- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
Bende ondan korkuyorum zaten kızım çok küçük oğlum da 3 yaşında üçüncüsüne hazır değilim umarım yoktur rabbim isteyenlere nasip etsin inş bir test yapayım yinedeNormal. Emzirirken düzensizlik olur. Arada bikaç ay olmayanlar bile olabiliyor.
Ama gecikme durumunda yine de test yapıp teyit etmek gerekir,bilemeyiz
Benim de şu an geçikmiş durumda. 3. Bebek fikri beni de korkutuyor. Önlemi alıyoruz ama yine de belli olmuyor. Testle kontrol etmek lazım.Hanımlar ben 10 ay adet görmedim 10 ay sonra gördüm bitti 21 gün sonra tekrar gördüm onun biteli 30 gün oldu hala olmadım normal mi?
Bende önlem aldım ama yine de korkuyorum bugün bekleyeyim olmazsa eğer yarın test yapıcamBenim de şu an geçikmiş durumda. 3. Bebek fikri beni de korkutuyor. Önlemi alıyoruz ama yine de belli olmuyor. Testle kontrol etmek lazım.
Ablam korunurken hamile kalmıştıBende önlem aldım ama yine de korkuyorum bugün bekleyeyim olmazsa eğer yarın test yapıcam
Hakkımızda hayırlısı olsunAblam korunurken hamile kalmıştıAllah isteyenlere versin çocuk büyütmek kolay değil. Bende düşünüyorum test yapmayı biraz zaman geçsin de.
Koldan yapıldı bizimkiMerhaba. Nimenrix yaptıranlar,koldan mi bacaktan mi vuruldu aşı
Biz on gün arayla oldukKızlar bişiy sorcam. Bir yaş aşılarımızdan su çiçeği aşısı daha gelmedi dediği için olamamıştık.şimdi gelmiş ancak bir hafta sonrada menenjit aşıları olcak. Sçiçeği ile menenjit aşıları arasında süre olmalımı biliyomusunuz
2 hafta bekledikKızlar bişiy sorcam. Bir yaş aşılarımızdan su çiçeği aşısı daha gelmedi dediği için olamamıştık.şimdi gelmiş ancak bir hafta sonrada menenjit aşıları olcak. Sçiçeği ile menenjit aşıları arasında süre olmalımı biliyomusunuz
Çocuklarda gece terörü denilen bir durum olabiliyor. Deniz kötü birgün geçirmişse gecesinde uyanıyor bazen ağlıyor bağırıyor. garip hareketler içinde oluyor yada sabit boş etrafa bakıyor. Ama kendilerinde olmayıp o anı hatırlamıyorlar. Bir araştır istersen.Kizlar sizinde bebisleriniz gece uykusunda kabus gorup agliyor mu ?
Kaan Alp bu aralar gece uyurken cok agliyo korkuyo ic cekiyo surekli
Uykusunda agliyo kaan icini cekiyo o an kabus gordugu belli yani opup poposuna pispislayinca duzeliyoÇocuklarda gece terörü denilen bir durum olabiliyor. Deniz kötü birgün geçirmişse gecesinde uyanıyor bazen ağlıyor bağırıyor. garip hareketler içinde oluyor yada sabit boş etrafa bakıyor. Ama kendilerinde olmayıp o anı hatırlamıyorlar. Bir araştır istersen.