Bu aşılar aşı takviminde olmadığı için sorumluluk almıyorlar ama fikirlerini de söylüyorlar. Ben daha karar veremedim ama yaptırırım diye düşünüyorum.Bende kendi doktorumuza sordugumda isaretledigi aylarda kendi cocugunada yaptirdigini soyledi off su doktorlar neden bir ortak kaniya varamiyolar acaba
Ben şu parti malzemeleri satılan dükkanalr var ya ordan almayı planlıyorum ama daha gidip bakmadım internetten daha ucuza olur gibi aslında. Bizimde 19 unda doğum günümüz sadece pasta siparişi verdim bakalım diğer şeyleri şubat 10 undan sonra alayım diyorumSlm kizlar Şubat 29 doğum günü partisi yapacağız 20 kişilik aile sadece. Kızımın kıyafeti tm pasta tm süsler palonlar afişler falan kaldı intagram da bir kaç sayfa var satan ama guvenemedim. Varmı memnun kaldığınız aldığınız bir site.
Yaa bende parti malzemeler satan yerden almayı planlıyordum ama sanki oralardan pahalıya gelir gibi geldi bi bakayım bende trendyolaBen trendyoldan aldım memnun kaldım gayet güzel geldi ve uygundu
Bizim doktorumuzBende kendi doktorumuza sordugumda isaretledigi aylarda kendi cocugunada yaptirdigini soyledi off su doktorlar neden bir ortak kaniya varamiyolar acaba
Kan normal bildiğimiz şekilde alınıyor. Gözünde büyütme aşıdan farkı yok.Ya çocuklar hastalanmasınnbizimkinin hiç bişeyi yokken çarşamba gece aniden ateşlendi ilk defa böyle ateşlendi yavrum perşembede biraz halsiz olunca zaten kontrole gidecektik dedim gidelim hastaneye gittik doktor muayene etti fln bize covid belirtisi olabilir dedi dedik bizde bişey yok zaten kimseyle görüşmüyoruz 4 kişiyiz bi babam markete gidiyor bi eşim işe gidiyor oda kendi arabamızla gidiyor iş yerindede 3-4 kişiler ve yakın oturmuyorlar birbirlerine dönüşümlü çalışıyorlar zaten o zaman sizde belirti
Yoksa influenza bu dedi valla nerden bulaştı anlamadık ilaç verdi baya onları kullanıyoruz bakalım ateşi tam düşmüş değil benimde aklıma şimdi şu 6. Hastalık geldi o olabilrimi acaba diye düşündüm tabi doktorda aklıma gelmedi Yaman da hiçççç durmadı doktoru görür görmez ağlamaya başladı inşallah ilaçlar işe yarar. Haftaya çarşamba da kan tahlilleri yapılacak 1 yaş için kan nasıl aldırcaz acabakan aldırmanın kolay bi yöntemi varmı kızlar bi yandan annemlerle uğraşıyorum dediğim hiç bişeyi yapmıyor aksine kendi bildiğini okuyor en basiti çocuğun ateşi var tutturdu üstünü örtelim diye ateşi var diyorum üşümesin diyor valla hamile olmasam dicem gelmeyin ben bakarım 5 yıl üniversite 9 yıl da evlilik 14 yıldır hiç bukadar iç içe değildik 11 aydır resmen anne baba zehirlenmesi yaşıyorum
Off nasıl dolmuşsam yazdıkça yazdım valla
6. Hastalıktır şu sıra salgın sanırım sizin de öyle olabilir 3 gün ateşi yüksekti bizim de şimdi se vücudu kızarıklık döktü atletleydi 3 gün gece de sürekli suyla tampon yaptık alnına boynunaYa çocuklar hastalanmasınnbizimkinin hiç bişeyi yokken çarşamba gece aniden ateşlendi ilk defa böyle ateşlendi yavrum perşembede biraz halsiz olunca zaten kontrole gidecektik dedim gidelim hastaneye gittik doktor muayene etti fln bize covid belirtisi olabilir dedi dedik bizde bişey yok zaten kimseyle görüşmüyoruz 4 kişiyiz bi babam markete gidiyor bi eşim işe gidiyor oda kendi arabamızla gidiyor iş yerindede 3-4 kişiler ve yakın oturmuyorlar birbirlerine dönüşümlü çalışıyorlar zaten o zaman sizde belirti
Yoksa influenza bu dedi valla nerden bulaştı anlamadık ilaç verdi baya onları kullanıyoruz bakalım ateşi tam düşmüş değil benimde aklıma şimdi şu 6. Hastalık geldi o olabilrimi acaba diye düşündüm tabi doktorda aklıma gelmedi Yaman da hiçççç durmadı doktoru görür görmez ağlamaya başladı inşallah ilaçlar işe yarar. Haftaya çarşamba da kan tahlilleri yapılacak 1 yaş için kan nasıl aldırcaz acabakan aldırmanın kolay bi yöntemi varmı kızlar bi yandan annemlerle uğraşıyorum dediğim hiç bişeyi yapmıyor aksine kendi bildiğini okuyor en basiti çocuğun ateşi var tutturdu üstünü örtelim diye ateşi var diyorum üşümesin diyor valla hamile olmasam dicem gelmeyin ben bakarım 5 yıl üniversite 9 yıl da evlilik 14 yıldır hiç bukadar iç içe değildik 11 aydır resmen anne baba zehirlenmesi yaşıyorum
