Minikler artik yavas yavas buyuyor kizlar ne durumdasiniz ? Kaan Alp temmuzda 1.5 yasinda olacak saka gibi geliyo bana arkama donup bakiyorumda daha dun test yapmistim yeni hamileydim uzerine 37 haftalik gebelik 14 aylik buyume seruveni gercekten zaman su gibi akip gidiyor.
Buyudukce iletisim arttikca bircok sey daha kolay oluyor bir de tam konusmaya gecsek o zaman her sey daha guzel olacak. Kaan Alp istedigi bir seyi yaptirmak icin elimizi tutuyo gel diyo sonra istedigi seye uzatiyo elimizi bizim vesilemizle yapiyo yaramazlikta olsa bu sekilde sucu bize isletmeye calisiyo
Her gordugu seyi taklit ediyo, her yeni gun farkli seyler yapiyo cok mutlu oluyorum.
4 disimiz var hala ama arka azilar sismis durumda dun gece surekli uyandi agladi hep agrisi var belli sabahta zaten kahvaltisini yapmak istemedi parmaklarini isiriyodu hep.
Siz kac ogun veriyorsunuz ? Kaan 14+6 gunluk bugun ve ben ogunlerini 5e cikarttim bazen 6da oldugu oluyo ama tabi her ogununu yemiyo ya da yerse 1 2 kasik falan. Sabah kahvalti, ilk uykusundan uyaninca corba 2. uykusuna yatarken yogurt uyaninca yemek saat durumuna gore meyve aksam yatarkende muhallebi yediriyorum ama hala her ogunumuz iskence onunde butun mutfak malzemeleri ya da oyuncaklar 2 eli dolu bir seylerle ugrasak ve hosuna gidecek anca o zaman aciyo agzini yine de avutuyorum kendimi cok sukur tv telefon vs bir sey izlemeden yiyo diye.
1 haftadir kv deyiz. Ramazandada burada kalacagiz kaanla ilk ramazanim olacak ve cok zorlanacagim icin kv nin teklifini kabul ettim evde musait o yuzden sıkıntı yapmiyorum sagolsun elinden geldigince kaanla ilgileniyo yediriyo uyutuyo oynatiyo yikiyo gezdiriyo parka falan cikariyo bende dinleniyorum bu arada benim icinde iyi oluyo.