- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Bende öyle yapıyorum ama kendini bana atıyor adım atamıyor minikKizlar bebekleri yurumeyenlere bi tavsiyede bulunayim. Benim bebegimde yeni 10 gundur yuruyor. Bebeginizin sirtini kanepeye yaslayin ve elinize bir oyuncagi alip cagirin. Arada 1 adimlik mesafe olsun. Benim bebegimde yurumekten korkuyordu. Elimi tutup gezerdi hep. Sonra bu sekilde 2 gun cagirdim. Ilk adimi attiktan sonra bi anda korkusunu yendi. Ilk adimini attiginda o kadar hosuna gittiki. Dahada durmadi her gecen gun daha fazla yurudu. O ilk korkuyu atmak cok onemli bence.
Kaanda soyluyo kaaa diye uzatiyo ama n sini soyleyemiyoÖykü kendi adını da söylüyor ama bana bir anne demiyor ya. Adına öyk diyor benim adım da “aç”
Bizde yatarken huzur vermemek denizin görevi bir uzanan görsün tepesine çıkmadan durmaz. Yemek yerken de öykünün görevi.Kaanda soyluyo kaaa diye uzatiyo ama n sini soyleyemiyo
Yemek yiyim az bir sey uzaniyim hemen pacamdan tutup anneeee annneeee diye de cemkiriyo
Bizimki de banyo yapınca uyurdu ama 1 yaş sonrası banyodan sonra cin gibi oluyorBizde yatarken huzur vermemek denizin görevi bir uzanan görsün tepesine çıkmadan durmaz. Yemek yerken de öykünün görevi.
bu akşam banyo yaptı ikisi de öyküyü giydirdim gitmiş banyoya girip üzerini ıslatmış değiştirdim yine gidip ıslatmış pire gibi kaçıp duruyor. banyoya bayılıyorlar ba ba diye geziyor evin içinde. 10:30 uyudu 1 saat sonra kalktı oturuyoruz banyo yapan insan uyur diye biliyordum ama öyküye işlemiyor.. yalnız ben tam yatacakken o kalkınca sinirlerim baya bozuluyor. Sebepsiz ağlıyor evin içinde dolaşıyoruz
Sag ol canim cok tesekkur ederim. Aynen benim oglumda hemen oturmayi tercih ederdi. Yurumede pekte gozu yoktu acikcasi. Simdi ise her isini yuruyerek yapiyor pek surunmuyorHayırlı olsun koştuğu günleri de görürsünüz inş.
Aynen dediğiniz gibi oldu bizim sürecimiz. Kanepeden destek alıp dengesini kendi kurdu. oyuncakları aşağıda tutmamak lazım bizimki hemen emeklemeye geçiyordu. Şimdi baya hızlandı evde iki küçük çocuk biri fişek gibi koşuyor diğeri de onun peşinde onlara çarpışmamaları için yer ve yol açmakla geçiyor günümüz.
Bende basta yaparken hic umudum yoktu cunku her seferinde ya oturuyordu yada dediginiz gibi hemen bana atiyordu kendini. Sonra annemle karsilikli durduk. Cok yakin durduk ama. Oglum ikimizin arasinda gidip geldi kollarimiza tutunarak. Sonra bi baktik ilk adimini atti. Oyun oynuyormusuz gibi cok eglendi. Zaten dahada durmadiBende öyle yapıyorum ama kendini bana atıyor adım atamıyor minikdenemeye devam
Evet onlar için herşey oyun oyunla yaptıramadığım bişey yok bende öyle yapayım istiyor ama ayakları titriyor sanki çok tatlılar bu halleriBende basta yaparken hic umudum yoktu cunku her seferinde ya oturuyordu yada dediginiz gibi hemen bana atiyordu kendini. Sonra annemle karsilikli durduk. Cok yakin durduk ama. Oglum ikimizin arasinda gidip geldi kollarimiza tutunarak. Sonra bi baktik ilk adimini atti. Oyun oynuyormusuz gibi cok eglendi. Zaten dahada durmadi
Herhalleri ayrı güzel maşallah sanırım bundan sonra daha zor dönemler bizi bekliyor bizimkiside dışarıyı çok seviyor elinden tutunca çok hızlanıyorKaan Alp bugun disarida ilk defa ayakkabiyla yurudu hemde dayisinin ilk adim ayakkabisiyla
Basta yurumek istemedi evde oturmayan cocuk disarida pat diye yere oturdu sonra alisincada kosmaya basladi resmen bir ortasi yok bu cocugun
Bizimkide ayni hemen oturuveriyo korkuyor subat 5 dogumluBen 13 aylık olduk hala korku var bekliyoruz elinden tutunca yürüyor tek elini tutunca bile korkuyor
Mutlaka deneyeceğim teşekkür ederimKizlar bebekleri yurumeyenlere bi tavsiyede bulunayim. Benim bebegimde yeni 10 gundur yuruyor. Bebeginizin sirtini kanepeye yaslayin ve elinize bir oyuncagi alip cagirin. Arada 1 adimlik mesafe olsun. Benim bebegimde yurumekten korkuyordu. Elimi tutup gezerdi hep. Sonra bu sekilde 2 gun cagirdim. Ilk adimi attiktan sonra bi anda korkusunu yendi. Ilk adimini attiginda o kadar hosuna gittiki. Dahada durmadi her gecen gun daha fazla yurudu. O ilk korkuyu atmak cok onemli bence.
Biz bisol diye bir marka kullanıyoruz hem çok büyük değil hem de güzel ölçüyor ama nette yok galiba eşim eczanelere satışını yapıyo çok pahalı da değildi ayrıca hamileyken kulaktan Motorola almıştık ikisini kullanıyoruz boa hi de çok satılıyomuşKızlar önerdiğiniz temassız ateş ölçer ismi alabilirmiyim. Bosch iyi gibi kullanıcı yorumları 4.8 puan vermiş 158 TL gibi. Ne dersiniz
Bizde braun un temassızı var ama bi türlü güvenemiyorum sanki yanlış ölçücekmiş gibi geliyor kulaktan ölçenler daha mı güvenilir acaba diye düşünüyorum gerçi ben bizimkinin ateşini temassızla zor ölçüyorum bide kulaktan olanı alsam hayatta ölçtürmez. Bosch un fiyatı iyimiş ama pandemiden sonra fiyatları uçtu ateş ölçerlerin yorumları iyiyse alınabilir aslındaKızlar önerdiğiniz temassız ateş ölçer ismi alabilirmiyim. Bosch iyi gibi kullanıcı yorumları 4.8 puan vermiş 158 TL gibi. Ne dersiniz
Biz iyiyiz valla canım kv lere izmire gittik 5 gün kaldık kaçar gibi döndükHep bebislerden konusuyoruz sizler nasilsiniz neler yapiyorsunuz anneler