- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
ok sağol canım amin inşallah seninkinide :))Masallah canim cok şükür cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ok sağol canım amin inşallah seninkinide :))Masallah canim cok şükür cok sevindim rabbim kucagina almayi nasip etsin
meraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına
meraba kızlar bizde babalar gününde öğrendik anne baba olacağımızı çok şükür rabbime 5 yıllık bekleyişten sonra doktorların tüp bebek demelerine rağmen normal yollarla kendiliğimden gebe kaldım sadece gıda takviyeleri kullandık eşimle ne kadar şükretsem az. inşallah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız bebişlerimizi. 4+2 de keseyi gördük 2 hafta sonra gel dedi bi daha hadi bakalım darısı kalp atışına
cinsiyet tahmini varmı kızlar :)
Ben kitabını da aldım çok güzelBende ilk banu çiftcinin programını indirdim çokta beğendim hatta eşimde indirdi içeriği çok güzel bütün bilgileri veriyor
Aaaa bilmiyodum onu kitap almayı düşünüyodum günlük falan tutucammm kalp atışını duyduktan sonra alırım bende teşekkürler :)Ben kitabını da aldım çok güzel
Programı tavsiye edenden Allah razı olsun.. yemin ederim kafamdaki tüm soru işaretleri gitti bilgilerimi girince yarın itibariyle ilk kalp atışı başlayacakmış yani ben bir problem var sanıyordum hcg değerine göre ama döllenme zamanına göre herşey normal görünüyor çok ayh üstümden yük kalktı resmen sağolun...
AMAN NE BİLİM ÇİNE DOĞAR BELKİ DİYEE :))kız daha çok erken değilmi cinsiyet tahmını için
benim bir kızım var, yine kız hissediyorum :) Rabbim sağlık versin tabi en baştaAMAN NE BİLİM ÇİNE DOĞAR BELKİ DİYEE :))
Evet happy mom dr um da bana önerdi daha yükleyemedimbide happy mom diye bi program var kızlar oda güzel
Çok sevindim canım gözün aydın hadi darısı bana inşallah sabah 10 da randevunu
Evet fazlasıylaSİZDE DE ŞİŞKİNLİK VAR MI