- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
Tşk ederm cnmGoogleye mastit için emzirme pozisyonu yaz çıkıyo canım ters emzirmeymiş adı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederm cnmGoogleye mastit için emzirme pozisyonu yaz çıkıyo canım ters emzirmeymiş adı
kaç aylık cnm? Ne sıklıkla emiyor? Sağınca kaç cc çıkıyor?
ben günde 3 kez 60 ml veriyordum şimdi yani toplamda 180 cc. Şimdi 240 cc ye çıkardık. Büyüdüğü için ihtiyacı artıyor tabi.Ben 3 günde bir ölçüm yapıyorum. Geçen ölçümde kilo almamıştı. Şimdi de normal almış ama arttırmamız lazım diğer yaşıtlarına yetişmesi için. Bizim ki erken doğunca küçük kilosu
Allah kavuştursun canım. çok zorlanıyor insan ilk gittiğinde. 45 gün kaldı annem, gittiği gün içim çok kötü olmuştu. bunalıma girebilirdim ama çocuklardan vakit kalmadıAnnem izin aldı kızlar bugün gidiyor . Artık daha zor günler başlıyor benim için. Alışmıştık ona da özellikle Deniz beraber oynuyorlardı. Üzülmemeye çalışıyorum ama şimdiden gözlerim dolmaya başladı.
Allah kavuştursun canım yaparsın sen alışırsınız bir süre sonra virüs biter sen gidersin yanınaAnnem izin aldı kızlar bugün gidiyor . Artık daha zor günler başlıyor benim için. Alışmıştık ona da özellikle Deniz beraber oynuyorlardı. Üzülmemeye çalışıyorum ama şimdiden gözlerim dolmaya başladı.
Bizde yaptıracaz rota aşısını 3 ayda canım bizim kakada kan çıktı 15 gündür o yüzden biraz tedirginim. Bu aşı içimSağol canım şuan bi sorun yok çok şükür, yavaş yavaş yaptım bende
Gecmis olsun. Neden oyle oldu acaba ?Bizde yaptıracaz rota aşısını 3 ayda canım bizim kakada kan çıktı 15 gündür o yüzden biraz tedirginim. Bu aşı içim
Galiba alerjisi varGecmis olsun. Neden oyle oldu acaba ?
Aaa çok geçmiş olsun canım neden olmuş pekiiBizde yaptıracaz rota aşısını 3 ayda canım bizim kakada kan çıktı 15 gündür o yüzden biraz tedirginim. Bu aşı içim
3 ay benim mesela 2. Ay aşıları martın 18 olmuştu hemşire ayın 20. Yap garanti olsun dedi neden bilmiyorum tabi ama erken yapma bence baya gün varKızlar merhaba bebeğim 2 ay 24 günlük bu rota aşısını tam 3 ay dolunca mı yapıyoruz yoksa şimdilerde yapılabilir mi?
Bizim doktorumuz 3 dozluk olanı önerdi. Bugün 61 günlüğüz. 2 ay aşıları ile birlikte rotanın ilk dozu da yapıldı.Kızlar merhaba bebeğim 2 ay 24 günlük bu rota aşısını tam 3 ay dolunca mı yapıyoruz yoksa şimdilerde yapılabilir mi?
Alerji olunca kaka da kan oluyormuş canım galiba yumurta 5 gün yemedim dün yedim bugün hep kakalı kanAaa çok geçmiş olsun canım neden olmuş pekii
Allah kavuştursun canım. çok zorlanıyor insan ilk gittiğinde. 45 gün kaldı annem, gittiği gün içim çok kötü olmuştu. bunalıma girebilirdim ama çocuklardan vakit kalmadı
bir kaç gün sonra alışıyorsun ama gerçekten düzenimi daha iyi oturttum, alıştım. elbet bir gün yalnız kalacaktın ama işte şu salgın insanın canını sıkıyor. şu durumlar olmasa çok daha kolay olacak herşey.
Sağolun kızlar. Şimdi gitti annem varlığına o kadar alışmıştım ki çok üzüldüm . Kız uyuyordu annem giderken Deniz bay bay mene (Emine ) diye bağırdı arkasından o zaman çok duygulandım. Yine gel dedim son baharda kız şimdi ağlamaya başladı bende başladım ağlamaya. Artık herşeyi seri yapmam gerekecek.Allah kavuştursun canım yaparsın sen alışırsınız bir süre sonra virüs biter sen gidersin yanına
Yaa kıyamamm Normal miymiş canım bi araştır süt ürünleri yememeye çalış, doktorunu arayabilirsen bi sormalısın aşıyıda sorarsın hem hastaneye gitmek istemezsen kendin yaparsınAlerji olunca kaka da kan oluyormuş canım galiba yumurta 5 gün yemedim dün yedim bugün hep kakalı kan
Sürekli memedeyiz sıklığı pek yok ortalama 2 saatte bir diyelim yoksa genelde her ağladığında meme veriyorum hem çoğalsın diye hem mama çok verdiğim için memeyi bırakmasın diye 80 günlük siz be kadar oldunuz. Hiç sağmadım şimdiye kadar sağma taraftarı değilim çok çünkü bebeğin emziğiyle sağdığın süt aynı olmaz ama sağmayı düşünüyorum çünkü mamayı azaltmayı istiyorum yavaş yavaş sütümün çoğaldığını hissediyorum
Bizimkide bugün 62 günlük 30 nisanda çağırdılar 2 aylık aşıları için biraz geç sanki ama sıkıntı olmaz sanırım. Rota aşısı içinde asm deki hemşire yanınızda getirin yapalım dediler ama 2. Ayda 3 aşı varya bide rota olursa ağır olurmu diye düşünüyorum sizin bebiş nasıl nasıl geçti gününüz inşallah iyidirBizim doktorumuz 3 dozluk olanı önerdi. Bugün 61 günlüğüz. 2 ay aşıları ile birlikte rotanın ilk dozu da yapıldı.
Çok geçmiş olsun cnmAlerji olunca kaka da kan oluyormuş canım galiba yumurta 5 gün yemedim dün yedim bugün hep kakalı kan
Ah anneler benimki gideli 1 ay olacak, ilk 3 gün falan ağladım sonra yokluğuna alıştım hayatım boyunca bu kadar uzun evde kaldığımı da hatırlamıyorum mesela, ama insanoğlu alışıyor herşeye Allah yardımcın olsun inşallahSağolun kızlar. Şimdi gitti annem varlığına o kadar alışmıştım ki çok üzüldüm . Kız uyuyordu annem giderken Deniz bay bay mene (Emine ) diye bağırdı arkasından o zaman çok duygulandım. Yine gel dedim son baharda kız şimdi ağlamaya başladı bende başladım ağlamaya. Artık herşeyi seri yapmam gerekecek.