- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Hayırlı olsunKızlar aşıyı annemle beraber olduk bakalım ne olacak umarım ciddi bir yan etki olmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunKızlar aşıyı annemle beraber olduk bakalım ne olacak umarım ciddi bir yan etki olmaz.
TeşekkürlerHayırlı olsun
Bizim 15 bitti 16. Aya girdik. Yürümesini bizde dört gözle beklemiştik elime yapışmıştı hatta burda da yazıyordum bu kezde nereye gitti diye peşinde dolanıyoruz. Bugün kanepeden düştü ben uzanmıştım sesi geldi baya ağladı. Kanepe sevdalısı sürekli çıkıyor ve üzerinde koşmaya çalışıyor. Ordan sehpaya geçiyor. Bu halleri de yorucu olabiliyor. Konuşma anlamında öykü denizden çok ilerde her duyduğunu telaffuz etmeye çalışıyor. Üzerini giymeye çalışıyor. Deniz halen sen giydir modunda.Kızlar 24 bitti 15. Aya girdik bizimki tek başına yürümüyor serçe parmağından dahi olsa tutacak illa bu durum diğer gelişimleri etkiler mi birde konuşmuyor yani anne birde gel diyor başka da yok birlere teyze dedi bir daha yok meme ye de mem diyor of yürüse de rahatlasam ayaklarını içe basıyor sanki
Evet canım korana oldum 6 ay geçti üzerinden sistem tanımlamış ali nin hemşiresi 6 ay geçmeden olmuş yinr de ramazan sonrası düşünüyorum şimdilik evdeyim çok kimseyi de gördüğüm yok kocayla da ayrı takılıyoruz diye sallıyorum ama tedirginim deSiz corona oldunuz mı canım eğer olduysanız sanırım hastalığın üstünden 6 ay geçmeden aşı yapmıyorlar. Bebek düşünüyorsan da sıran gelince hamile kalmadan ol derim ben daha hamilelerle ilgili çok kesin sonuçlar yok riske atma hiç hamileliği
Hadi hayırlı olsun inşallah yanetkisiz atlatırsınızKızlar aşıyı annemle beraber olduk bakalım ne olacak umarım ciddi bir yan etki olmaz.
Yani tüm kelimeleri çok düzgün söyleyemiyorlar sanırım daha ya o yüzden kınuşmuyor diye düşünmemek lazım bizimki de mem diyor emme diyor meme demiyor şapka demeye çalışıyor kapka diyor anne baba diyor en güzel onları söylüyor ilk adım ayakkabı bak canım onların taban kısımlarında yükselti oluyor içe basıyorsa belki o şekilde düzelirKızlar 24 bitti 15. Aya girdik bizimki tek başına yürümüyor serçe parmağından dahi olsa tutacak illa bu durum diğer gelişimleri etkiler mi birde konuşmuyor yani anne birde gel diyor başka da yok birlere teyze dedi bir daha yok meme ye de mem diyor of yürüse de rahatlasam ayaklarını içe basıyor sanki
Bence ol canım aşıyı ya bide 2.ler daha zor atlatılıyormuş sanırım birde istanbuldaymışsın orada vaka daha çok çok çok dikkat etmek lazımEvet canım korana oldum 6 ay geçti üzerinden sistem tanımlamış ali nin hemşiresi 6 ay geçmeden olmuş yinr de ramazan sonrası düşünüyorum şimdilik evdeyim çok kimseyi de gördüğüm yok kocayla da ayrı takılıyoruz diye sallıyorum ama tedirginim de
Kardeşim de aşıdan sonra bir yan etki olmamıştı o da ona bağlıyp etkili olmamasını :) ama çok daha hafif atlatı hepimize göre
Hepinizin çok dikkat edin bu sefer herkes daha ağır atlattıyo gibi grliyo hastaneler dolu Allah herkesin yardımcısı olsun tabi brn İstanbuldayım onun da etkisi var
İyiyim bende minik sıpayla koşturmaca geçiyor günler hiç durmuyor hiiiiçMerhaba askzor iyiym sen nasılsın bende okuyup yazamayanlardanim
Bizimkiler de öyle. Genelde abimiz alıyor elinden. öykü defne direkt yere yatıp basıyor çığlığı.Öykü haftaya 15 aylık olacak
2 gündür filan elinden bişeyi Aldığımjzda çığlık çığlığa ağlıyor
Mesela dün dışardaydık arabanın anahtarı kızımdaydı anahtarlığıyla oynuyordu
Elinden alamadık sıkı sıkı tutuyor
sizinkilerde öyle mi
Kimlere yapılıyor aşıKızlar aşının ilk gününden bildiriyorum Kolumda ağrı yaptı kaldırırken acıyor biraz. Sabah vücudum sıcaktı hasta gibiydim kalkmak istemedim. Onun dışında oruç olduğum için yan etki varsa da karıştılar birbirlerine. Öğretmenlere de açılmış ablam yarın yaptıracak.
sağlık çalışanları sağlıkla ilgili bölümlerde okuyanlar. 65 yaş üstü ve artık altı. Adalet bakanlığı, MEB, polis, asker ,kronik rahatsızlığı olanlar .Ama eksik olabilir bu saydıklarım bildiklerimi yazdım.Kimlere yapılıyor aşı
Aynı bizimkide öyle çok çabuk sıkılıyorKızlar bizimki hiç bi oyuncakla doğru düzgün oynamıyor 2 dakika bile sürmüyor oynaması ne alacağımı şaşırdım valla