Geçmiş olsun çocuklar hasta olmasınlar gerçekten çok üzülüyorum. Allah şifa versin çabucak atlatırsınız inş.Ya çocuklar hastalanmasınnbizimkinin hiç bişeyi yokken çarşamba gece aniden ateşlendi ilk defa böyle ateşlendi yavrum perşembede biraz halsiz olunca zaten kontrole gidecektik dedim gidelim hastaneye gittik doktor muayene etti fln bize covid belirtisi olabilir dedi dedik bizde bişey yok zaten kimseyle görüşmüyoruz 4 kişiyiz bi babam markete gidiyor bi eşim işe gidiyor oda kendi arabamızla gidiyor iş yerindede 3-4 kişiler ve yakın oturmuyorlar birbirlerine dönüşümlü çalışıyorlar zaten o zaman sizde belirti
Geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah ben geçen ay kan aldırdım vitamin vs bakılsın diye zor alıyorlar heleki asmdeki hemşireler birde bebeğin benimki gibi tombulsa elini iyice sıktılar damar bulmak için çok ağladı pişman oldum telefon actikta öyle sustu inşallah seninki öyle olmaz. Süsleme işini bende satan yerlerden görerek alcam artık trendyoll GittiGidiyor vs baktım yorumlarda bu fiyata ancak bu falan yazıyor guvenemedim il lk çocuk olunca ozeniyoruz haliyle bunu dusunuyorum Eki Görüntüle 2772254Ya çocuklar hastalanmasınnbizimkinin hiç bişeyi yokken çarşamba gece aniden ateşlendi ilk defa böyle ateşlendi yavrum perşembede biraz halsiz olunca zaten kontrole gidecektik dedim gidelim hastaneye gittik doktor muayene etti fln bize covid belirtisi olabilir dedi dedik bizde bişey yok zaten kimseyle görüşmüyoruz 4 kişiyiz bi babam markete gidiyor bi eşim işe gidiyor oda kendi arabamızla gidiyor iş yerindede 3-4 kişiler ve yakın oturmuyorlar birbirlerine dönüşümlü çalışıyorlar zaten o zaman sizde belirti
Eki Görüntüle 2772256Geçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah ben geçen ay kan aldırdım vitamin vs bakılsın diye zor alıyorlar heleki asmdeki hemşireler birde bebeğin benimki gibi tombulsa elini iyice sıktılar damar bulmak için çok ağladı pişman oldum telefon actikta öyle sustu inşallah seninki öyle olmaz. Süsleme işini bende satan yerlerden görerek alcam artık trendyoll GittiGidiyor vs baktım yorumlarda bu fiyata ancak bu falan yazıyor guvenemedim il lk çocuk olunca ozeniyoruz haliyle bunu dusunuyorum Eki Görüntüle 2772254
Cok gecmis olsun canimYa çocuklar hastalanmasınnbizimkinin hiç bişeyi yokken çarşamba gece aniden ateşlendi ilk defa böyle ateşlendi yavrum perşembede biraz halsiz olunca zaten kontrole gidecektik dedim gidelim hastaneye gittik doktor muayene etti fln bize covid belirtisi olabilir dedi dedik bizde bişey yok zaten kimseyle görüşmüyoruz 4 kişiyiz bi babam markete gidiyor bi eşim işe gidiyor oda kendi arabamızla gidiyor iş yerindede 3-4 kişiler ve yakın oturmuyorlar birbirlerine dönüşümlü çalışıyorlar zaten o zaman sizde belirti
Nice yılları olsun sağlıkla sıhhatle inşallah. Bakalım bizimm gız napıcakDogum gununu kaan kendi kendine sabote etti surekli meme meme diye agladi resimlerde durmadi hic ama olsundu yine de guzeldi
Amin ins hepsininNice yılları olsun sağlıkla sıhhatle inşallah. Bakalım bizimm gız napıcak
İyi ki doğdun KaanDogum gununu kaan kendi kendine sabote etti surekli meme meme diye agladi resimlerde durmadi hic ama olsundu yine de guzeldi
Tesekkur ederizİyi ki doğdun Kaan
İyi ki doğmuş KaanDogum gununu kaan kendi kendine sabote etti surekli meme meme diye agladi resimlerde durmadi hic ama olsundu yine de guzeldi
İnşallah kolay alırlar benim damarlarım çok zor bulunuyor kan verirken eziyet çekiyorum resmen inşallah Yaman da bana benzememiştir.Kan normal bildiğimiz şekilde alınıyor. Gözünde büyütme aşıdan farkı yok.
