2020 Şubat Anneleri

Normal. Emzirirken düzensizlik olur. Arada bikaç ay olmayanlar bile olabiliyor.
Ama gecikme durumunda yine de test yapıp teyit etmek gerekir,bilemeyiz 🤷🏻‍♀️
Bende ondan korkuyorum zaten kızım çok küçük oğlum da 3 yaşında üçüncüsüne hazır değilim umarım yoktur rabbim isteyenlere nasip etsin inş bir test yapayım yinede

Bugün oğlumun 1.yaş kontrolüne gittik. Kan tahlili yapıldı o kadar çok ağladı ki kan alınırken ciğerimden bişiler koptu bugün. Az daha bende düşüp bayılcaltım. Çok şükür kan tahlili temiz annesi dedi çocuk doktorumuz. Kan damlasını bırakabilirsin d vitamini 18.aya kullanmakta fayda var dedi. Menenjit aşılarını planladı.3 hafta sonra yani 13.ay dolunca aşıları alıp gelin vurayım dedi. Bexsero ve nimerix. Bu arada bir haftadır yürüyoruz kızlar. Bizde durumlar böyle

Parka gitmek çok zor çocukla insanların yanına gidip durmak istiyo büyük çocukların bisikletini merak ediyo
İnsanlar da değişik pamdemi var sanırsın pikniğe geldiler çocuklara elma getirmişler çubuklar bisküviler benimkine de elma veriyo yiyemiyo diyorum ama ağzını açıyo vermem lazım duramam diuo bizimki de evde bana ağzını açmaz toplayıp eve geldim sonunda

Sabah wp durumdan arkadasimin oglunu gordum yurumeye baslamis daha 10. Ayina yeni girdi cok sevindim ☺️ yeni yurumeye basladiklarinda cok tatli oluyolar paytak paytak 😌

Kaan Alp ne gorurse taklit ediyo benim cantami almis askisini basindan gecirip kendine takti, gecen aksamda ananesinin parfum sisesini almis koltuk altlarina degdiriyo deodorant sıkıyo sozde kendine :KK70:

Öykü yine kucakçı yapışık bir çocuk oldu. Bacaklarıma yapışıyor. Sanki yeni doğmuş gibi taşıtıyor kendini. İşin kötü tarafı babasına dahi gitmek istemiyor. Birisi kucağına alsın çıldırıyor. Gerçekten bu durum hem bedenen hem de manen yorucu olmaya başladı. İmdat diye bağırasım var😬

Annemlerin evi cadde uzerinde 1 saatten beri evin onunde 17 18 yaslarinda bir genc uzerinde montu yok sırılsıklam oldu yagmurdan sanirim madde kullanmis ayakta duramiyo kendi kendine bagiriyo kaldirimdaki agaclari ve demir dubalari yerinden kaldirmaya calisiyo yoldan gecen arabalarin uzerine atliyo dursana diye bagiriyo ve ben deminden beri agliyorum o kadar cok uzuluyorum ki boyle gencleri gordukce bi cocuga baktim bi uyuyan ogluma baktim ikisinede dua ettim o cocugun annesinin yerinde ben olsam kahrimdan ölûrdüm heralde cok zor bir durum rabbim kimseyi evladiyla sinamasin biz ne zorluklarla buyutmeye calisiyoruz rabbim saclarinin tek bir teline bile zarar gelmesinden korusun hepsini cok moralim bozuldu gece gece uyuyamiyorum 😪

Kızlar bişiy sorcam. Bir yaş aşılarımızdan su çiçeği aşısı daha gelmedi dediği için olamamıştık.şimdi gelmiş ancak bir hafta sonrada menenjit aşıları olcak. Sçiçeği ile menenjit aşıları arasında süre olmalımı biliyomusunuz

Kızlar bişiy sorcam. Bir yaş aşılarımızdan su çiçeği aşısı daha gelmedi dediği için olamamıştık.şimdi gelmiş ancak bir hafta sonrada menenjit aşıları olcak. Sçiçeği ile menenjit aşıları arasında süre olmalımı biliyomusunuz
Biz on gün arayla olduk

2 hafta bekledik

Kizlar sizinde bebisleriniz gece uykusunda kabus gorup agliyor mu ?
Kaan Alp bu aralar gece uyurken cok agliyo korkuyo ic cekiyo surekli

Kizlar sizinde bebisleriniz gece uykusunda kabus gorup agliyor mu ?
Kaan Alp bu aralar gece uyurken cok agliyo korkuyo ic cekiyo surekli
Çocuklarda gece terörü denilen bir durum olabiliyor. Deniz kötü birgün geçirmişse gecesinde uyanıyor bazen ağlıyor bağırıyor. garip hareketler içinde oluyor yada sabit boş etrafa bakıyor. Ama kendilerinde olmayıp o anı hatırlamıyorlar. Bir araştır istersen.

Çocuklarda gece terörü denilen bir durum olabiliyor. Deniz kötü birgün geçirmişse gecesinde uyanıyor bazen ağlıyor bağırıyor. garip hareketler içinde oluyor yada sabit boş etrafa bakıyor. Ama kendilerinde olmayıp o anı hatırlamıyorlar. Bir araştır istersen.
Uykusunda agliyo kaan icini cekiyo o an kabus gordugu belli yani opup poposuna pispislayinca duzeliyo

X