- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Sağol. Ama bu benim deneyimim kimse yok yanımızda. Belki sizlerin ki farklı olur. Ama gerçekçi olmam gerekirse zor, sabır istiyor, kendinden baya veriyorsun değer tabi ama peş peşe bu kadar vermeye bence gerek yok.Allah yardımcın olsun zor işin bazen ikinciyi düşünüyorum sen aklıma gelince biraz daha büyüsün diyorum
Ayri yikiyorum ve uzun senelercede bu sekilde yikamayi planliyorum ki zaten kaanin cildi cok hassas egzamalari cikiyo kendi camasir deterjanimizi kaanin kiyafetlerinde kullanamam bizim camasirlarida onun deterjaniyla yikayamam o yuzden aynen devam hem bence boylesi kaan icin daha hijyenikKızlar öykünün kıyafetlerini ayrı yıkadım hep
artık ayırmasam mı diyorum
siz nasıl yıkıyorsunuz ?
Ben ilk zamanlar ayırdım. Sonra beraber yıkadım iki çocukta böyle oldu alerjik bir yapıları yoktu.Kızlar öykünün kıyafetlerini ayrı yıkadım hep
siz nasıl yıkıyorsunuz ?
Mutlu yıllarBizde dün doğum günümüzü kutladik. Cok eglendik. Ilk defa ailecek guzel fotograflarimiz oldu diyebilirim.amcamizin dugunundede guzel fotogralar cektirmeyi istemistik ama ali eymeni carsafta sallamaktan cekememistik. Bu sefer guzel gecti ama büyüdüğü için
Evet üst dişler ilk çıktığında çok yapmıştıKızlar sizin yavrucaklar da dişlerini gıcırtadıyolar mı ?üst dişi yeni çıkıyor daha bugün başladı gıcır gıcır
buyuk kizim 5 yasinda ,hala cocuklarin camasirlarini ayri yikarimKızlar öykünün kıyafetlerini ayrı yıkadım hep
siz nasıl yıkıyorsunuz ?
tavsiyem ilk cocuk en az 4 yasina girmeden 2. yi dogurmaAllah yardımcın olsun zor işin bazen ikinciyi düşünüyorum sen aklıma gelince biraz daha büyüsün diyorum
Dogum gununuz kutlu olsunBizde dün doğum günümüzü kutladik. Cok eglendik. Ilk defa ailecek guzel fotograflarimiz oldu diyebilirim.amcamizin dugunundede guzel fotogralar cektirmeyi istemistik ama ali eymeni carsafta sallamaktan cekememistik. Bu sefer guzel gecti ama büyüdüğü için
YumurtluyorsundurKizlar 10 gun once reglim bitti bu aksamdan beri wc ye gittigimde az az kahve akinti geliyo neden olabilir acaba
İlk defa boyle bir sey basima geldiYumurtluyorsundur
İki regl arasıysa yumurtlama kanaması olabiliyor.Kizlar 10 gun once reglim bitti bu aksamdan beri wc ye gittigimde az az kahve akinti geliyo neden olabilir acaba
Kanama seklinde degil peceteyle kurulaninca kahve akinti seklinde geliyo ama normal zamanda yok wc den sonra geliyoİki regl arasıysa yumurtlama kanaması olabiliyor.
Bir de bu ay bende iki kez ara kanama oldu doktora sordum, emzirdiğin müddetçe önemsiz sayarız dedi. Bir de sezaryenlilerde bir yıl sonra bile bu şekilde az kanama gelebilirmiş.
Benimde reglim 10 günü buluyor doğumdan sonra böyle oldu. Bu düzeni hiç sevmedim birde ilk 4-5 gün nasıl yoğun oluyor tuvaletten çıkamıyorum.Kanama seklinde degil peceteyle kurulaninca kahve akinti seklinde geliyo ama normal zamanda yok wc den sonra geliyo
Tamam lekelenme de olabilir.Kanama seklinde degil peceteyle kurulaninca kahve akinti seklinde geliyo ama normal zamanda yok wc den sonra geliyo
Benim gebelikten once 8 9 gun suruyodu 4 5 gunu yogun oluyodu simdi 7 8 en fazla ve daha az oluyo bende de ters teptiBenimde reglim 10 günü buluyor doğumdan sonra böyle oldu. Bu düzeni hiç sevmedim birde ilk 4-5 gün nasıl yoğun oluyor tuvaletten çıkamıyorum.
Gebelik durumu yoktur değil mi
Kum tas olsa agridan duramam sanirsam.Tamam lekelenme de olabilir.
Wc den sonra derken idrar yolundan mı geliyor? Öyle de olabilir,enfeksiyon ya da kum-taş düşürüyor olabilirsin mesela.
Mutlu yıllar canım iyi ki doğmuş Ali EymenBizde dün doğum günümüzü kutladik. Cok eglendik. Ilk defa ailecek guzel fotograflarimiz oldu diyebilirim.amcamizin dugunundede guzel fotogralar cektirmeyi istemistik ama ali eymeni carsafta sallamaktan cekememistik. Bu sefer guzel gecti ama büyüdüğü için
Brnim doğumdan önce öyleydi artık 10 günden sonra abdest alıp devam ediyorum kalmış kan oluyormuş öylr kahverengi bebekten önce doktora gitmiştim sorun var mı bundan dolayı diye doktor normal olabilir dedi sıkıntı yapma yaniBenim gebelikten once 8 9 gun suruyodu 4 5 gunu yogun oluyodu simdi 7 8 en fazla ve daha az oluyo bende de ters tepti
Gebelik olma ihtimali yok kocayla kaandan sonra fazla bulusamiyoruzayin 3unden beri istanbuldayim buraya gelince regl oldum zaten 10 gun once bitti
Kum tas olsa agridan duramam sanirsam.
İdrardan sonra yikayip kurulaninca akinti seklinde geliyo az bir sey. Bakalim bugunde devam edecek mi