- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Yuzu sariysa buyuk ihtimal olmustur canim gozlerinde yoksa ileri boyutta degildir ama yine de doktorunuzu bilgilendirin isterseniz bir haberi olsun belki yarini beklemez gormek isterKızlar yaa bizim yeni doğan kız sarılık mı oldu anlayamıyorumsuratı sarı ama gözlerinin içi sarı değil emiyor sütüm de geliyor yarın doktor kontrolümğz var ama size bi sorayım dedim Yaman sarılık olmamıştı doğduğunda kız oldu galiba emin de olamıyorum yarıma kadar beklesem sıkıntı olmaz dimi
Ooo merve hanim hosgeldiniz nasilsiniz :) bayadir yoktunuz ozlettiniz kendinizi :)Selam kizlar bir bakayim dedim nasilsiniz? :)Zeyf biraktigim yerdesin hala :)
Aynen canım konuştum doktoruyla çok fazla değil dedi ama takip et dedi inşsllah artmazYuzu sariysa buyuk ihtimal olmustur canim gozlerinde yoksa ileri boyutta degildir ama yine de doktorunuzu bilgilendirin isterseniz bir haberi olsun belki yarini beklemez gormek ister
Sık sık emzir canim gecmis olsunAynen canım konuştum doktoruyla çok fazla değil dedi ama takip et dedi inşsllah artmaz
İce dogru basiyo sanirim
Aynen içe doğru basıyorİce dogru basiyo sanirim
Bizde boyle bir durum yok. Bir ortopediye gosterin isterseniz tedbir amacliAynen içe doğru basıyor
Yarın götüreceğim bakalım inşallah bişey yokturBizde boyle bir durum yok. Bir ortopediye gosterin isterseniz tedbir amacli
Ben hiç dikkat etmemişim basışına sen şimdi yollayınca fark ettim
W oturuyor mu. O oturuşta yapabiliyor. Varsa her defasında ayakları düzeltip bağdaş kurdurup oturmak gerekiyor. Tabi doktora götürmek en iyisi .Yarın götüreceğim bakalım inşallah bişey yoktur
Hayır oturmuyor. İnternette genelde olabileceği sonradan düzeleceği yazıyor .W oturuyor mu. O oturuşta yapabiliyor. Varsa her defasında ayakları düzeltip bağdaş kurdurup oturmak gerekiyor. Tabi doktora götürmek en iyisi .
Olabilir bunu bilmiyordumBen hiç dikkat etmemişim basışına sen şimdi yollayınca fark ettimyarın bi bakayım ama ilk adım ayakkabısı alırken satıcı şey demişti eğer ayağına uygun olmayan ilk adım ayakkabısı alırsanız içe basar ayağı acaba ayakkabısı mı uygun değildi içe basıyor
Supheleniyodunuz galiba kan verdiginize gore hayirlisi olsun grubun 2. Bebegide geliyo demek ki :)Kızlar bu gün adet günüm kan verdim beta HCG 81 çıktı
Bilirim benimkisi 6. Ayindan beri boyle her ogun savas veriyoruzOğluşum hiç yemek yemiyor ya. En azından sıkıntı çıkarmadan yerdi bu zamana kadar. Öyle çok iştahlı değildi ama yinede güzel yerdi. Dişten mi huy mu değiştiriyor bilmiyorum. Çok zor yemeyen çocuk ah ahh
Evet kasıkta batmalar göğüste dolgunluk falan bayağı belli etti kendiniSupheleniyodunuz galiba kan verdiginize gore hayirlisi olsun grubun 2. Bebegide geliyo demek ki :)