- 29 Temmuz 2019
- 3.742
- 6.111
- 40
Teşekkür ederiz. Üstten 3 diş aynı anda çıktı.Oo sizinde baya disleriniz cikmis sizinkilerde hayirli olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz. Üstten 3 diş aynı anda çıktı.Oo sizinde baya disleriniz cikmis sizinkilerde hayirli olsun :)
Kızlar kahvaltıda neler yediriyorsunuz bebitolarınıza
1 elma yulaf unu 1 yumurta sarısı ve 1 kaşık yoğurtla pankek yapıyorum onları yiyor birde yoğurttan lor peyniri kestiriyorum onu yiyor zeytin verdim sevmedi o yüzden zeytin vermiyorum hergün bunları yiyor bazen bizim peynirleri suda bekletip peynir de veriyorum ben çok değişik olmuyor kahvaltı öğünü ama severek yiyorKızlar kahvaltıda neler yediriyorsunuz bebitolarınıza
Bizim de öyle yapıyor distendir muhtemelen canımKızlar yaa sizin çocukların kaka sıklığı nedir? Bizimki 3-4 gündür nerdeyse 4-5 defa kaka yapıyor ama öyle ishal değil kaka görünümüde normal iştahı keyfide yerinde acaba çok yiyor o yüzden mi diyorum birde yumurta beyazı tattırdım acaba o mu yaptı diyorum 2 gündür tam yumurta veriyordum birde diş mi gelecek ne gelecek (6 dişi var) el ağızdan çıkmıyor oyüzden mi diyorum kafamda deli sorular size sorayım dedim bide
Diş çıkarma döneminde olabiliyor. Sürekli olursa yumurta beyazından şüphelenebilirsin. On gün kadar kesip takip edersin.Kızlar yaa sizin çocukların kaka sıklığı nedir? Bizimki 3-4 gündür nerdeyse 4-5 defa kaka yapıyor ama öyle ishal değil kaka görünümüde normal iştahı keyfide yerinde acaba çok yiyor o yüzden mi diyorum birde yumurta beyazı tattırdım acaba o mu yaptı diyorum 2 gündür tam yumurta veriyordum birde diş mi gelecek ne gelecek (6 dişi var) el ağızdan çıkmıyor oyüzden mi diyorum kafamda deli sorular size sorayım dedim bide
Muzlu ya da elmali pankekKızlar kahvaltıda neler yediriyorsunuz bebitolarınıza
Daha önceki dişlerde hiç böyle olmamıştı bende korktum bişey mi oldu diyeBizim de öyle yapıyor distendir muhtemelen canım
Vermiyorum artık yumurta beyazını bi deneyim bakalım belki ondan oldu6 tane dişi var alt yan dişler gelecek sanırım eli ağzından çıkmıyor oda yapmış olabilir 6 tanesi çıkarken hiç böyle olmamıştı o yüzden şaşırdım bendeDiş çıkarma döneminde olabiliyor. Sürekli olursa yumurta beyazından şüphelenebilirsin. On gün kadar kesip takip edersin.
6 gun sonra 1 yasinda olacagiz gunduz 3 saat arayla 2 uyku yapiyoruz.Merhabalar. Bebeğiniz gündüz uykusunu 1 kez mi 2 kez mi uyuyor? Bir yaşına giren bebek anneleri ,inek sütü icirmeye başladınız mı?
Genelde 2 uyku oluyor. İnek sütü vermeyi şuanlık düşünmüyorum gerekli görmüyorum açıkçasıMerhabalar. Bebeğiniz gündüz uykusunu 1 kez mi 2 kez mi uyuyor? Bir yaşına giren bebek anneleri ,inek sütü icirmeye başladınız mı?
Bebeğinize öğün olarak inek sütü vermeniz tavsiye edilmez. Demir eksikliği yapar uzmanlar pek bir faydası olmadığı görüşünde.Ben de halen emziriyorum ama sütüm öyle çok degil. Peynir yiyiyor ama yoğurt hiç yemiyor. Dr. İnek sütü verebilirsin ama tercihim mama olur dedi.kararsiz kaldım ben de. Geçmişte anne sütüne ek olarak mama kullanmistim
İki kez uyuyor.Merhabalar. Bebeğiniz gündüz uykusunu 1 kez mi 2 kez mi uyuyor? Bir yaşına giren bebek anneleri ,inek sütü icirmeye başladınız mı?
İnek sutunden ziyade eger vermeyi dusunuyorsaniz bulabilirseniz organik keci sutu verin inek sutune oranla besleyici degeri daha fazlaBen de halen emziriyorum ama sütüm öyle çok degil. Peynir yiyiyor ama yoğurt hiç yemiyor. Dr. İnek sütü verebilirsin ama tercihim mama olur dedi.kararsiz kaldım ben de. Geçmişte anne sütüne ek olarak mama kullanmistim