- 19 Haziran 2017
- 2.419
- 3.610
- 27
Bende hiç göbek yok. Görenler şok oluyor sanki sen değil de biz dogurmusuz diyolarDoğum kilolarınız ne durumda ? Sezeryan olanlar göbeğiniz kaldı mi ? Dün hastanede biri bana 5 aylık hamile gbi duruyorsun dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç göbek yok. Görenler şok oluyor sanki sen değil de biz dogurmusuz diyolarDoğum kilolarınız ne durumda ? Sezeryan olanlar göbeğiniz kaldı mi ? Dün hastanede biri bana 5 aylık hamile gbi duruyorsun dedi
bende kendimi oyle motive ediyorum hep, cocuk sahibi olmak icin senelerce ugrasan vardiyorum.cocuklari sakat olanlar var diyorum .sukret diyorum oyle gazliyorum kendimiÇok şükür gaz problemimiz yok gibi biogaiga probiyotik veriyorum sadece arada bazen oluyor. Yumurta bende yemiyeyim bir müddet bakalım döküntüleri düzelecek mi. Dana eti de mi yasak canım kuzu eti yedin? Ben kuzu eti de yiyemiyorum.
Gebelik de şekerden dolayı diyet emzirirken Alerjiden dolayı diyet. Sağlıklı olsunlar da ben razıyım. Buna da şükür.
Bende gelecekleri olanları ertelemeye başladım korktuğumdan bakalım nereye kadar böyle yapabilecemCanım şuan çok yaygın değil ya yapmaya karar verdik evde gerekli önemleri alıcağım elimden geldiğince inşallah hayırlısıyla atlatırım heralde bi 40 kişi falan olucaz işi olan varmış,
belkide çekinirler gelen fazla olmaz aile arasında olmuş olur ne biliyim çıksın aradan misafir kabul etmedim gelecek bi çok kişi var kv gidicek mevlüdü bekledi kadın onların tarafı kalır laf olur belki onlarıda ağırlamış olurum bidaha kimseyi kabul etmicem
doktor da onu verdi cnm evde yokdu aldık artikOkyanus suyuyla burnunu aç hiç endişelenme onlar çabuk atlatıyor.
saol canim bende vericemBen ıhlamur ile akbaşlı Verdim. Akbaşlı deniyor bizim burda ama sizin orda ne deniyo bilmiyorum ayvadana filan duymuştum ama
Birde sürekli emzirdim. Burnunu da aspiratörle temizledim
amin canimAyy Allah sifa versin yavrumuza
Cok olmus ya rahatsiz mi peki durumu nasil cnm doktor bana bugun eger yapmakda zorlanirsa diye fitil verdiHele anne sütü hem mama alan bebekler kaç günde bir kaka yapması normal oğlum Pazartesi’den beri kaka yapmıyr ya delircem
Canim ya tombul olmasi hic iyi deil oglumdan biliyorum hep tombikdi ve uzun boyluydu gittigim her yerden geldikden sonra o gun gece burnumdan gelirdi nazar olurdu bıkmıştım artık yasini yada ay olarak buyuk soyluyordum suan bile yasitlarina gore uzun boylu tombik halbuki hic bir yemek yemezKızlar eşim dün baya erzak almıştı. gitmiş bir de bu sabah almış. Onları istiflemek için plastik dolap almış Bu durumda sadece biz değilmişiz marketlerde makarna, kolonya ve dezenfektan kalmamış insanlar sürekli soruyordu. Şimdide sebze almaya gitti kocayı durduramıyorum
Aşımızu olup geldik Defneyle aynı dönem doğmuş bir erkek bebek vardı maşallah tosuncuk gibi bende kızlar narin olur küçük olur diye kendimi avuttum
Ertele kuzum imkanın varsa gelmeyi versinlerBende gelecekleri olanları ertelemeye başladım korktuğumdan bakalım nereye kadar böyle yapabilecem
Bizim kızlar fit, o çocuk şişkodur benceKızlar eşim dün baya erzak almıştı. gitmiş bir de bu sabah almış. Onları istiflemek için plastik dolap almış Bu durumda sadece biz değilmişiz marketlerde makarna, kolonya ve dezenfektan kalmamış insanlar sürekli soruyordu. Şimdide sebze almaya gitti kocayı durduramıyorum
Aşımızu olup geldik Defneyle aynı dönem doğmuş bir erkek bebek vardı maşallah tosuncuk gibi bende kızlar narin olur küçük olur diye kendimi avuttum
