- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Eğer gece Yamanı ben uyutmamışsam ağlıyor sakinleşmesi de baya zaman alıyor uyanamıyor ama gözler kapalı ağlıyor sadece meme veriyorum o zaman sakinleşiyor. Maşallah diyeyim bu günlerde pek güzel uyuyor ama ben hamilelikten uyuyamıyorumKizlar sizinde bebisleriniz gece uykusunda kabus gorup agliyor mu ?
Kaan Alp bu aralar gece uyurken cok agliyo korkuyo ic cekiyo surekli
Allah kurtarsın canım. Sağlıkla alasın kucağına bebeğiniEğer gece Yamanı ben uyutmamışsam ağlıyor sakinleşmesi de baya zaman alıyor uyanamıyor ama gözler kapalı ağlıyor sadece meme veriyorum o zaman sakinleşiyor. Maşallah diyeyim bu günlerde pek güzel uyuyor ama ben hamilelikten uyuyamıyorumşaka gibi resmen
Cogu gitti azi kaldiEğer gece Yamanı ben uyutmamışsam ağlıyor sakinleşmesi de baya zaman alıyor uyanamıyor ama gözler kapalı ağlıyor sadece meme veriyorum o zaman sakinleşiyor. Maşallah diyeyim bu günlerde pek güzel uyuyor ama ben hamilelikten uyuyamıyorumşaka gibi resmen
Yani anlattiginiz normal bir sey degil goturun bence geciktirmedenKizlar bebeğim bu gün 7 defa mukuslu koyu kahve kizilimsi kötü kokulu sulu kaka yaptı ateşi yok keyfi de iyi sizde doktora gotursemmi
Aradım az önce ateşi kusması yoksa mideyi bozmuştur takip et uzun sürerse kakasını getir tahlil yapalım enfeksiyon varmı bakalım dedi doktor bilemedim yaYani anlattiginiz normal bir sey degil goturun bence geciktirmeden
Farkli bir sey mi yedi ya da yedigi seylerde bozulma olma ihtimali falan var mi ?Aradım az önce ateşi kusması yoksa mideyi bozmuştur takip et uzun sürerse kakasını getir tahlil yapalım enfeksiyon varmı bakalım dedi doktor bilemedim ya
Eltimlerde kuzu kıymalı börek yedi fazla yedi alamadım elinden o mu yaptiki ama iki gün oluyor etkisi bu gün olurmuki bu gün ise kahvenin yanına cikolata koymuştum istedi eşim dayanamayıp verdi farklı bunlar var az önce yine yaptı biraz katılmış bu sefer. Bütün muz verdim ise yaradı galiba sabah götürelim bakalımFarkli bir sey mi yedi ya da yedigi seylerde bozulma olma ihtimali falan var mi ?
Ne güzel emziriyorsun benimki bırakalı çok oldu içimde kaldı ikinci çocukta artıkIyi geceler..butun gece meme agzinda uyumak isteyen baska cocuk varmi acaba..ben delirmek uzereyim..su veriyorum pipisliyorumm olmuyoo illa emmek istiyor...karnini doyuruyorum yatmadan bezi degisiyor..neden boyle yapiyor bu cocuk...
Benim bu sipa 2. Dogru diyorsunuz çok sukur emiyo ama keske kararinda biraksaNe güzel emziriyorsun benimki bırakalı çok oldu içimde kaldı ikinci çocukta artık.Sabret annesi geçecek bu günler çabuk büyüyorlar
Aminn canım inşallahhAllah kurtarsın canım. Sağlıkla alasın kucağına bebeğini
Aynen canım zaman su gibi geçiyo valla yaşarken okadar hızlı değil ama geriye bakınca anlıyosun nasıl hızlı olduğunu.Cogu gitti azi kaldidaha gecen gun atmistin sanki testinin resmini simdi baktimda 32 hafta diyo takviminde zaman ne kadar cabuk geciyo saglikla kucagina al 2. Yavrunuda :)
Yaman sezaryenle mi dogmustu ?
4. Ayindan beri bu sekildeyiz gece saat basi uyanir emmeden asla uyumaz bende artik bazen yildigimda az da olsa uyumak icin gece yanima alip meme agzindayken uyuyorum ancakIyi geceler..butun gece meme agzinda uyumak isteyen baska cocuk varmi acaba..ben delirmek uzereyim..su veriyorum pipisliyorumm olmuyoo illa emmek istiyor...karnini doyuruyorum yatmadan bezi degisiyor..neden boyle yapiyor bu cocuk...
Kiyma taze degil miydi acaba ya da cok yedi diyosun fazla mi geldiEltimlerde kuzu kıymalı börek yedi fazla yedi alamadım elinden o mu yaptiki ama iki gün oluyor etkisi bu gün olurmuki bu gün ise kahvenin yanına cikolata koymuştum istedi eşim dayanamayıp verdi farklı bunlar var az önce yine yaptı biraz katılmış bu sefer. Bütün muz verdim ise yaradı galiba sabah götürelim bakalım
İyi dusun annesi korkmaAminn canım inşallahh
Aynen canım zaman su gibi geçiyo valla yaşarken okadar hızlı değil ama geriye bakınca anlıyosun nasıl hızlı olduğunu.
