Bende kaani tek basima tutamayinca salona kocaman çit kurasim geliyo ama kaan onuda yikar gecerDeniz de arabaları çok seviyor.
Ben de sadece ucuz ve işlevsel olanları alıyorum. Aylardır sadece bul-tak oyuncak aldım. Aslında iç sesim salona kaydırak kur diyor
Ahşap oyuncakları deniz severek oynamıştı ama zaman zaman kafamıza da atmaya çalışıyordu. Baya bir eşleştirmeli oyuncak aldık. Plastiklerden çekiniyorum ağzına götürür diye. Denizinkileri kaldırdık küçük parçalılar tehlike oluşturmasın diye. Yavaş yavaş çıkarabiliriz aslında.Deniz de arabaları çok seviyor.
Ben de sadece ucuz ve işlevsel olanları alıyorum. Aylardır sadece bul-tak oyuncak aldım. Aslında iç sesim salona kaydırak kur diyor
Benim de aklıma geldi,Denizi içine koyduğumu ve sonrasındki tepkisini bir saniye hayal ettim ve vazgeçtimBende kaani tek basima tutamayinca salona kocaman çit kurasim geliyo ama kaan onuda yikar gecer
Biz onu yaptık ağzı kanla doldu bugün de anneme gittik iki dk bahçede düştü burnu soyuldu betona vurdu artık suçluluk hissini bıraktım böylr büyüyceklerİlk kanli kazamizi yaptik aksamlari en son raddede enerji patlamasi yasayan oglum disleriyle dudagini yardi burnunuda vurdu kizartti ders aldi mi asla 5 dk sonra yine ayni seyleri yapmaya devam
Sagol canimZeyf geçmiş olsun
Biz henüz yaptırmadık. Ateş yapan bir aşıymış evet.Bugun sabah gittik kan idrar verdik sonuclar yarin cikacak.
Bu dr da aşı sirasiyla oynadi
Bexero nimenrix bexero yapalim dedi kendi doktorumuzun verdigi kagidi bulamadim bende o an tamam dedim . Aşidan yarim saat once ates dusurucu ver bexero cok ates yapar dedi insaAllah cok yukselmez atesi.
Yaptiran arkadaslar sizin atesiniz cikti mi ciktiysa kaca kadar cikti ?
Biz şimdi nimenrix yaptırdık doktor iki farklı aşı aynı gün yapılabilir dedi ama ayrı günlerde olacaksa bir ay arayla olur dedi. Nimenrix de ateş yapar dediler bakalım olacak mı. Eşim bexero ya karşı denize neyse öyküye de o olsun diyor ilginç bir bakış açısı var illa olacaksa araştırıp yaptıracakmışızBugun sabah gittik kan idrar verdik sonuclar yarin cikacak.
Bu dr da aşı sirasiyla oynadi
Bexero nimenrix bexero yapalim dedi kendi doktorumuzun verdigi kagidi bulamadim bende o an tamam dedim . Aşidan yarim saat once ates dusurucu ver bexero cok ates yapar dedi insaAllah cok yukselmez atesi.
Yaptiran arkadaslar sizin atesiniz cikti mi ciktiysa kaca kadar cikti ?
İnsaAllah sonuclari guzel cikar. Asiyi 15inden sonra olacagiz bakalim insaAllah onuda sıkıntısız atlatiriz.Biz henüz yaptırmadık. Ateş yapan bir aşıymış evet.
Şimdiden geçmiş olsun,sonuçlarınız güzel,geceniz ateşsiz olsun
Gecmis olsun. Dr da 1 ay arayla yapilacak dedi. Kendi doktorumuzun dedigi gibi olmadi sirasi ama ne bileyim ben olsunda artik nasil yapiyolarsa hepsi bi farkli soyluyo doktorlarda insanin beynini yakiyo.Biz şimdi nimenrix yaptırdık doktor iki farklı aşı aynı gün yapılabilir dedi ama ayrı günlerde olacaksa bir ay arayla olur dedi. Nimenrix de ateş yapar dediler bakalım olacak mı. Eşim bexero ya karşı denize neyse öyküye de o olsun diyor ilginç bir bakış açısı var illa olacaksa araştırıp yaptıracakmışız
Denize de bexero yaptırabilirsiniz.Biz şimdi nimenrix yaptırdık doktor iki farklı aşı aynı gün yapılabilir dedi ama ayrı günlerde olacaksa bir ay arayla olur dedi. Nimenrix de ateş yapar dediler bakalım olacak mı. Eşim bexero ya karşı denize neyse öyküye de o olsun diyor ilginç bir bakış açısı var illa olacaksa araştırıp yaptıracakmışız
Dün de konuştuk ya, saat başı kalkmalar çok normal sayılıyor. Annelerin yarısının şikayeti zatenİnsaAllah sonuclari guzel cikar. Asiyi 15inden sonra olacagiz bakalim insaAllah onuda sıkıntısız atlatiriz.
Gece saat basi kalkmalarada pek bir sey demedi aliskanliktir dedi gecti. Hastalik belirtisi olsaydi farkli tepkiler gosterirdi dedi.
Gecmis olsun. Dr da 1 ay arayla yapilacak dedi. Kendi doktorumuzun dedigi gibi olmadi sirasi ama ne bileyim ben olsunda artik nasil yapiyolarsa hepsi bi farkli soyluyo doktorlarda insanin beynini yakiyo.
Çok geçmiş olsun. En azından sebebi belli ateşin, bir şeyi yok çok şükür. Düzenli ateş düşürücü ile atlatırsınız. Yıpratma kendiniKızlar 1 yaş aşısı bizi bitirdi. Ateşimiz çok zor düşüyor 3 gün sürebilir dedi dr doktora gittik mecburen yavrum resmen titredi dün gece. Yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert. Bir de üşütmüş nefes alamadı buhar ve kortizon veriyorum. Annelik çok zor , gerçekten çok korktum, çok yorgunum..
Haftada bir yiyor, gerek görmedim.Merhaba. Bebeklere balık yağı kullanıyor musunuz? Haftada iki kez balık yemiyorsa haftada iki gün balık yağı önerdi doktorumuz.