- 24 Eylül 2014
- 1.151
- 1.566
Ben verdim canım ateşi yoktu ama halsiz gibiydi calpolu verince kendine geldi bebeğimHepiniz 2. Ay alışından sonra ateşi olmasa da calpol verdiniz mi ? Bana ateşi olursa ver dedi ateşi olmadı bende vermedim
Anladım canım başka bi arkadaşta yazmış 6 güne kadar huzursuzluk olabilir diye bizimkini biraz huzursuz etti demekkiCanım ben dünden sokağa çıkma yasağını geçirmek için anneme gelmiştim ev değişik olduğu için sanırım dikkatini çekiyor pek huysuzlanmadı benimki uyanıyor bakınıyo faln ağlamadı pek ama ben sabh yine calpol verdim akşm üstü sadece bi ara fazla ağladı o zamnda uykusunu alamamıştı ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama yine de belki ağrısı vardır diye calpol verdim bi ölçek daha. Bi de burada babam annem falan da ilgileniyor tek yük bana kalmadığı için huysuzlansa bile anlayamamış olabilirim ama anormal bi hali yoktu herzamnki kadar ağladı hep fazla değil
yok canım bende kıyamam öyle ağlarken bırakmaya yazık el kadar bebeklereKızlar uyku eğitimini (özellikle beşiğine bırak biraz ağlar susar, ağlaması protesto amaçlı falan diyenleri) hiç ama hiç tavsiye etmem. Bebeğiniz ağlayarak uyumayı değil, sadece sizin gelmeyeceğinizi(ya da yanında olsanızda desteklemeyeceğinizi) öğrenir. Güvenli bir bağ kurmaz, öğrenilmiş çaresizlik durumu yaşar. Okul öncesi ve pdr eğitimi almış biri olarak söylüyorum. Kulakdan dolma kesinlikle değil.
Canım derin uykuya geçince pek çiş yapmazmış bebişler sen gün içinde yine takip et bi azlık olursa doktoruna sor mutlakaKızlar bebişimin bezini 10-11 arası değiştirmiştim sonra uyudu 3 gibi uyandı emzirdim altını almk için bezine baktım hiç çiş yapmamış ilk defa böyle oluyor bu kadar saat çiş yapmaması normal mi. Normalde 2 saatte 3 saatte birde baksam bezi çişli olurdu. Kilo alımı iyi sadece anne sütü veriyorum neden böyle oldu ki