Aileyle bir arada çok zor ama kendini doldurma derim, uzun süre beraber kalacaksınız gibi duruyor. Onlara daha da fazla ihtiyacın olacak. Yardımcı oluyorlar ama olurken illaki karışıyorlar da, başka türlüsü mümkün değil.
Çok geçmiş olsun, test yapmadılar mı?
Bizde aniden çıkan ateş var birde çok ishal değil ama kaka miktarında artış ateşte bi çok şeyde yükselir bana da influenzadan çok 6. Hastalığı düşündürdü ama tabi tanı koyamıyoruz6. Hastalıktır şu sıra salgın sanırım sizin de öyle olabilir 3 gün ateşi yüksekti bizim de şimdi se vücudu kızarıklık döktü atletleydi 3 gün gece de sürekli suyla tampon yaptık alnına boynuna
Ama doktorun dediğine bakmak lazım 6.hastalığın belirtileri netmiş bize doktır kocit teması var mı dedi yok deyince direk 6.hastalık dedi
inşallah artık düşer ateşi o halsiz olunca bize de bi mutsuzluk çöküyorGeçmiş olsun çocuklar hasta olmasınlar gerçekten çok üzülüyorum. Allah şifa versin çabucak atlatırsınız inş.
Arada ebeveyn zehirlenmesi gibi gelebilir ama öyle düşünme Allah yokluklarını göstermesin çocuğunu güvenle evde bırakabiliyorsun bu çok önemli birşey ona canı gibi bakacak birine emanet edebiliyorsun. Bu bizim için bir lütuf ama anacım bu lütfu gıdım gıdım tattırıyor ateş almaya gelmiş gibi gelip hemen kaçıyor. Bende onun çoğu şeyine takarım. Sonra kızarım kendime annemin bize birşey yapmadık diye tavır yaptığını hiç görmedim. Olumlu bakmaya bak senin onlarla daha çok yolun var gibi görünüyor
Bizimkide biraz kilolu doktoru zor alabilirler dedi kan valla gözüm korkuyor eşimde aldırmayalım diyo onu ikna etmeye çalışıyorum bi yandan bizde sevdiği şeyleri götürelim bari yanımızda da anca susturıurızGeçmiş olsun çabucak iyileşir inşallah ben geçen ay kan aldırdım vitamin vs bakılsın diye zor alıyorlar heleki asmdeki hemşireler birde bebeğin benimki gibi tombulsa elini iyice sıktılar damar bulmak için çok ağladı pişman oldum telefon actikta öyle sustu inşallah seninki öyle olmaz. Süsleme işini bende satan yerlerden görerek alcam artık trendyoll GittiGidiyor vs baktım yorumlarda bu fiyata ancak bu falan yazıyor guvenemedim il lk çocuk olunca ozeniyoruz haliyle bunu dusunuyorum Eki Görüntüle 2772254
Ahh cokca aminn canimm tum bebislerin gece uykulari rahat ve deliksiz olsun insİyi ki doğmuş KaanSağlıklı mutlu nice seneleriniz olsun yeni yaşı bol bol uyku getirsin
Tesekkurler