Ever yaman sezaryen olmuştu kızda sezaryen olur muhtemelen en korktuğum şey şu anda yamanı evde bırakıp ameliyata girmek
İsteyerek mi hamile kaldınız? Araları kısa ya,merak ettim.Aminn canım inşallahh
Aynen canım zaman su gibi geçiyo valla yaşarken okadar hızlı değil ama geriye bakınca anlıyosun nasıl hızlı olduğunu.
Ever yaman sezaryen olmuştu kızda sezaryen olur muhtemelen en korktuğum şey şu anda yamanı evde bırakıp ameliyata girmek
Evet o duygu annelik adına zor bir an. Girmeden denizi aradım konuştum zaten çok duygusaldım herşey çok ani olmuştu. O an da ikiye bölünmek gibi birşey olsa isterdim. Aklım kalbim iki çocuğa bölündü. Deniz beni emzirirken gördü o ana dikkat edin beyler bu tür şeyleri düşünemiyor. Eşim habersiz getirmiş. Biraz aramıza mesafe koymuştu o bakışını hiç unutamıyorum. Şu an bile öykü bana ambargo koymuş durumda denizle ilgilenmeme İzin vermiyor sürekli elimi tutuyor. Deniz de çok Özgür bir çocuktu ne kadar zıtlar. Ama bazen gelip beni sev diye kucağıma oturur. Ona karşı içimde hep bir suçluluk hissi var maalesef geçmiyor.Aminn canım inşallahh
Yok pek isteyerek olmadı aslında geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ama korunamamışız demekkiİsteyerek mi hamile kaldınız? Araları kısa ya,merak ettim.
Ya evet o emzirme önemli şu anda yaman hala emiyor bıraktırmayı da düşünmüyorum ikisi beraber emerler artıkEvet o duygu annelik adına zor bir an. Girmeden denizi aradım konuştum zaten çok duygusaldım herşey çok ani olmuştu. O an da ikiye bölünmek gibi birşey olsa isterdim. Aklım kalbim iki çocuğa bölündü. Deniz beni emzirirken gördü o ana dikkat edin beyler bu tür şeyleri düşünemiyor. Eşim habersiz getirmiş. Biraz aramıza mesafe koymuştu o bakışını hiç unutamıyorum. Şu an bile öykü bana ambargo koymuş durumda denizle ilgilenmeme İzin vermiyor sürekli elimi tutuyor. Deniz de çok Özgür bir çocuktu ne kadar zıtlar. Ama bazen gelip beni sev diye kucağıma oturur. Ona karşı içimde hep bir suçluluk hissi var maalesef geçmiyor.
Biz de öyle tüm gece meme ağzında ağlayarak uyanıyo memeyi vermeden uyumuyo artık uykusuzluk normal rutinim oldu :)Iyi geceler..butun gece meme agzinda uyumak isteyen baska cocuk varmi acaba..ben delirmek uzereyim..su veriyorum pipisliyorumm olmuyoo illa emmek istiyor...karnini doyuruyorum yatmadan bezi degisiyor..neden boyle yapiyor bu cocuk...
Deniz 21 aylıktı iki aylık hamileydim çok zayıflamıştım mecburen sütten kestik zaten yeteri kadar emmişti. Emzirmeye devam edebilmen çok güzel. Deniz doğana kadar farkında değildi eve gelince kriz başladı bebeği bırak diyordu sürekli. emzirirken dikkat ediyorduk. Babası kucağına alınca çığlık atıyordu. Baktı bebek gitmiyor zamanla kabul etti. Ama önceleri oyuncak sandı gözüne parmak sokmaya çalıştı. Hırpaladı bazen. İllaki küçük kazalar oluyor. Yalnız bırakmamak lazım. Belki Deniz gibi kıskanmayabilir. Ama yinede iki küçük çocuk la ilgilenmek yıpratıcı olabiliyor bazen de öyle güzel oynuyorlar ki seyredip şükrediyorsun. Bende öykü ilk çocuk olsaydı ikinciyi hemen düşünmezdim. Bildiğin yapışık bir hayatımız var. Kuralcı elimi kendi tutuyor benim tutmamı istemiyor onu da hangi parmağımı tutacağını yada elimin yönünü seçerek tutuyor. El tutmazsa bacağımıza sarılıp yürüyor. Denizle tamamen zıtlar. Denize el tutma alışkanlığını edindirmeye çalışıyoruz oda alıp başını gidiyor.Yok pek isteyerek olmadı aslında geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ama korunamamışız demekki
Ya evet o emzirme önemli şu anda yaman hala emiyor bıraktırmayı da düşünmüyorum ikisi beraber emerler artıkYaman Denize göre biraz daha küçük olacak ya belki çok anlamaz diyorum (inşallahh) ama o suçluluk duygusu geçmiyor hiç ilk öğrendiğimden beri Yamana haksızlık mı ettik diye düşünüyorum ama sonra Yamanın şu hallerini görünce 2. Çocuğu yapmaya cesaret edemezdik diye de dünüyorum inanılmaz hareketli otururken bile oturduğu yerden bi oyana bi buyana kıpırdayıp duruyor