2020 Şubat Anneleri

Deniz de arabaları çok seviyor.
Ben de sadece ucuz ve işlevsel olanları alıyorum. Aylardır sadece bul-tak oyuncak aldım. Aslında iç sesim salona kaydırak kur diyor
Bende kaani tek basima tutamayinca salona kocaman çit kurasim geliyo ama kaan onuda yikar gecer

Deniz de arabaları çok seviyor.
Ben de sadece ucuz ve işlevsel olanları alıyorum. Aylardır sadece bul-tak oyuncak aldım. Aslında iç sesim salona kaydırak kur diyor
Ahşap oyuncakları deniz severek oynamıştı ama zaman zaman kafamıza da atmaya çalışıyordu. Baya bir eşleştirmeli oyuncak aldık. Plastiklerden çekiniyorum ağzına götürür diye. Denizinkileri kaldırdık küçük parçalılar tehlike oluşturmasın diye. Yavaş yavaş çıkarabiliriz aslında.
Çocukların ve bizim kullanmadığımız eşyaları satışa çıkardık. Oyun halısı masaları bizim yatak köşe takımı ve eliptik bisiklet. Bisiklete yarın bakacaklar. Eşya alırken çok çok düşünmek lazım.

İlk kanli kazamizi yaptik aksamlari en son raddede enerji patlamasi yasayan oglum disleriyle dudagini yardi burnunuda vurdu kizartti ders aldi mi asla 5 dk sonra yine ayni seyleri yapmaya devam

İlk kanli kazamizi yaptik aksamlari en son raddede enerji patlamasi yasayan oglum disleriyle dudagini yardi burnunuda vurdu kizartti ders aldi mi asla 5 dk sonra yine ayni seyleri yapmaya devam
Biz onu yaptık ağzı kanla doldu bugün de anneme gittik iki dk bahçede düştü burnu soyuldu betona vurdu artık suçluluk hissini bıraktım böylr büyüycekler
Bazı çocukların karakteri ben artık kabullendim uyku sevmiyo ama yaş sendromu da var bugün hadi yerde durmuyo kucakta da ağlıyo yere koyuyorum ağlıyo en son dışarı çıktık düştük rahatladı

Bugun sabah gittik kan idrar verdik sonuclar yarin cikacak.

Bu dr da aşı sirasiyla oynadi
Bexero nimenrix bexero yapalim dedi kendi doktorumuzun verdigi kagidi bulamadim bende o an tamam dedim . Aşidan yarim saat once ates dusurucu ver bexero cok ates yapar dedi insaAllah cok yukselmez atesi.

Yaptiran arkadaslar sizin atesiniz cikti mi ciktiysa kaca kadar cikti ?

Biz henüz yaptırmadık. Ateş yapan bir aşıymış evet.
Şimdiden geçmiş olsun,sonuçlarınız güzel,geceniz ateşsiz olsun

Biz şimdi nimenrix yaptırdık doktor iki farklı aşı aynı gün yapılabilir dedi ama ayrı günlerde olacaksa bir ay arayla olur dedi. Nimenrix de ateş yapar dediler bakalım olacak mı. Eşim bexero ya karşı denize neyse öyküye de o olsun diyor ilginç bir bakış açısı var illa olacaksa araştırıp yaptıracakmışız

