- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
İyi ki gitmemissiniz.Kızlar bizim yemek iptal oldu gideceğimiz ailenin çocuğunun öğretmeni pozitif çıkmış
Bu arada bime çay seti oyuncağı gelmiş gittim aldım deniz şimdi bize çay ikram ediyor halbuki öyküye almıştımmelamin tabak aldım üç gözlü onu da deniz istedi gidip öyküye bir daha alacağım.
Gitsek değişiklik olacaktı ama olmadıİyi ki gitmemissiniz.
Bende kaana oyuncak utu supurge falan almayi dusunuyorum cunku sadece onlarla oynarken mutlu oluyo elektrikli kablolu seyler cok hosuna gidiyo
Bizimkisi oyuncak sevmiyo sorun ordaGitsek değişiklik olacaktı ama olmadı
Bizimkiler çok sevdi çantası ev şeklinde. Öykü fincanları eline alıp dolaşıyor hatta dışarı çıktık eline almış. Çocuklara uğraşacakları oyuncaklar lazım. Deniz ilk çayları üzerimize attı nerdeyseAma sonra daha dikkatli taşımaya başladı. Komşuculuk oynuyoruz seviyorlar. Öykü de içiyormuş gibi yapıyor.
Biz de ciddi fark ediyo 10 buçuk gibi uyuyoruz daha az değil ama uyanma araları daha az oluyo gibşPeki 2.uykuyu uyudugudunda gece dahamı az uyandi. Bi çare artik o kadar yoruldum ki
Bizimkisinde hem ağlıyor süpürgeyi görünce hemde merak ediyor yanına gidiyorBizimkisi oyuncak sevmiyo sorun orda
Evde burada babannesinde bi dunya oyuncak var yuzune bakmiyo nerde supurge gorsun vuuu vuu diyo alana kadar yirtiyo kendini alincada bir mutlu oluyo ki gorme saatlerce nefes nefese saclarindan ter akana kadar oynuyo onunla diyorum ya degisik bir cocuk
Bizimkisi tam bir supurge hastasi zor bela ev supuruyoruz vallaBizimkisinde hem ağlıyor süpürgeyi görünce hemde merak ediyor yanına gidiyor
Umarım büyüncede bu sevdası devam ederBizimkisi tam bir supurge hastasi zor bela ev supuruyoruz valla
Haha umarimUmarım büyüncede bu sevdası devam eder
Bizimkide cok fazla yemek secer. Sebze ve et yemeklerini asla yemez. Sehriyeli tarhana corbasi pirincli yogurt corbasi yada sehriyeli tavuk suyu corba falan yapiyorum surekli. Birde peynirli pankek sever yer. Muzlu muhallebi yer. Bizim yedigimiz yemeklerden ne zaman sevipte yiyecek merak ediyorumKızlar bu çocuk taneli şeyler yemiyo direk diliyle dışarı çıkartıyo artık bunaldım kahvaltı falan yapmıyo sadece çorba içiyoruz
Ben 13 aylık olduk hala korku var bekliyoruz elinden tutunca yürüyor tek elini tutunca bile korkuyorSelam kızlar bizim gibi hâlâ yürümeyenler var mı aranızda
Bizde 12,5 aylık elinden tutunca gidiyor çokda hevesli aslında ama,yürümüyor çok üzülüyorum bu durumaBen 13 aylık olduk hala korku var bekliyoruz elinden tutunca yürüyor tek elini tutunca bile korkuyor
Bende üzülüyordum ama gerçekten yersiz bir üzüntüymüş nasılsa yürüyecek boş yere çünkü sürekli yok neden yemiyor neden yürümüyor konuşma dönemi gelince geç de konuşabilir bunun gibi bitmeyen bir endişe olacak ve bu çok stresli ve yorucu gelmeye başladıBizde 12,5 aylık elinden tutunca gidiyor çokda hevesli aslında ama,yürümüyor çok üzülüyorum bu duruma
Hayırlı olsun koştuğu günleri de görürsünüz inş.Kizlar bebekleri yurumeyenlere bi tavsiyede bulunayim. Benim bebegimde yeni 10 gundur yuruyor. Bebeginizin sirtini kanepeye yaslayin ve elinize bir oyuncagi alip cagirin. Arada 1 adimlik mesafe olsun. Benim bebegimde yurumekten korkuyordu. Elimi tutup gezerdi hep. Sonra bu sekilde 2 gun cagirdim. Ilk adimi attiktan sonra bi anda korkusunu yendi. Ilk adimini attiginda o kadar hosuna gittiki. Dahada durmadi her gecen gun daha fazla yurudu. O ilk korkuyu atmak cok onemli bence.
Benim oglum 5inde dogdu ve yürümüyorSelam kızlar bizim gibi hâlâ yürümeyenler var mı aranızda
Bizimki dis cikariyor galiba huzursuzlugunun sebebi o cunku bikac gündür kulağını tutuyo öyle uyuyoBiz de ciddi fark ediyo 10 buçuk gibi uyuyoruz daha az değil ama uyanma araları daha az oluyo gibş