19 günlük olduk.
canım ben bi konuyu atlamışım 3.4 günde bir konusunda fikrim yok benım kız hergun yapıor her bezıne degıl ama hergun kesın oluyor.bezını açıyorum bacaklarnı kaldırıyorum ittrme hareketı yapıorum birazda kndı ıkınıo derken yapıo.sen senin drmunu bi doktra sorabılırsın.Ortalama gibi o zaman benim de.
Biraz da şundan araştırıyorum. İlk zamanlar nerdeyse her bezinde kaka olurdu. 1 haftayı geçik bi zamandır 3-4 günde 1 kaka var. Zaten gazlı bi bebek o tamam da kaka için de zorlanıyo belli. Zeytinyağı verdik 1-2 kere. Öyle rahatladı. Sebep ne olabilir ya?
19 günlük olduk.
tuvalet egtmı için biraz yanlış bi süreç gbi geldi bana ama en dgrusunu annesı olarak sen bilrsın tabı.yeni kardes gelmiş ya biraz sıkıntılı olabılır Allah yardmcın olsun.benım kız hala altnı ıslatp öyle gdıyor tuvalete tembellıkten.gecede sıvı tüketmini azaltrsak ve ben gece uyandrrsam sıkıntı yok onun haricinde gece hiç kalkmıo çişi gelrse yataga yolluobana kantaron yagi iyi geldi sadece 3 gunde iyi oldu ustelik duzenli surmedim gece yatarken genelde surdum.gecmis olsun
niye sagiyorsun canim? Miktarini anlamak icin mi? Tazyik bitince yeterli degil sen yagli kismi sagmiyorsun demek oluyor bu. 60ccden fazladir bence dedigine gore ki gayet yetrli sutun 2 gogusude dusunursek. Kisaca ne kadar bol emzirirsek o kadar iyi olur. Ben sarilik korkusuna cok uzerine dustum cok sukur simdiden 1 kilo almis kizim. Kizlar her zaman soyledigim gibi hic biseyi kafaya takmamak gerek stressiz olacagiz ki sutumuz bol olsun insallah. Oysa cok sıkıntı yapacagim seyler var. Kendimi duyarsiz moda aliyorum dusunupte uzulemem suan diye.Su sira buyuk kizima tuvalet egitiminede basladim. Sanirim o benim kotami dolduruyor
ben şöyle görmüştüm nette günde 30 35 gr alması lazımmıs normal olanı.yani buna göre seninki normal güzel yani 13 günde 500 gr.Kizlar bebegim 13 gunde 500gr almis iyimi?
En son 3440kg idi simdi 3940 olmus
24gunluk bebek
Dogum kilosu 3560kg
ben gazı geldgni düşünüyorum canım.benim kız genelde ıkınıo uyurken bile bazen bıanda kaşları çatılıo aglayavak gbi oluo baznde aglıo.
gülmesinide eşim başına gecıo aha bana gülüo dio bende yok o kasları gelışio diorum.yani gülmesnn bilinçli oldgunu sanmıorum yuz kasları gelısıodr
benım kızımda öle elleriyle yuzunu saclarnı yoluo kafasına baya derın tırnak atmış hemen kestım tırnaklarnı.gögsume yatırıncada kafasnı sallıo gogsumu tuttrana kadar cebelleşioruz.bide gazı gelınve emmeyı bırakıp kafasnı sallıo kendını gerıo gögsü tutmuo sancı gecınce yıne emmeye devam edıoSinirli olmasını görmen lazım gözüne parmağını sokuyor ağlayınca . Kucagıma alınca bana vurmaya calisiyor sanki memeyi zor agzina sokuyorumama benim bebegin karakterimi acaba diyorum yoksa tüm bebek mi böyle. Netten arastirdim bulamadim
benım kanamam çok sürmedi canım 10 gün faln anca sürmüştür oda aon zmanlarda leke lke geldiKızlar kanamaniz ne kadar sürdü veya hala sürüyor mu? Ben 17 sinde doğum yaptım. Hâlâ kanamam var.
evwt canım bagırsak kıvrımları oluşana kadar böle 15 günlükten sonra kakalar azalr ıkınmalar başlar.bebegn hayrlı olsun canım gözün aydnMerhaba kızlarben normalde ağustos annesi olmam gerekirken temmuz annesi oluverdim öncelikle hepiniz sağlıkla büyütün yavrularınızı inşallah bi sorum olcaktı bebeğim hemen hemen her meme emdikten sonra kaka yapıyo bu normal mi sizde yaşadınız mı hiç böyle birşey? 6 günlüğüz daha
benn 3. 4 saat uyumuyor genelde aglayark gevıo o saatlerBebeğinin kolik oldugunu düşünen var mı arkadaşlar