Bizde bir aileye hoşgeldin ziyaretine gideceğiz. Virüs ülkeye gelmeden randevu istemiştik. Eşime iptal mi etsek diyorum oğulları üniversite de. Çok insan içine karışıyor. Belki onlarda öyle isterler dedim ama randevu vermişler. Annemi çocukları götürmeyelim diyorum eşim ayıp olur diyor. Virüs bu ayıp ne alakaysa.Canım şuan çok yaygın değil ya yapmaya karar verdik evde gerekli önemleri alıcağım elimden geldiğince inşallah hayırlısıyla atlatırım heralde bi 40 kişi falan olucaz işi olan varmış,
belkide çekinirler gelen fazla olmaz aile arasında olmuş olur ne biliyim çıksın aradan misafir kabul etmedim gelecek bi çok kişi var kv gidicek mevlüdü bekledi kadın onların tarafı kalır laf olur belki onlarıda ağırlamış olurum bidaha kimseyi kabul etmicem
Canim ayni sıkıntı bizdede var. Aglamaktan helak oluyor sadece memede susuyor. Nasil 3 saat bekleyecegiz. Yarim saat bile durmuyor. Surekli emmekten göğüslerimde süt dolmuyor. 3 saat uyusa doluyor. Ama uyumuyorda napacagiz anlamadim ne zor seymis. Bebekle dışarı cikmaya korkuyorum. Memesiz durmadığı icinEveett bizde acilden geldik ☹ oglum saatlerce susmadi agladi en sonunda acile gidelim dedim dr asiri gazi var dedi ve lavman yapildi orada biraz rahatladi dr bebekler emerken gaz yutar 3 saatte bir emzir dedi ne mumkun dedim yarim saatte bir emmek istiyo olmaz o zaman boyle gaz olur en kotu ihtimal 2 saat olsun dedi @yeb4 canim biz onlara kotuluk yapiyoruz surekli emzirerek ama emzirmedende nasil olacak hicbir fikrim yok bizimki hayatta durmaz o kadar memesiz biliyorum ooffffff
Canim benimde cok fenaydi. Aventin silikon göğüs kalkanlarindan aldim 10 günde duzeldi. Kremler hic bir ise yaramıyor. 100 tl falan o silikonlar deneyebilirsin.Kızlar göğüs yarası yaşayanınız var mı ben bugün kahroldum ya göğüs çatlağını çektiğim acıyı geçtim bugün bebeğim kan kustu süt ile birlikte hep kan çekmiş demekki o kadar üzüldüm ki anlatamam 2 krem sürücem dönüşümlü inşllh biran önce geçer
Biz geçen hafta yapmıştık iyiki aradan çıkmış. Ben normal şartlarda da küçük bebeğin olduğu kapalı ortama bi ton insanın doluşmasını saçma buluyorum. Tamamen büyüklerin baskısıyla yaptım.Kızlar bu işin ayıp oluru laf oluru falan yok o kalabalığa da gerek yok bir dönem önlem almalıyız. Konuşan konuşsun. Erteleyin yapmayın hatta.
Ya bebişlerede yazık zar zor uyanıyorlar zaten ki sizinki kocaman kız olmuş artık ne zamana kadar böyle gidecekkiBizim doktorun canıma kastı var herhalde. Sizinkiler en az 3 saat ara diyor, bizim kız nerdeyse 2.5 aylık oldu gece uykuları uzadı biraz bırakayım mı uyusun diyorum,doktoru maksimum 3 saat dedi
Gündüz o uyumuyo gece ben müsaade etmiyorum.
Rahatsız evet çok ağlıyor . Doktor da bize kansuk fitil verdi . Bir kere kullandım. E hep fitil ile mi yapacak bu bebe. nasıl çözeceğiz bu olayı . Senin bebeğinde mama alıyor mu ? Kaka düzeni nasıldoktor da onu verdi cnm evde yokdu aldık artik
saol canim bende vericem
amin canim
Cok olmus ya rahatsiz mi peki durumu nasil cnm doktor bana bugun eger yapmakda zorlanirsa diye fitil verdi
Ben doğduğundan beri bu düzene uymadım ilk zamanlar evet ama gece uykusunu çok az böldüm şöyle dün maşallah diyim önce 12 uyudu 3 te ve 7 de uyandı o sırada emzirdim bazen 5 saat uyuyo ama akşmları durmadığında çok emiyo haliyle o yüzden 5 saati buluyoBizim doktorun canıma kastı var herhalde. Sizinkiler en az 3 saat ara diyor, bizim kız nerdeyse 2.5 aylık oldu gece uykuları uzadı biraz bırakayım mı uyusun diyorum,doktoru maksimum 3 saat dedi
Gündüz o uyumuyo gece ben müsaade etmiyorum.
1 kilo almalıymış almıştık bizdeBebekleri 1. Ayda olan anneler , toplam kaç kg/ gr aldı bebeğiniz ? 1 ayda ideal kilo kaç