Bugün çok zor geçiyor Deniz gerçekten sabrımı zorluyor. Kahvaltı yapmadan çikolata yemek için tutturdu. Baya mücadele ettik nasıl inatçı. Sonra kanepede zıplar yastıkların düğmelerini koparır bana tükürür üstünü giymez kıyafetini öyküye bana savurup vurur. Kanepede nereye otursam uzansam benim yerim deyip üzerime atlıyor. Tuvaletim geldi der gideriz yapmaz 3 kez oldu sonra ışıkları tamamen kapatıp çişini yapmaya çalışıyor. Yalan yok bir iki kere sarstım çünkü tükürük olayı çileden çıkardı sonra hiç tepki vermedim her yerime tükürdü. Oturup ağladım. Konuştum sevdiğimden üzüldüğümden bahsettim. Bilinçli olarak tablet almak için eziyet ediyor ama vermedim. Bugün ekstra sınırlarımı deniyor beni isteyerek üzüyormuş herşeyi tabiki vereceksin yapacaksın diyor 3 yaşındasın oğlum doğurdum da kölende olmadım dedim artık eşime yine Ali’cim diyor evlat harika filanda birde bu tarafı var. Alıp başımı gidesim var ama gidecek yer yok

Biz henüz yaptırmadık. Ateş yapan bir aşıymış evet.
Şimdiden geçmiş olsun,sonuçlarınız güzel,geceniz ateşsiz olsun
İnsaAllah sonuclari guzel cikar. Asiyi 15inden sonra olacagiz bakalim insaAllah onuda sıkıntısız atlatiriz.
Gece saat basi kalkmalarada pek bir sey demedi aliskanliktir dedi gecti. Hastalik belirtisi olsaydi farkli tepkiler gosterirdi dedi.
Gecmis olsun. Dr da 1 ay arayla yapilacak dedi. Kendi doktorumuzun dedigi gibi olmadi sirasi ama ne bileyim ben olsunda artik nasil yapiyolarsa hepsi bi farkli soyluyo doktorlarda insanin beynini yakiyo.

Denize de bexero yaptırabilirsiniz.
İki canlı aşı aynı gün yapılmazsa arasında bi ay olmalıdır ama canlı olmayanlar için böyle bir durum yok. Doktorlar eksik bilgi veriyor,hepsinin de kendi yorumu var tabii. Bexero için ben de daha karar vermedim..

Dün de konuştuk ya, saat başı kalkmalar çok normal sayılıyor. Annelerin yarısının şikayeti zaten

Deniz dün gece 3buçukta uyandı 7de uyudu. Sürekli kıvrandı, gözleri kapanıyor ama dalamıyor.
Arada böyle uyanıp geri dalamadığı geceler olurdu,alışmasın diye odadan çıkarmıyordum.
Bu kadar uzun sürdüğü ilk kez oldu.
Umarım tekrarlamaz

Kızlar 1 yaş aşısı bizi bitirdi. Ateşimiz çok zor düşüyor 3 gün sürebilir dedi dr doktora gittik mecburen yavrum resmen titredi dün gece. Yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert. Bir de üşütmüş nefes alamadı buhar ve kortizon veriyorum. Annelik çok zor , gerçekten çok korktum, çok yorgunum...

Çok geçmiş olsun. En azından sebebi belli ateşin, bir şeyi yok çok şükür. Düzenli ateş düşürücü ile atlatırsınız. Yıpratma kendini

Merhaba. Bebeklere balık yağı kullanıyor musunuz? Haftada iki kez balık yemiyorsa haftada iki gün balık yağı önerdi doktorumuz.

Kızlarr nasılsınuzz bayadır giremiyordum inşallah iyisinizdir
Aslında size birşey danışmak istiyorum çok arada kaldım şimdi benim annemler bana yardıma geliyorlar ya daha önce yazmıştım biraz sıkıntılar oluyor ister istemez acaba diyorum 1 haftalığına kayınvalidemleri alıp gelse eşim annemlerde bu arada blraz dinlenmiş ve uzaklaşmış olurlar. Ama şöyle bişey var kayınpederim de felçli yani kendi ihtiyacını görebiliyor ama onun haricinde hiç birşey yapamaz eğer kv leri çağırırsak Yamanın tüm bakımı bende olacak mecburen tabi birde eşim alıp gelicek 6 saat sürüyor yol git gel 12 saat hem yorulacak hemde ekstra masraf olucak şimdi buraya yazınca da kv leri getirmek pek mantılkı gelmedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…