Selozy cim selamBenim kız 12buçukta yatıp 8buçukta kalktı. İyice abarttı artık umarım geçicidir.
Böyle giderse akşam uyutmayacağım.
Aslında az. Sağlığını etkileyecek bir durum değil tabi.Selozy cim selam
Bu gece uykusu demi denizciğin
Bizim ki aylardır bu dediğim şekilde uyuyordà.bana gece uykusu için yeterli gibi geliyordu yani normali böyle diye düşünüyordum :) sen böyle yazinca acaba dedim
Gün içinde 2 kere uyuyor toplam 3 saat
Son uykudan 19.00 gibi kalkiyor .yeterli mi sence
Gece 12 de zorla uyuyor.uykum geldi diye bir şey yok onda.bizim geliyor onun gelmiyorAslında az. Sağlığını etkileyecek bir durum değil tabi.
Bu aylarda gece ortalama 10-11 saat uyurlarmış,8 saat bayağı yetişkin modu
Biz neredeyse her gün çıkıyoruz. Şükür bişiy olmadı. İyi bile gelir. Yeterki havaya uygun giyinsinler.Öykü şimdi uyudu gece kesin kalkacak. Sabaha kadar uyusa keşke. Normali bu aslında tam uyku saatleri. Bu saatte yatıp sabah kalkmaları lazım ama nerde.
iki çocuğu oyalayamaz oldum evcilik çay seti gibi bir şey alacam Pazartesi günü. Yorulmuyorlar ki uyusunlar. Burda bir kadın iyi küçük çocuğu yağmur kar demiyor çıkarıyor ben burunlarını uzattırmıyorum hasta olacaklar diyeama niyeti bozup çıkarsam mı diye düşünmeye başlamadım değil.
Biz burda kalıcı olmadığımız için kar kıyafeti almadık içlik üzerine eşofman giyiyorlar genelde. Baya kar yağdı. Deniz aslında çok sever karı ama üşütecekler diye korkuyorum. Artık burdan gidince çıkarlar pencereden izlemeye devam.Biz neredeyse her gün çıkıyoruz. Şükür bişiy olmadı. İyi bile gelir. Yeterki havaya uygun giyinsinler.
Mutlu yıllar YamanKızlarr doğum günümüzü yaptık Yaman çok şaşırdı balonları görünce çokta mutlu oldu aaa aa diye diye dolaştı yavrumpasta yedi ilk defa bir ağzına atışı var görmeniz lazım
İyiki doğmuş Yaman nice yıllaraKızlarr doğum günümüzü yaptık Yaman çok şaşırdı balonları görünce çokta mutlu oldu aaa aa diye diye dolaştı yavrumpasta yedi ilk defa bir ağzına atışı var görmeniz lazım
Çok güzel olmuş mutlu yıllar yaman a :)Kızlarr doğum günümüzü yaptık Yaman çok şaşırdı balonları görünce çokta mutlu oldu aaa aa diye diye dolaştı yavrumpasta yedi ilk defa bir ağzına atışı var görmeniz lazım
İyi ki dogmus yamanKızlarr doğum günümüzü yaptık Yaman çok şaşırdı balonları görünce çokta mutlu oldu aaa aa diye diye dolaştı yavrumpasta yedi ilk defa bir ağzına atışı var görmeniz lazım
Allah kolaylık versin bacım zor işin2’de yatıp 7’de kalktık uyumadık ağladık dolandık biraz deniz de 8’de kalktı biri tablet için ağlar biri huysuzluktan o kadar yoruldum ki ağlayana sinir oluyorum tek gözüm kapalı geziyorum gözlerim yanıyor eşimde niye negatifsin diyor. Ben 4 senedir uyumuyorum farkında mısın dedim ona da. Başım ve dişim ağrıyor çok yorgunum.
Ayrı yıkıyorum. Zaten bayağı kirletiyor birikiyor yani.Kızlar öykünün kıyafetlerini ayrı yıkadım hep
artık ayırmasam mı diyorum
siz nasıl yıkıyorsunuz ?
Zaten Öyküyü bir sabah erken kaldırıp uykusunu düzene sokman şarttı bugün yaparsın.2’de yatıp 7’de kalktık uyumadık ağladık dolandık biraz deniz de 8’de kalktı biri tablet için ağlar biri huysuzluktan o kadar yoruldum ki ağlayana sinir oluyorum tek gözüm kapalı geziyorum gözlerim yanıyor eşimde niye negatifsin diyor. Ben 4 senedir uyumuyorum farkında mısın dedim ona da. Başım ve dişim ağrıyor çok yorgunum.
Allah kolaylık versin bacım zor işin
Sen böyle yazdıkça ben yoruluyorum
Onlar Beraber oynadıkça sende dinlenirsin inşallah
Öykü 1.5 saat sonra uykusuzluğa yenildi emerek uyudu 12’ye kadar. Yani erken kalkma yalan oldu. Onu uyutunca bende yattım 5dakika sonra eşim çağırdı kahvaltıya ses vermedim baktım dürtüyor kıyamadım kalktım. Sonrada yatamadım deniz darlayınca kara çıkalım arabayı temizleyelim dedik onu yaptık yürüdük biraz. Şu an beraber oynamıyorlar öykü hevesli ama deniz oralı değil ben merkezci şu ara paylaşmıyor isyankar modda. Öykücüm de bakıp duruyor öyle.Zaten Öyküyü bir sabah erken kaldırıp uykusunu düzene sokman şarttı bugün yaparsın.
Babası da evdeyken daha rahat olur.
Allah yardımcın olsun zor işin bazen ikinciyi düşünüyorum sen aklıma gelince biraz daha büyüsün diyorumÖykü 1.5 saat sonra uykusuzluğa yenildi emerek uyudu 12’ye kadar. Yani erken kalkma yalan oldu. Onu uyutunca bende yattım 5dakika sonra eşim çağırdı kahvaltıya ses vermedim baktım dürtüyor kıyamadım kalktım. Sonrada yatamadım deniz darlayınca kara çıkalım arabayı temizleyelim dedik onu yaptık yürüdük biraz. Şu an beraber oynamıyorlar öykü hevesli ama deniz oralı değil ben merkezci şu ara paylaşmıyor isyankar modda. Öykücüm de bakıp duruyor öyle.