2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

ben başlarda uğrasıyorsum ama şimdi saldım inşallah azalmaz sütüm.şuan rezene çayı aldım hem gaz için hem süt arttırıyrmuş onu kullanıorum onun harcnde yememe faln dıkkat etmıorum helva bende aldrdım ama günde 2 öğn yiyorum kahvaltmı 11 den sonra yapıorum çoğu zaman 8 de uyanmama ragmrn hemde.annem yanmdaysen sabahn erken saatlernde hemen bişeyler yedrrdi şimdi nerdee.hergün dondrma yıyorum.yani ıvır zıvır la beslenıorm diebilirm

Kızlar 40 niz çıkınca ilişki durumunuz nasıl olacak . Korunma yöntemi olarak . Ben korkuyorum ve hiç isteğim yok biraz şişkinlik var ameliyat izimde sanki hiç geçmicekmiş gibi beni isteksiz yapıyor
Ben hapa basladim
Dogumdan 3haftasonra baslanilan bi hap
Emziren anneler icin

Ben hapa basladim
Dogumdan 3haftasonra baslanilan bi hap
Emziren anneler icin
Ben şu yüzden hap kullanmak istemiyorum canım. Hamilelik öncesi hap kullanmıştım bıyık gibi iz çıktı göğüslerim söndü zamanla. Adetimin geleceğini göğüs ağrılarımdan anlardım o kayboldu yani beni çok etkilemişti . Eşimde ondan kaynaklanmadigini dusundu ama kesinlikle oyle . Cunku erkek hormonu var icinde o etkiliyor . O yuzden ne yapip edip esimi baska daha iyi bir seye ikna etmeliyim ama neye bilmiyorum

Aylık iğne yaptırın saglık ocagında ama en saglıklısı prezervatif. Beyler de biraz fedakarlık yapacak artık

o kolıklığinden uyumuyordur canım beşiğine koyunca ne yapıo benımki zorlanıo kızarıo ıkınıo gaz cıkarmaya çalışıo.
Siz inde bebeğiniz gazlı galiba benim brbrğimde cok gazlı ağlama
Benim bebeğimde sizinki gibi normal durayım sağa sola bakayım yok hep ağlıyor gazdan dolayı

Aylık iğne yaptırın saglık ocagında ama en saglıklısı prezervatif. Beyler de biraz fedakarlık yapacak artık

Canımı sıkıyor bu konuda kabul etmiyor ya doktor böyle diyor desem bir here kadar tamam der. Sinir oluyorum inadına.

Sürekli gözü kapalıyken nefes nefese kalıyor ve gözleri açılıyor gülüyor bir anda ağlıyor Ellerini Kollarını sallıyor buradan yola çıkarak Rüya gördüğünü düşünüyorum
ben gazı geldgni düşünüyorum canım.benim kız genelde ıkınıo uyurken bile bazen bıanda kaşları çatılıo aglayavak gbi oluo baznde aglıo.
gülmesinide eşim başına gecıo aha bana gülüo dio bende yok o kasları gelışio diorum.yani gülmesnn bilinçli oldgunu sanmıorum yuz kasları gelısıodr

canım ben bi video izşedim ilk 15 gün bagırsak kıvrımları oluşmamış oluomuş bebek yedıgını pırt çıkarıomş rahatlıkla ama sonrasında kıvrımlar oluşunca artık ıkınmalar baslıoms.gervektende öyle bebegım 15 günlukten sonra ıkınmaya başladı zorla yapıo kakasını yani bu normal bi süreç fazla baskı yapmayın bebişe.ben çok zorlanıosa bacaklarıyla bisiklet sürme hareketı yaptryorum.çok faydası oluo .bu süreci öyle böyle yaşayacagız.bebişler ittirmeyi öğreniomuş ıkınmayı falan doğal bi süreçmiş.

canım ben bi konuyu atlamışım 3.4 günde bir konusunda fikrim yok benım kız hergun yapıor her bezıne degıl ama hergun kesın oluyor.bezını açıyorum bacaklarnı kaldırıyorum ittrme hareketı yapıorum birazda kndı ıkınıo derken yapıo.sen senin drmunu bi doktra sorabılırsın.

tuvalet egtmı için biraz yanlış bi süreç gbi geldi bana ama en dgrusunu annesı olarak sen bilrsın tabı.yeni kardes gelmiş ya biraz sıkıntılı olabılır Allah yardmcın olsun.benım kız hala altnı ıslatp öyle gdıyor tuvalete tembellıkten.gecede sıvı tüketmini azaltrsak ve ben gece uyandrrsam sıkıntı yok onun haricinde gece hiç kalkmıo çişi gelrse yataga yolluo

Kizlar bebegim 13 gunde 500gr almis iyimi?
En son 3440kg idi simdi 3940 olmus
24gunluk bebek
Dogum kilosu 3560kg
ben şöyle görmüştüm nette günde 30 35 gr alması lazımmıs normal olanı.yani buna göre seninki normal güzel yani 13 günde 500 gr.
bnımde 15 gnde 500 almştı şuan 37 günlüğüz 1 kılo aldı doğum kılosundan hesaplarsak.dogduktan snra verdgi kıloyuda sayarsak 1.200 faln oluo

Bizdede var aynı problem uyku esnasında aynı hareketler , gazını çıkarırsak rahatlıyor siz tecrubelisiniz emme sırasında çok emmesede dün kucağıma aldığım an kustu sonra gazını cikardi bugünde yaşadım bı kere daha .. reflü kusması gibi fışkırarak ama az kusuyor bı kere.. gaz sıkıştırdığı için olur mu acaba

Merhabalar kızlar

uğrayamıyorum ne zamandır.. Uğrasam da anca önceki yorumları okuyup çıkıyodum.
Kızımda ilk günden emzik tutmuştu avent shootie oğlum kesinlikle istemedi onu.. Damaklı nuk tutmadı . Avent air aldık biraz tuttu şimdi ite kaka zorla tutturuyruz.. uyurken bile versek anlayıp uyanıp tükürüyo..
bibs alıcam bide onu deneyelim bakalım inşallah tutar. yoksa emziksiz işimiz çok zor sürekli kucakta sürekli aranıyor..

geceleri emzirme süresi 2 saat civarında ama gündüzleri 1 saat e anca dayanıyor uzun uykuları yok dolayısıyla gündüzleri o doluluk hissi yok Yarın 1 aylık olacak bakalım başka bir drdan randevu aldım inşallah kilo almıştır ve mama ver demez.. Kızımda 9 ay mama + meme sonrasında da sadece mamayla devam etti.. İnşallah 2 yıl emziririm oğlumu..

sağmıyorum hiç yanlış mı yapıyorum acaaba

benım kızımda öle elleriyle yuzunu saclarnı yoluo kafasına baya derın tırnak atmış hemen kestım tırnaklarnı.gögsume yatırıncada kafasnı sallıo gogsumu tuttrana kadar cebelleşioruz.bide gazı gelınve emmeyı bırakıp kafasnı sallıo kendını gerıo gögsü tutmuo sancı gecınce yıne emmeye devam edıo

evwt canım bagırsak kıvrımları oluşana kadar böle 15 günlükten sonra kakalar azalr ıkınmalar başlar.bebegn hayrlı olsun canım gözün aydn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…